mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!
nagyon jól sikerült a nagy nap :-)) tettem fel néhány tortás képet a tárra, beszámolót írok holnap, nagyon fáradt vagyok már.
sokminden történt ma, lesz miről írni!
Például ma reggel abbahagytuk a szopit... tegnap még lelkesen cicizett reggel, ma meg úgy nézett rám ébredés után, mint akinek foggalma sincs, mit kell kezdeni Anya cicijével. Furcsa volt... holnap reggel azért még bepróbálkozom, hátha, de már ennek is örülhetek, hogy egy évig (pontosan :-) szopizott.
kézenfogva már gyönyörűen megy, egyedül 4-5 lépést is megtesz. Sokat beszél. Na majd holnap folyt.köv!
Ja, es meg valami: nem tudom, Hanga meddig fog beleferni, - szemely szerint nem hiszem, hogy 90 cm-s mereteig hasznalni fogjuk ;) -, de Hanga mar a masodik baba, akinel kitart ez a kenguru, es meg semmi szakadas, foszlas, lyuk, vagy egyeb hiba nincs rajta, tehat massziv, es biztos, hogy a kovetkezo baba is ebben fog pru:cske'rezni. ;))) Szoval ha most kene vennem, nem gondolkodnek a 16 ezren. ;) Persze, ez nem er, mert en mar tudom, hogy tok jo, szoval ez az en velemenyem. ;) Ha megveszitek, remelem, Nektek is bejon, nekunk eddig ez a legjobban bevalt babas cucc. ;)
Igen, ezt árulják a Kikában is, igaz 16 ezerért! Köszi a képeket, mostmár elhiszem, hogy elfér bene majd később is a gyerök. :-)) Csak tudod nem akartam kidobni ennyi pénzt az ablakon, hogy ha esetleg nem jó, de asszem meggyőztél. :-)) (Ja és tudom nem Björn Borg, de mindig ez jut eszembe, svéd-svéd)
Doby, ami Baby Bjorn kengurut en talaltam a neten, az $50-ert mar kaphato volt, nem tudom, a Kikas mennyi. Nekunk egy korabbi verzio van, a neten meg mindenhol csak az ujat latom (Activ, egyebkent nagyon jonak nez ki, jobb, mint a mienk, de asszem, az orig. volt $50), sot, meg az "original" tipushoz is valami ujabb kep van, ugyhogy csinaltam egy montazst a mienkrol. A lany latszik rajta 2 hetesen meg fele'nk fordulva (illetve itt meg nem is latszik ;)), 29 hetesen, mar kifele fordulva, es 33 hetesen (kb. 7 honapos), amikor kifele fordulva a keze mar a kenguru felett van => szabadon tudja hasznalni. Meg mindig hasznaljuk a kengurut (most a 43. hetet tapossa Hanga, azaz 9.5 honapos elmult), de hosszu setakra mar csak a parom viszi igy, mert nekem ahhoz mar nehez a csaj igy felkotozve (8.4 kg). Rovid setakra meg elviszem, ha tudom, hogy ki fogom venni pl. tipi-topira. ;) A kengurura egyebkent az van irva, hogy 53 cm-tol 90 cm-ig hasznalhato. (Hanga most kb. 70cm.)
Manó!
Találtuk a Kikában Björn Borg kengurut, 2 félét is. Nagyon szupernek tűnik (drága is), viszont gyanús, hogy bele fog-e férni Dávidom később is mikor már nagy cula lesz.. Nem tudsz képet linkelni-betenni ill. küldeni nekünk a tiétekről, hogy ugyanarról van-e szó v. sem... (Olyan mintha pocakban nem lehetne bővíteni a kengurut..)
Köszi!
Verocska, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, Pedrus, Neked pedig gratulálok az egy évvel ezelőtti teljesítményedhez, hogy ilyen szép, okos, kedves kislánykát hoztál a világra!
asszem kitaláltam, málnás-mascarponés-tejszínes fnomság lesz, marcipános piskótalappal. Még nem csináltam, majd elmesélem, milyen lett.
