van valakinek Merry - Calling single? nem képesek torrent oldalakra feltenni, a fenébe is. a PV megvan, nem rossz, jobb mint az előző kettő, de határozottan átmentek érzelmesbe ebbe az utóbbi 3 klipben. az eroguro elemeket már teljesen hanyagolják a videókról.
CSAK azt akartam érzékeltetni, hogy olyantól tudom, aki elléggé belemélyült hide-be. ettől még persze sokminden lehet kitaláció, pletyka, nem tudjuk leellenőrizni. a blogját szerintem ő írta, én is olvastam belőle részleteket és nagyon hide-re vall.
Nekem nincs szükségem vígaszra, ugyanis nem vagyok szomorú. Nem vonom kétségbe hogy az ismerősöd hatalmas hide fan, és hogy kívülről ismeri az összes dalszövegét (mondjuk angolul nem nagy szám érteni), tudja, hogy keddenként milyen alsót húzott fel, és olvasta a blogját is (amit feltehetően nem ő írt) CSAK azt nem értem, hogy ennek mi köze ahhoz, hogy volt-e hidenek gyereke vagy sem. Érdekes, hogy sehol nincs erről információ, hogy senki megbízható személy nem beszél róla, hogy a japán médiában egy szemernyi adat sem áll rendelkezésre erről, hogy egyik életrajzában vagy dokufilmjében sem említik... hogy ne is soroljam tovább. Hol van a fia most? Mit csinál? Mutasson nekem valaki valami használható adatot erről és akkor elhiszem. Nem a tény bosszant, hogy esetleg van egy fia (sőt, akkor epekedve várnám, hogy találkozzam vele), hanem hogy szerintem ez egy kitaláció, amit mindenki csak "hallott" valakitől, de ennek ellenére nagy bőszen bizonygatja...
mér lenne az, 100%-ig férfi volt és buktak rá a csajok régen is:)) viszont sose volt nős, ha ez vigasztal, szóval ez olyan pottyantott gyereke és egyáltalán nem titok:)
olyantól tudom aki hatalmas hide fan, rengeteg dolgot tud róla, sok dalszövegét is ismeri angolul (néhányat lefordított magyarra) és hide blogját is olvasgatta, betéve ismeri (fent van a neten belőle valami, ha nem is teljes).
Ilyen az én szerencsém :((( Atsushinak gondja akadt a cégnél és nem tudott jönni... :((((( jól kibőgtem magam miatta.... múltkor is ez volt, hogy alig tudott elszabadulni az üzlettől... ah, de utálom a japánok munkamániáját :((( Viszont megígérte, hogy ha török ha szakad januárban jön...addig csak kibírom :( legalábbis remélem...
Az utolsó képen az ex-Pierrot gitáros, Aiji és Miyavi volt gitárosa, Maayatan látható. Kettejük új együttese az LM.C. :DD Elég érdekes zene. Maradjunk ennyiben. (:
15-e eddig úgy áll, hogy rendben. Muszály lesz vele találkozni, hiszen örökre visszamegy. :( Ne mondom, hogy jól jön az időpont, de ezt most nem lehet kihagyni. Basszus, de zsúfolt az életem. UTÁLOM a vizsgaidőszakot.
Ma azt mondta egy piercer, hogy a piercing, amit betuszakoltam a fülembe, nem 1 mm, hanem 1,6 mm. :D Azééé.....!!!! Űbervagyok. XDD