Keresés

Részletes keresés

goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 327
:-D,már megint gonosz vagy;)
Persze otthon már 100X is megnézted mi?;)
Előzmény: csúfondáros (325)
sztyepp Creative Commons License 2002.05.16 0 0 326
:D
Előzmény: goldnigga (324)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 325
Hú, ott van még? Megmondanád neki, hogy puszilom, és hogy ne szerénykedjen, mert színésznek sem utolsó? Amiben láttam, ott mindig nagyon meggyőző volt az alakítása és lehet, hogy nem csak amatőr filmekben kéne szereplnie.

:-p

Előzmény: goldnigga (322)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 324
Hát azért van még ilyen egomán MŰVÉSZ akit ennek vagy annak hívtak:-D
Előzmény: sztyepp (323)
sztyepp Creative Commons License 2002.05.16 0 0 323
Az a jó, hogy egy picit sem egocentrikus a faszi. :)))
Előzmény: goldnigga (322)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 322
Csúfondáros:

Találkoztam az imént Robert-el és ezt üzeni neked:

"My music speaks for itself. I believe in my music and I believe the people that buy my music believe in me. So I would just ask my fans to just focus on my music, focus on me trying to be a brother that's just trying to make a life for himself, be with his family, and keep continuing to give them great music."(R.Kelly)

goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 321
:(
Ezek a zenészek(már megint egy peresekedés):))))))

Ha lesz neki szólóalbuma akkor az tiszta Jodeci lesz azt előre megmodom!!!:)

josolónagyokosgnigga

Előzmény: csúfondáros (320)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 320
Teddy Riley (így híjják, ugye?) kirúgta az egyik srácot (Chauncey Hannibal - édes neve van :) aki erre beperelte, 2000-ben bejelentették, hogy feloszlottak már rég és nem, nem fognak összeállni újra.
Tavaly nyáron meg T. Riley bejelentette, hogy lesz neki szólóalbuma. Hát ennyi.
Előzmény: goldnigga (319)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 319
;-)
Tefigyucsak: lehet hogy máááán kérdeztem de a Blackstreet megszünt létezni?
Mindkét albuma megvan is mindegyiken van jónéhány kellemes pillanat.
Ismered a lemezeiket?

Előzmény: csúfondáros (318)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 318
Botsánat :)
Előzmény: goldnigga (317)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 317
Csúfondáros:
"a drogos, meg a pederaszta"-lehetnél egy kicsit elnézőbb!:)
Lehet hogy annak idején jobban énekelte volna WH de ma már......(?)
Én ebben az egész pederaszta ügyben nem tudom mit higyjek , mindig a "What I feel" szövege jut eszebe ha bántják "szegény"t;)

Sztyepp:
hallod, "megvan a kulcsszó:elnéző!";))))))

Előzmény: csúfondáros (316)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 316
Állítólag Robert barátunk most Whitney-vel dolgozik... a drogos, meg a pederaszta, szép kis páros ;-D

Mindig úgy szerettem azt a dalt, amit Toni Baxtonnal írt (I Don't Want To), de valahogy az az érzésem, hogy WH teljesen máshogy (jobban is) énekelte volna el.

Előzmény: goldnigga (315)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 315
Ámbátor ezek csak olyan kis Feat.-elések:))))))
Előzmény: goldnigga (314)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 314
Aha meg Fat Joe-ra, Jay-Z-re,Puff Daddy-re,Nas-ra,Keith Murray-re,Tone-ra, Crucial Conflict-re..............................................................:)))))))))))))
Előzmény: csúfondáros (312)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 313
Túlfejlett az "igazságérzetük";)

Előzmény: sztyepp (310)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 312
bőőőőő, Celine Dionra gondolsz?

