Keresés

Részletes keresés

big_mafa Creative Commons License 2003.08.15 0 0 16
No, en meg csak most vettem eszre az uj hozzaszolasokat.. :-))

Jaja, szerzodtunk, hitel megvan, epp varom az arajanlatokat (1.5 honapja igerik kethetente :-) a kert modositasokra :-)

FHB: Milyen okor? Kimaradtam valamibol? :-)) Meselj.....

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (15)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2003.08.14 0 0 15
Én csak néha esem be oda, de szépen haladtok, az ökör is finom volt, jól nyomjátok fiúk :)
Előzmény: Rospe (11)
adi123 Creative Commons License 2003.08.12 0 0 14
gondoltam, felhozom egy kicsit a topicot...
150 boldog majdnemlakástulajdonosból csak rábukkanok egy-két netezőre...
adi123 Creative Commons License 2003.08.08 0 0 13
Sziasztok!

Csak most fedeztem fel a topicot, és nagyon megörültem neki, mert itt vettem lakást. big_mafa, szerződtetek végülis???
Bármilyen info, tapasztalat érdekelne az építkezéssel kapcsolatban.

a.

Előzmény: big_mafa (10)
big_mafa Creative Commons License 2003.02.05 0 0 12
Mail ment
Előzmény: Rospe (11)
Rospe Creative Commons License 2003.02.03 0 0 11
Hallani sem akarok a Gizella Házról ott töltöm a fél életemet reggel 7-tól este 17-ig másfél éven keresztül. Nem hittem volna hogy ez itt téma lesz.
Generál kivitelező
Munkahelyi mérnök
big_mafa Creative Commons License 2003.02.02 0 0 10
:-))) Az legalabb egy hotelre nez..:-)

No, ha minden igaz, a jovo heten szerzodunk - bar vannak meg erdekes pontjai a szerzodesnek... :-(

SZURKOLJATOK! :-)

Előzmény: szászmarci (9)
szászmarci Creative Commons License 2003.01.31 0 0 9
Az interneten nem frissítik az adatokat, és már az "A" szárnyban is elkelt az összes 1+1-es, ráadásul ott 280E lett volna négyzetmétere. Mondjuk a kilátás biztos szebb, mint a Vaskapu utcai oldalon a kormos házfal. :)
Előzmény: big_mafa (8)
big_mafa Creative Commons License 2003.01.28 0 0 8
Szia!

No, a "szakvelemeny" csak annyi volt, hogy a neten levo alaprajzbol tul sok minden nem latszik, de akar meg jo is lehet...:-))) Szoval semmi, mivel az ismeros nem tudott feljonni Pestre megnezni a gepeszeti terveket...

Nem ertelek - csomo "1+1"-es lakas van, raadasul most elkezdtek az "A" szarnyat is ertekesiteni....

Előzmény: szászmarci (7)
szászmarci Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7
Én az 1+1-esek valamelyikére pályáztam, de pillanatok alatt lenyúlták előlem az összes szóba jöhetőt.
Ha megvan az a szakvélemény, oszd meg, bár már mint csak műkedvelőt érdekel a dolog.
Előzmény: big_mafa (6)
big_mafa Creative Commons License 2003.01.15 0 0 6
Navegre, valaki..:-))

Te melyik lakast nezted ki?
Egyebkent igaz, hogy 2 egymasba nyilo szoba van - de az elso dolgom a szerzodes alairasa utan az lesz, hogy az elso szobaba nyilo ajtot vagy 45 fokkal elforgatom, vagy 2m-el beljebb rakom - igy mind3 szoba kulonbejaratu lesz...

Egyelore egy ismerosom "szagvelemenyere" varok, aztan ha az kedvezo, akkor... akkor... akkor majd meglatjuk..:-)))

Előzmény: szászmarci (5)
szászmarci Creative Commons License 2003.01.15 0 0 5
Lehet, hogy kicsit hazabeszélek, mert én is szemet vetettem gizellára (mondjuk nem a 13-as lakásra), de szerintem nem olyan rossz a helyzet. Sőt a városban épülő más lakóparkok tervét végignézve, ár/teljesítmény viszonyban ez egész jónak tűnik - persze végleges véleménye akkor lehet az embernek, ha már benyitott az ajtón. Amúgy ha vékony a fal, de a hő- és hangszigeteléssel szemben támasztott követelményeknek eleget tesz, akkor olyan mindegy, hogy 10, vagy 30 centi, nem? Belmagasságra vonatkozó adatot meg nem láttam. Az ablakok pedig többnyire kifelé néznek, bár konkrétan a 13-as szerintem sem a legszerencsésebb beosztású.
Előzmény: Karl May (1)
big_mafa Creative Commons License 2003.01.11 0 0 4
Udv!

No, most jott el az ido, hogy nagyon kene valasztani....

Nagy kiralysag lenne, ha minnel tobben irnatok velemenyt a dologrol - akar 1-2 szo erejeig...

Minden velemenyt egy korso sorrel jutalmazok.... :-)

Koszi!

big_mafa Creative Commons License 2002.12.01 0 0 3
Keszi, a negativ velemeny is velemeny... A fene egye meg "lakast akarok es gyorsan, lakast, de ezt mar mondtam", es felek, hogy beugrok valami nem tul joba....
Ha valaki meg irna velemenyt, az ne fogja vissza magat!
Koszi!
Előzmény: tgabika11 (2)
tgabika11 Creative Commons License 2002.11.27 0 0 2
Hát igen, ennél már láttam szebb tervezést és szerencsésebb elrendezést.
Karl May Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1
Én ugyan nem szándékozom új lakást venni, de azért láttam a honlapot.
Véleményem: a ház szerintem olyan, mintha egyesíteni akarták volna a gangos bérház és a lakótelep minden hátrányát egy épületben. Az udvari , folyosóra néző, sötét szoba és konyha, a nappaliból nyíló háló a bérházakból már ismerős lehet. Az alacsony belmagasság, a vékony falak, szűk előszobák pedig leginkább a panelekre jellemzőek.
Szerintem, ha ennyire hagyományos elrendezésű lakást szeretnél egy ennyire hagyományos házban, akkor inkább nézz körül a használtlakás piacon. Rengeteg sokkal színvonalasabb, elegánsabb, szebb régi épület van, ahol hasonló elrendezésű lakást olcsóbban is megkaphatsz.
big_mafa Creative Commons License 2002.11.24 0 0 0
Felhozom mar ezt a topikot - senki sincs, aki ebben gondolkodik? :-(((
Előzmény: big_mafa (-)
big_mafa Creative Commons License 2002.11.18 0 0 topiknyitó
Nézegetem egy ideje az épülő lakásokat, s ugy tunik, a Gizella-haz lehet a nyero.... (www.gizella-haz.hu) Itt is a 13-as szamu alaprajz tetszik a legjobban...
Velemeny, esetleg valaki "szinten zenesz"?

Koszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!