Gábornak szombaton tiramisu-tortát csináltam, az isssssssteni volt!
VÉGRE!!!!!
nem enged hozzászólni ez a fránya index:-(
(nem szokott megnyílni ez a hozzászólásos ablak:-((((
Döbyke, nekem is jöhet a recipe hogy lehet formásabban írni! tudod, ecccsi@index.hu
szerintem a dokid feje is asszimetrikus, egy széklábbal jobban nézne ki:o)))
a praxisban a pajzsmirigyem miatt voltam. egy kis strúmám biztosan van a doki szerint, ma vagy hétfön derül ki, hogy kell-e rá egész életemben gyógyszert szedni. a receptet már ideadta a doki, úgyhogy nagyon valószínü....
ha ez rendbejön, akkor lehet babci.
múlthéten voltam a nödokinál, nincs pé, nyálkahártya 4 mm (10-12 helyett).
kaptam sárgatest-hormont (duphaston) hogy megjöjjön, vasárnap szedtem be az utolsó szemet, rá 3-4 napra jött volna meg elvileg. ma van az 5. nap.
meglehet, a pajzsmirigyem kavar be és azért nem jön meg.
ha az rendbejött, akkor spontán is babásodhatok, ha nem, akkor closty valszeg....
szegény párom jobban le van törve mint én (a nehéz babásodás miatt)
én csak azt fogom utálni hogy bogyóhoz leszek kötve....
ha meg babás leszek, még többet kell belöle szedni.
szúrni fognak a pajzsmirigyem miatt, a cukor-veszély miatt + a többi szokásos... háááááát....
:o))
már egészen hozzászoktam, bár amikor megláttam a pajzsmirigyes doki kezében azt a vastag tüt, majdnem elszaladtam....:-DDD
Bóhácska, majd csörgedezek rád! mostan dögrováson vagyok táppénzen, mert fáj a torkom és meg is vagyok fázva:(
Pedrus!
Küldjek emilben egy-két recipét?
(miért írja egybe a szövegemet, amikor használok entert? És miért nem csinál semmit, ha a "szerkeszt"-re megyek?) útálom az új fórumot. :-((
Még nem egészen 2 éves, majd 19.20-kor. 2 éve ilyenkor még nem éreztem semmit :), aztán este már babáztam.
mi is vasárnap bulizunk, jönnek sógornőmék, és a dédiék. Jövő héten pedig anyukáméknál leszünk 2. fordulón :)
Mi az első szülinapra túrótortát vettünk, felhajtottuk a szőnyeget, letettük a parkettára a torát és dani belemászhatott. a weboldalán láthatsz is róla képeket, hogy sikerült neki :) ( http://ocsidani.fw.hu )mindene tortás volt, utána fürödtünk egy jót :) biztosan te is nosztalgiázni fogsz, milyen volt az a nap, amikor megszületett. ilyenkor ismét felerősödik, mint bennem is most.
bóha
cukki a lánykád! ja és megkaptam mailben a kéoeket, azok is nagyon jók!
tegnap kertipartiztunk a kollégáimmal + házavató buli. Dani pálinkás peles pohárból itta a vizet :), kétpofára zabálta a muffinokat és a sültcsirkét :) ült igazi motoron az én kis motormániásom. rengeteget dumál, főleg szavakat még, de mindent meg lehet érteni, még a kollégáim is, pedig ők 8 hónaposan látták legutóbb.
puszi
szép hétvégét, mi megyünk kirándulni holnap, vasárnap meg szülinapi parti.
Döbykém, megnézném én azt az embert, akinek szimmetrikus a feje! Dokibácsié is szerintem "csodás" lenne, ha leberetváltatná azt az okos kis kobakját! Ha nagyon zavar, hát fektesd néha a "kerekebbik" oldalára! Szemét tényleg nézesd meg, de ha vigasztal, nálunk is inkább a jobb szeme a sírós. :-) Ja, mondjuk nem piros meg ilyesmi, csak amikor sír, akkor inkább abból jön a könny.
