Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2006.10.02 0 0 5159
Miért? Eddig az volt?
Egyébként nagyon-nagon örülök!!! Izgultam rendesen. :)
Előzmény: sssete (5158)
sssete Creative Commons License 2006.10.02 0 0 5158
Kata! Mit szólsz? Horton talán vége a kommunizmusnak :D
Előzmény: nyugatinyúl (5157)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.10.01 0 0 5157

mér, mi lesz a Merlinben?

És mi a premieretek pontos dátuma?

Előzmény: Z.Sofy (5156)
Z.Sofy Creative Commons License 2006.09.30 0 0 5156

Peti! a vers egész jó!!!

A szónóklás zsűrije nélkülem is érdekes lesz!!:) de majd megpróbálok lejutni,ha másnak nem nézőnek.

Viszont,a Merlinben nem leszel?

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.30 0 0 5155

Ákoska, a ma esti két perces rögtönzés gyerekaltatás közben született fejben, csak hogy lásd, mindig rád gondolok. Egy kis népies fíling össznépi bebaszáshoz, nagy klasszikusokat parafrazálva (hogy örüljön az a néhány értelmiségi a szellemi finomságoknak is:) A közepe egy kicsit sántít, de ki figyel a képzavarokra és szótagszámra olyankor, mikor ilyesminek kell már elhangzani.

Kiskoromban én még szarvasmarha voltam,

de most bizonyítom csúcsemlősi voltam.

Hisz az ökör iszik mindig csak magába,

az embert állat közül kiemeli szája. (ez nagyon rossz sor, bocs...)

Voltam marha, lettem ember,

sehonnai, aki nem mer!

Csúcsemlősi szájam tátom,

s mindenki, ki jó barátom,

csügg poháron szótlanul és nincs több szöveg,

ahogy a költő mondta: ivott a jó tömeg.

akos.szilagyi Creative Commons License 2006.09.30 0 0 5154

Ez az Peti! A kezdőlökést megadtad.. egyébként lehet már létező irományokkal, átiratokkal és stb. indulni..  az éjjfél utáni már nem is baj ha egyszerű, akkora már én (a vőfély) sem leszek a toppon ..

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.30 0 0 5153
zsofika, ha nem jösz szonokolni, nincs is ertelme a zsürizesnek...
Előzmény: Z.Sofy (5151)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.30 0 0 5152

Andris, most lattam az oldalt, nagyon szep, bar azon az egy kepen sem vagyok rajta, ez kicsit lelohasztotta erthető modon a lelkesedesemet... És tényleg pillangók, ez nekem is tetszett!!!

Ákos! Éjfél utánra:

Éhezik a násznép -

virsli is lesz tán még?!

Bocs, igy fél egykor már csak ilyen kétsoros gyenguszra futja... De ha jön az ihlet, beírok mást is még, ne félj! Zolikám, valami olyant kérünk, hogy pl banánba fullad a menyasszony rokonsága.

Zsófika, mondtam, hogy pontos dátumot kérünk, én egy komoly ember vagyok hataridőnaplóval meg minden, nevemberben már alig van szabad napom:)

Előzmény: and4 (5147)
Z.Sofy Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5151

Szép jó estét mindenkinek!!!

Ma majdnem meghaltam:P

Csillagszemű!!! a dvd-m már 1 hónapja érkezik!! mi lesz vele? A postások ennyire szeretik az olvasótábort? :))) hmm?? Ákos!!! gratula előre is a tesódnak! majd megpróbálkozom én is a versírással,de ki tudja... 

ÉS most mindenki ide figyuzzon!!!

PREMIERÜNK LESSZ!!!

novemberben,de jó lenne,ha más tudnátok jelezni úgy október közepéig kiket érdekel mert így kéne a meghívókat küldeni:))))

naaaaaaaaaaa?????

gondoljátok meg!!!!

Peti! Nándi! haragudni fogtok,ha nem megyek szónokolni???

Elég lesz a nemzetközi kaleidoszkóp verselés!!!!

Cuppantok mindenkit!!!

Ja és még egy!!!----mi ez a Bartók szeminárium?

cibkat Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5150
Lévay meg Jónás bezabálnak, alighanem.
Előzmény: akos.szilagyi (5149)
akos.szilagyi Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5149

ÖregBakos úr,

Deszép ez az weboldal! ..de hol az az egy kép amit emlitettél?

Egyébként VŐFÉLYVERS pályázatott hirdetek!!! A legjobb vers beküldőjének a nővérem eskűvőjén a menű minden részéből rakok félre, ha birom szusszal,vagy mivel (de majd Ágika segít...) szóval irjatok ide mindanjunk épülésére!

Sanci: Rád pl. számítok az ügyben...

Békesség

süneni Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5148
pillyangók! dejó!
and4 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5147
and4 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5146

de nem jó az előző, marad az (5142) - es sorból a 'kimásol és beilleszt' módszer mert az alábbi sor a "web" helyett www-t ír és fontos hogy "web"-bel kezdődjön

A

and4 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5145

Hát valahogy ezt éreztem kedves Péter hogy ez neked nem fog sikerülni, de próbálkozzál még és maradj lelkes, mert a honlap tényleg ott van :) vagy cserélj gépet vagy válts ADSL-re vagy alkalmazz ráolvasást :))))

web.t-online.hu/andb4/    <- vagy így

A

ui: a többit megoldjuk

Előzmény: nyugatinyúl (5144)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5144

andris, az általad megadott web-cimen csak annyit talaltam, hogy a lap nem található... Pedig épp be akartam lelkesedni.