:)

Előzmény: goldnigga (311)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 311
Heh, hát meg is lepődtem volna ha pont nekik nincs közös daluk.
Hirtelen kevés előadott tudnék mondani akivel R.Kelly-nek nem volt duett-je:))))))))))))

NNnnnna akkor húzzál bele a Loveland-be mert imádni fogod!!!!!!!
Egyfolytában a "Make you my baby" megy a fejemben egész nap, most már unom ám!!!!!:)))))))))

Előzmény: csúfondáros (309)
sztyepp Creative Commons License 2002.05.16 0 0 310
Ráadásul akit lehet bármilyen ürüggyel perelnek. Érdekes demokráciafelfogásuk van.
Előzmény: goldnigga (308)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.16 0 0 309
Tölthetem le újra a Lovelandet, mert elkevertem a nagy kapkodásban :)
Nekem miért nem mondta eddig senki, hogy létezik Mary J Blige - R Kelly duett?
Előzmény: goldnigga (308)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.16 0 0 308
-----------------------------------
Na ez a tipikus amerikai hozzáállás(bocs ha ezzel sértenék valakit), soha nem tudják elfogadni ha meghal egy híres ember, bár ha jól belegondolunk ez nem véletlen hiszen a média által gerjesztett pletykák miatt a név tovább forog, tovább hozza a pénzt......de az azt hiszem mindenkinek nyilvánvaló.
Egyelőre még az öreg B.I.G. gyilkosát sem találták meg és szerintem az inkább szövevényes ügy lehet mint mondjuk Aaliyah és Left Eye halála.
----------------------------------

A hét dalai nálam:

R.Kelly:Make you my baby!!!!!
R.Kelly:Spirit

mindkettő az új albumról van , csúfondárosnak KÖTELEZŐ!!!!!:))))Mindkettő karonlibabőröző-szőrfelállító(már akinek szőrös a keze,heh:)))) ) dal!

Peace up!

Gnigga

csúfondáros Creative Commons License 2002.05.15 0 0 307
De ettől nem fog Aaliyah visszajönni...
:*-(
...akkor meg minek? Talán nincs elég pénzük a jogdíjakból? Hiszen azt most már nekik utalják át.
Előzmény: sztyepp (306)
sztyepp Creative Commons License 2002.05.15 0 0 306
Aaliyah szülei a kiadót is vádolják
[2002.05.15.] - ZeneFórum

Kilenc hónappal Aaliyah tragikus halála után az énekesnő szülei könnyelműséggel vádolják a Virgin Records kiadót, de felelősnek érzik a halálesetért a Blackhawk International Airways légitársaságot is.

A Los Angelesben benyújtott kereset értelmében Diane és Michael Haughton álláspontja szerint a repülőgép 320 kiló súlyfelesleggel szállt fel, ez vezetett a tavaly augusztusi szerencsétlenséghez röviddel azután, hogy a Cessna 402-B a Bahamák repülőteréről megkezdte a felszállást. A nem kellőképpen biztosított feltételekért Aaliyah szülei nem csupán a légitársaságot teszi felelőssé, hanem az énekesnő kiadóját és a klipforgatás producereit is, akiknek tisztában kellett volna lenni a veszéllyel. A Haughton család anyagi követeléseiről nincsenek pontos adataink, de amennyiben megnyerik a pert, akár többmilliós kártérítésben is részesülhetnek. A katasztrófa két további áldozatának hozzátartozói is feljelentést tettek a bíróságon.

sztyepp Creative Commons License 2002.05.15 0 0 305
Lisa Lopes gyilkosság áldozata?
[2002.05.15.] - ZeneFórum

„Left Eye” halála körül még mindig nem csitultak el az indulatok. Barátai az énekesnő halálának misztikus körülményeiről keltenek rémhíreket, annak ellenére, hogy a rendőrség már lezárta az ügyet.

A 30 éves Lisa „Left Eye“ Lopes a hivatalos akták szerint baleset áldozata lett. Lisa barátai azonban egy percig sem hiszik el ezt a - számukra túlságosan is együgyű - magyarázatot: szerintük az ügy nem ennyire egyszerű, és gyilkosságra gyanakodnak. Lisa épp egy dzsipben utazott, amikor az előttük haladó teherautó hirtelen fékezett. Az énekesnő kirepült a kocsiból, testét a fűben találták meg. A teherautó vezetője azonban furcsa módon eltűnt, és Lisa barátai főként emiatt feltételezik, hogy a férfi – aki még a tanúk listáján sem szerepel – szándékosan fékezett akkorát, hogy az szerencsétlenséghez vezetett. A fiatalok a Globe magazin hasábjain fejtették ki érvelésüket. Hogy miért tett volna ilyet a teherautó sofőrje? Lisa barátai szerint két verzió lehetséges:

1. Bosszú. Az énekesnő egyik asszisztense ugyanis nemrégiben halálra gázolt egy 10 éves kisfiút, akinek családja a falubeli Voodoo-mestert kérte fel Lisa „megbüntetésére”.