Idövel kapcs, szerintem a gyerekeknél nincsenek jobb "békák". Lara is 2 napja nyekergözik utánam. Ma fél ötkor kezdte, de sikerült leszerelni cumival háromnegyed nyócig. Kaja, aztán azóta megint szunnyad.
Cicó, kisfiad lesz???? Jaj de jó! Szép nevet választottatok neki!
Eccsi, igen, telcsiszám maradt.
Holnap indulunk, és lányok most sokáig nem tudok írni Nektek onnan a "vadonból." :-)) Ezért inkább gyertek meglátogatni! :-)) 5 hétig biztosan ott leszünk, ha jó idö lesz, akkor mi a Picivel öszig ott maradunk. (Na meg ha nagyszülöket kibírjuk....)
Jó reggelt Mindenkinek!!
Itten egy jól eltűnt Döby írogat. Remélem azért nem felejtettetek el, vagy igen? :-)
Szöszikém!
Ez a leányzó továbbra is gyönyörű bármit is adtok rája! :-)) Balcsin mikor vagytok/lesztek???
(amit meg a bacikkal kapcsolatban akartam azt má' leírtam néked)
Macskacicó!
Üdvözöllek a pöcsösök táborában! ;-)) Nem rossz dolog fijús mamának lenni! :-)))
Eccsike!
Mizújsvéledmostanság? Mit kerestél Te a Praxisban? :-))
Bobuska!
Jól vagytok így sokan?? ;-))
Velünk amúgy minden rendben, illetve Manócska jobb szeme állandóan "taknyos" és könnyes. Már az elején kaptunk szemcseppet (doki szerint fertőzés), de engem nem hagy nyugodni a dolog, hogy ez nem az. Mert mindig csakis kizárólag a jobb szeme? Könyvek és én szerintem ez más lehet (talán könnycsatorna elzáródás), szóval ha jön a doki bekeményítek és kérek majd beuatlót szemészetre. Nem akarom hogy baja legyen aszemének, mert elhanyagoltuk..
Voltunk csípőszűrésen is, ahol minden rendben volt, bár a doki megjegyezte kicsit asszimetrikus a gyerök feje. Rajta kívül senki nem látja ezt. Most mit csináljak? Hajtogassam a gyerök fejét jobbra-balra vagy mi??? Mondjuk Manócska bosszúból jól le is pukizta dokibácsit aki nem átalkodott kismalacnak nevezni. ;-))))
Na megyek mert úgy hallom ébredezik a Béka! (kenterbe veri az összes leveli és kecskebékát úgy megérzi az időjárást. El fogom adni a CNN vedörnek.. ) :-)))
bóhácska, gyönyörű ez a tündérvirág!:))) édes kis arcocskája van! jáááj...elolvadtam...
írtam már, hogy nekünk meg fiunk lesz? Levente!:) édes ő is, annyit mocorog, mint a fene:)) már apája is érzi, és látni is, ahogy mozog a Pocak.:) vicces:)
Szia Bóhácska!!!
dejó hogy gyüttök!!!:-))
meg mindenkinek boldog szülinapokat!!
az itthoni mobilod ugyanaz mint a tavalyi? mer' megtaláltam ám....:-))
Lara gyönyörüséges!!
Szia Emmácska, igen család évfordul. :-)) Ma már nem nyügi annyira, de akkorákat óbégat napközben, majd szétmegy a fejem. Azt akarja, hogy egész nap kizárólag vele foglalkozzam! Másfél óra alatt sikerült ma megföznöm a sóskát (máskor negyed óra). :-))
És féltékeny, tegnap voltunk az IKEA-ban, mögöttünk a pénztárnál állt egy anyuka egy pinduri babával. Képes voltam megcsodálni, aminek hatalmas és keserves bömbölés lett a vége krokókönnyekkel. Azt hittem nem jól látok. :-))
Hát képe az neten nem van, és a te emiled meg nem publikus ... megpróbálom betenni, hátha sikerül...