Üdv néked földi halandó szerény topicunkban! Az elnevezés némi magyarázatra szorul: olyan emberek sorakoznak itt, akik háziállatként, barátként, társként tartanak patkányt, esetleg többet. Olyanokat is szívesen látunk, akiket érdekel ezeknek az értelmes háziállatoknak a tartása, mindennapjaik. Ha tenyésztő vagy, aki felelősségteljesen gondol az utódgenerációkra, és nem menünek szánja őket, nem orvosi kísérletek oltárán áldozza föl őket és végképp nem vadászkutyák tanítására termeli szegény fejüket, akkor Téged is szívesen látunk, hogy tanácsokkal lásd el a leendő és meglévő gazdikat. Sok képre is számíthatsz, jókedvre, és szívélyes fogadtatásra, ha te is patkányimádó vagy!
De ha kezdetben annyian leszunk mint multkor, akkor az a resz nem lesz kicsi? Mert oke, hogy multkor a vegefele, elfertunk, de hanyan voltunk, 5en? (= 6an? ilyesmi, nem tudom pontosan.
mit kell kitalálni? a játszótér mellett ott tök jó volt sztem a gyerkők elvannak, árnyék is volt. Beikszeljem a térképen b_borisz? ott van a fény u.-i bejáralnál bejösz, aztán ahogy tudsz jobbra mész és aztán megen jobbra és ott is vagy :)
Igen, Benji már elkezdett fakulni a hátán, nagyon szépen. És pörgős, pattogós, nem fél semmitől. Ha leguritom a parkettán a fél literes üres palackot (aminek azért van hangja), akkor a 2 nagy elszalad ahova tud, Benji meg szalad a palack után minden gondolkodás nélkül. Megpróbálsta elvinni a telefontöltőmet is, sokszor =DD Nem rágta meg, csak vitte volna (gondolom olyan helyrer, ahol majd megrágná =DD) Ha holnap jössz a talira, akkor majd láthatod, hogy fakul. Jössz?
Megjártuk a dokit, és hál' istennek nincsen akkora baj! :):) Begyulladt a talppárnája, kapott rá szurit, amit hősiesen tűrt :) Napjában kétszer kell lefertőtleníteni a mancsát és két hétig forgács helyett textillel kell bélelni a lakhelyét. Akkora kő esett le a szívemről, hogy azt nehéz lenne szavakba önteni. Míg mentünk a dokihoz, beszélni se volt kedvem, végig kattogott az agyam, hogy mi lesz.. A rendelőben már szabályosan rosszul voltam, de aztán hazafelé már be se állt a szám :) A lényeg az, hogy Manókám még sokáig velem marad. =)
Egyébként köszönöm Apróhölgynek és Sweeney-nek is a hozzászólást.
Hát.. ők már felnőttek.. Bár 3-an eléggé szűkösen férnek be, dehát láthattátok is a talin, milyen batárnagy Szivar. Na, Tálca meg Hamus épp ugyanakkora. De ha fáznak, mindenképp összebújnak 3-an. Meg raktam bele olyan puha szőrös cuccot. Nemtom hogy hívják, az, ami olyan melegítőként szolgál és Fresnapfban is lehet kapni.
itt is elregélem, h mennyire büszke-büszke. még sosem ült ölemben a mókusom, lehet simogatni, de elég tartoszkodó (nem egy pati és amúgy is egy évesen került hozzám, meg a mókik visszahúzodóbbak). erre ma:
Én kerámiát vettem, Fresnapfban, a legnagyobb kiszerelésben.Egy íves ajtaja van,meg két pici lyuk kétoldalt. jó, mert nehéz és ha hárman belemennek, akkor em emelgetik a hátukkal. Meg örököltek egy törpenyúltól egy ugyanakkorát csak fában. Az kevésbé strapabíró..Annak a tetején imádnak aludni. Képeket később.