Egyebkent ha Apcra viszek üres cd-t, annak fejeben kapok telit taboros filmekkel-képekkel-zenékkel? Korrekt üzlet? Hány megás és hány darab cd kell?

Előzmény: and4 (5142)
Ancsyka Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5143
Andris, akkor lehet neked képeket küldeni?? A honlap jó lesz! Csak ne csüggedjen a lelkesedés!
and4 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 5142

Nos történelmi pillanat, lassan beindul az olvasótábori online képgyűjtemény. 1 db kép már van bent, de igyekszem a többivel is és várom a szavazatokat ötleteket. A negatív kritikát nem hasznosítom mivel nem foglalkozom vele, ezért pozitív építő szépeket írhattok csak róla. Valamint várok szépséges írásokat - mert valamennyi szöveg is elfér azért - a táborról a táborral kapcsolatban, valamint az sem baj ha valaki kész koncepcióval jelentkezik itt: and4@freemail.hu , és tessék:

web.t-online.hu/andb4   - ( egyébként reklámmentes övezet )

A

Forrest_Gump Creative Commons License 2006.09.27 0 0 5141
Gyerekek!
Elmarad a jelmezes maratonparádé.
A BSI eltolta a versenyt két héttel későbbre a tüntetések miatt.
Nekem az az időpont nem jó, így most sajnos nem figyelhet fel a világ reánk.:-(
De ha már elkezdtétek gyártani a zászlót nehogy a szemétbe dobjátok!!!
Legközelebb pótlásra kerül címlap, hírnév, munka, etc....
cibkat Creative Commons License 2006.09.27 0 0 5140
Ingyenes tábori részvétel?!?!? A vesztesnek vagy a gyôztesnek?
Előzmény: süneni (5139)
süneni Creative Commons License 2006.09.27 0 0 5139
Én is mehetek zsűrizni? Vagy legalább nézőnek? Szerepelni nem fogok, mert lámpalázam van, meg beszédhibám, meg nincs időm szónoklat alapinformációk gyűjtésére, sajnos, mert különben tetszik az ötelt, viszont szívesen megnézném, mások hogy ügyeskednek az ingyenes tábori részvételért. Lehet?
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.26 0 0 5138

Mielőtt klonoznatok: fel ötig szonokversenyt zsürizek Hatvanban Kovaccsal es Nandival, aztan felülök egy busz nevü közlekedesi eszközre es viszonylag kenyelmesen elerem a 7-es szinhazat a Nemzetiben. Hosszasan egyeztettem ezügyben kocsissal. Na ugye, erre nem gondoltatok, hogy en még erre is gondoltam.

Szerintem a felesegem nem rajongana ertem, ha kettő lenne belőlem... Én sem.

süneni Creative Commons License 2006.09.26 0 0 5137
Ennek szerintem asszony-gyerek egyaránt örülni fog. Két Peti, az egyik pénzt keres, a másik süt-főz-vasal-pelenkáz egész nap. Szerintem ezt te is szeretnéd Peti!
cibkat Creative Commons License 2006.09.26 0 0 5136
Eljött az idô, klónoztatni kell az ipsét. Jónás D(olly). Péter
Előzmény: süneni (5135)
süneni Creative Commons License 2006.09.26 0 0 5135
Peti te 20-án nem Hatvanban leszel szónokmondó versenyt zsűrizni?
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.09.26 0 0 5134

Aki tud, szerezzen maganak jegyet a Nemzetibe okt. 19-20-ra, a berlini Deutsches Theater jatsza a Faustot a legeslegkedvencebb szinhazrendezőm, Michael Talheimer rendezeseben. Zsenialis lesz valoszinűleg, még ha nem is tudtok nemetül, akkor is.

Debreceni hetvegem szinten zsenialis volt, egy tarsándori kocsmaban betetettük az Egyetem Presszót, volt nagy nevetés-kacaj-sírás-rívás, egy disznóölő kisiparos bácsi (igy hivta magat) Hajdúsámsonról azt mondta, hogy tyű, ezt a Ramónát én is de megcsöcsörésztem volna:) Jelen volt Roland is, az ördög furulyása a Lyuksogorok c. hőseposzból!

Forrest_Gump Creative Commons License 2006.09.24 0 0 5133
Kolozsváron János és Péter kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr:
- Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János:
- Mi nem tudni.
Az úr továbbszalad, Péter pedig megkérdi:
- Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot!
- Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás.

:-D
süneni Creative Commons License 2006.09.22 0 0 5132

Nem érdekelnek az irányok, csak állítsák már le ezt az egészet, mielőtt lebontják egész Pestet.

En szívem szerint a rendőrség támogatására szerveznék szimpátia tüntetést, minden rajtuk csattan, ezért vannak, mégis sokan szidják őket, csak érteném, hogy miért.  És tömegesen kellene támogatni a tűzoltókat, a mentőket is, mert nagyon kemény dolguk volt a héten.

Más. Békeidőben lesz é majdan No Tabu?

Előzmény: nyugatinyúl (5129)
Z.Sofy Creative Commons License 2006.09.21 0 0 5131

Sziasztok! még egyszer ugye mindenki hallotta??? mindenkit!!! meghívunk a premierünkre:)

jajj ezt hallgassátok! letiltattam a tellóm:) ök gáz volt! elfelejtettem a pin kódom:) ilyen 5 perces agykiesés...:) szóval új számom van: könnyen megjegyezhető: 06 30 296 0 296!:)))

ugye ti nem vandáloztok?

ppusszi Zsófi

gabi... Creative Commons License 2006.09.21 0 0 5130
Hellóka! Csak beköszöntem:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!