[2] Factory RS4 K04 Turbochargers
[2] AWE/McNeil Competition Tubular Manifolds
[2] AWE Tuning Modified Downpipe Heat Shield
[1] Factory Exhaust Manifold Head Stud Set
[1] Factory Exhaust Manifold Head Nut Set
[1] AWE Tuning modular MAF Housing
[1] AWE Tuning Silicone MAF Tube
[1] GIAC/AWE Tuning Chip Tuning Software
[6] Bosch Fuel Injector
[6] AWE Tuning Injector adapters
[1] Factory RS4 Inlet Tubing Set
[1] Factory RS4 Inlet Tubing Coupler Set
[1] Factory Exhaust Manifold-to-Head Gasket Set
[1] Factory Turbocharger-to-Manifold Gasket Set
[1] Factory Downpipe-to-Turbocharger Gasket Set
[6] Bosch Spark Plug
[1] Rolled Edge Hose Clamp Set
És mindenről van bővebb infó is. Nem szabad félni használni a netet! :))))
A további dolgokat miért adják ki? Hát a Greddy valami isten lehet :)))))) A hétköznapi halandónak már ez is sok. Mi pedig többel sem mennénk többre. Akkor minek? A Greddy közzé teszi a computer mapjeit? Miért nem? Tervek, rajzok, engedélyek? Miért nem?
Feltöltöttem mindenkihez 2-3 mérést, majd holnap felnyomom a maradékot.
akit esetleg érdekel:
http://gyorsulas.osszesauto.hu kezelés:
-Az oszlopok tetejére kattintva választható, hogy mi alapján rendezze.
-A sorok végén a kis 3szögekre kattintva megtekinthető az adott autó többi mérése (alapból csak a legjobbat mutatja)
-A jobbfelső sarokban lévő két 3szög kinyitja/bezárja az összes mérést.
-Az autóra kattintva megmutatja a fotókat (eddig csak Zolti Bácsinál)
Nem azt mondtam, hogy kamuznak a 440 LE-vel, csak azt, utálom a ködösítést. AWE leírja, hogy K04 upgrade, és _nagyobb_ injektorok. Köszi szépen.
Pl. a Greddy meg szépen közli veled a turbo pontos tipusát, és az injektorok pontos méretét, stb... Ők kiadják ezeket a "misztikus titkokat"
Leon_:
Ez a Puma Speed Cat teccik! Lehet ilyet itthon is venni?
Fish:
Megnéztem ezt a linket, sokat nem ért nekem... :) Bakker ez a tipikus maszlag amit utálok. Egyetlen konkrét adat nincsen. K04 turbo upgrade, és higgyem el, hogy a mellé adott kittel 440 paci lesz az ajudim, és kuss. Nem szeressem az ilyet.
A Skodan egy takolt turbo volt, nem az eredeti!
A turbinaoldal nagyon kicsi! T2 meret, vagy kisebb! A kompresszoroldal az szep nagy, allitolag valami traktore volt. :))
Hi!
nem tudom,hogy ismeritek e de itt talán az összes gyári tipus hoz meg lehet találni hogy milyen turbot raktak rá gyárilag az adott verdára!
Turbo-Lista!
Sirk:én nem azt mondtam hogy egy turboval 500le hanem 2 vel!De ezt irtam is ha jól emlékszem!És nem kell hozzá nagy cm3 sem hiszen az S4 es 2,7 es V6 os és gyárilag 265le a K03 as turboutánzattal!erre pakolnak két K04 et és egy pár aproságot és 430-460le t csiholnak az S4 böl ,nekem ez már böven elég is lenne!
Redukció kerék? Az meg mi?
Na, egyszerűen nyomok akkor pár infót:
Mondjuk összsúly velem együtt 800 kg most. A kerekek + féktárcsák mondjuk 85kg
Gomb mérése talán közelebb áll a valósághoz, mint a fucking hringről a 10,1, tehát vegyünk 9,5-öt alapul.
Akkor majdani összsúly: 700kg velem együtt, kerekek féktárcsákkal: 55kg (10kg féktárcsa, 22kg felni, meg legyen 23kg gumi). Kell még valami?
Olyan rég számoltam már, elkell egy kis gyakorlott iskolás!:-)))
Ave: eddig arra vártam, hogy majd leadom a papírokat, hogy másik rendszám, aztán majd azzal megyek Győrbe, stb...
De inkább hagyom a francba az egészet, ha legközelebb lesz valami jobb idő, gyors elmegyek hozzád, azt mérhetnénk, ha neked is jó! Majd előtte hívlak! A rendszám témához úgysem kell autó, elég, ha vonattal felmegyek érte!
@all: köszi a címeket! Még eszembe jutott néhány márka: Alpinestars (elég jól néznek ki), Piloti (ezzel még nem is lenne olyan feltűnő megjelenésem:)))
Azt mondták, hogy inkább a nem tűzálló verziót keressem, abból nem fogok kirohadni nyáron!
Nem tudom milyen árban gondolkodsz, de szerintem vezetéshez tökéletesek a Puma Speedcat cipők, vagy azoknak a hosszúszárú változataik. Kb úgy néznek ki mint amiket AttiM3 linkelt.
thx...akkor az egy kkk-26 lehetett.....nem kicsi amugy az sem...de ha a motor nem jól hangolt,és nam kap elég naftát rakhat rá az ember kkk-29 steiger turbót is,akkor sem lesz jó:)))
Ja tenyleg, kerdezted, no de nem is mertuk meg a legsarkeszt, igy csak durvan tudom megbecsulni.
Inkabb merjuk meg eloszor! :))
-
Meg kerdezted az en gepem sulyat is, nos 840 kg mindenestul 5 liter uzemanyaggal, de potkerek es hatso ulesek, anyosules nelkul (ez a max. konnyites eddig) kb. 780-800 kg lehet.
A versenyen kb. 900 kg szokott lenni az ossztomegem. (en, uzemanyag es pakkok)