Mondjuk most tény, nem kell más nekem, csak ez. De ha majd eljön az az idő, hogy szeretnék bulizni, netántán valakivel valahova elmenni, akkor bissztoss nem vállalnék majd ennyit. Főleg nem iccakára. De most ez így szép és jó, akkor miért ne szóljon hangosan az ének? :)
ez most kellett :))))) nagyon bejött, ahogy egyik kezem a klavin, másikkal bagózom, a lábaim fent egy másik széken, persze közel háttal a gépnek "fekszem" itt :) rulz átl.mh. :) Nem csoda hogy napi 11 óránál kevesebbet nem nagyon vagyok itt. a 24 lehetne akár alap is :)
Nagyon belejöttünk. Fain. Bár mostmár lefáradt az agyunk. Kria éppen számolgatja a pénzét, és világhodito terveken töri azt a gyüszünyi agyát. :) Rullz! Nagyon fainok vagyunk most. Mingyá kimegyek bombáért a pezsgöhöz. :)
Cím: 1141 Budapest, XIV. kerület
Terület: 75 m2
Kor: nincs megadva Építési Mód: tégla
Szobák Száma: 3 szoba Emelet: földszint
komfort fokozat: összkomfort Fűtés Jellege: egyedi gáz
Erkély: van Lift: n.a.
Garázs: n.a. Kocsibeálló: n.a.
Pince: n.a. Tároló: van
A földalatti közvetlen közelében.
Cím: 1140 Budapest, XIV. kerület , m
Terület: 70 m2
Kor: nincs megadva Építési Mód: tégla
Szobák Száma: 2 szoba + 1 félszoba Emelet: 2
komfort fokozat: összkomfort Fűtés Jellege: egyedi gáz
Erkély: nincs Lift: nincs
Garázs: nincs Kocsibeálló: nincs
Pince: nincs Tároló: van
Bosnyák téri világos, tágas, két és fél szobás lakás hosszú távra kiadó. Ár: 65 000 Ft + rezsi Tel: 06 20 9353 109
Mivel én is szájmándy dzsozef megyek februárban veletek így naná hogy kell TVnet :) Elegem van a 50kb/sből :)
Szeva Bubusom!
Én is gondoltam már rá,hogy ennek új témát kellett volna nyitni, főleg hogy szivesen beírnék ide egy-két nem ezzel kapcsolatos dolgot, de hát így marad későbbre, viszont mivel ide kezdte becopyzni a weres, így már mind1 alapon megy :)
Vagyok kiscicám! Most éppen gözerövel tornáztatjuk az agyunkat, mert febr elején már tiplizni akarunk. Nagyon fain lenne. Te gondolom nem akarsz eljönni otthonrol. :)
grr.. te figy. ha úgyis ott ültök egymás mellett, mér ide vágjátok be a lakáshírdetéseket?
nem zavar, szóseróla, én aztán tom milyen fárasztó megfordulni. de azér úgy mégis..?:)
enba. nem szeretek vizsgázni:)
Telefon: 06-20-3345-166
E-mail cím: a_agi@freemail.hu
Ingatlan tipusa: Kiadó_lakás
Megye: Budapest
Város: Budapest
Kerület VII
Ingatlan címe: Rákúczi út.
Alapterülete: 83 nm
Ára: 65 ezer Ft
Építési éve: 0
Szobák száma: 3