2. Féltékenység. Méghozzá Lisa sikereire, az énekesnőnek ugyanis nemcsak sok riválisa volt, de ellenségei is bőven. Internetes oldalának egyik üzenete például így szól: „Fogd vissza magad, különben fiatalon fogsz meghalni, mint Aaliyah.”

A feltételezések valóban misztikusak, és csak remélni lehet, hogy amennyiben a barátok félelmei megalapozottak lennének, annak a rendőrség már utánajárt volna.

goldnigga Creative Commons License 2002.05.14 0 0 304
Szerintem az Arista sem lehet sokkal jobb de hát egy lemezcégtől ugye ne várjunk csodákat.
Kiváncsi leszek hogy mennyire állnak majd a maradék TLC-s lányok mellé ha folytatni akarják(márpedig ha jól tudom folytatni akarják ketten).
Előzmény: csúfondáros (303)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.14 0 0 303
Bizony, én is hallottam ezekről. Ezek szerint akkor a Def Jam nem egy jófej cég (már amennyire a lemezcégek jófejek lehetnek, ha érted hogy gondolom)? Pont most szerződött oda Mariah Carey is, azért érdekel.

:-D

Előzmény: goldnigga (302)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.14 0 0 302
Jay-Z-t eltiltották R Kellytől
A Def Jam számára annyira kiábrándító, hogy R Kelly és Jay Z közös lemeze, a Best of Both Worlds csak 230 ezer példányban kelt el az első héten, hogy a koronggal kapcsolatos összes promóciót beszüntetik. A kiadó hangsúlyozta, azért van szükség a megszorító intézkedésre, hogy megkíméljék a többi művészt az esetleges bevétel kieséstől, és az asszociációktól, R Kelly szexbotrányával kapcsolatban. „Nem akarjuk, hogy a nevünket emlegessék a botránnyal kapcsolatban, bármi derüljön is ki a nyomozás végén, nekünk erre semmi szükségünk.” – mondta Kevin Lyles, Def Jam főnök. A döntés értelmében Jay Z többé nem jelenik meg Kellyvel közös fotókon, mi több, a Vibe magazin címoldalára is egyedül az r&b sztár került fel, a rapper külön kérésére. Kelly-t igencsak megszorongatják az ügy miatt, amerikában több vallási csoport is tüntet ellene, és az egyik legnagyobb lemezbolt-hálózatot is arra próbálják rávenni, hogy ne árusítsa lemezeit.

---------
NO comment mindig tudtam hogy ez a Kevin Lyles egy nagy patkány!!!!!:((((

goldnigga Creative Commons License 2002.05.13 0 0 301
csúfondáros :
A hétvége az új R.Kelly-vel telt.......
Nagyon vártam már az anyagot és az első végighallgatás után néztem hülyén.
Nyoma sincs a "money related" daloknak meg az ilyen "nigga from hood" tipusú gettódaloknak ezzel ellentétben olyan nyiltan táplálkozik a dalok nagy százaléka a 70-80-as évek soul zenéjéből ahogy azt eddig soha nem tette csak néhány dalban.
Sokkal zeneibb lett az album mint az eddigiek és úgy mint ahogy a 12Plays az R.Kelly az R. és a TP2.COM albumok között szerintem elég éles váltások voltak(stíluson belül) úgy ez ismételten megtörtént.
Megcsinálta az "I believe I can fly"-t "FLY" címmel(9:54) és egy mini gospel-opera(ha élhetek ilyen műfaji zavarral)lett belőle ami t.képpen arról szól hogy Robert barátunk be akar jutni a mennybe, bűneit bánva de az Úr nem engedi, aztán találkozik édesanyjával is és végül persze halleluja,elsőre nem tetszett de mint önálló kis mű megszerettem.
Sz'al jó az új R.Kelly!!!!
Előzmény: csúfondáros (300)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.10 0 0 300
Köszönöm :)
Előzmény: goldnigga (299)
goldnigga Creative Commons License 2002.05.10 0 0 299
Bántott?
Ki bánthat téged?
Micsoda disznó lehet, majd jól fölpofozom!:)

Gnigga

Előzmény: csúfondáros (298)
csúfondáros Creative Commons License 2002.05.10 0 0 298
Ne haragudj, drága Nigga!
Azt sem tudom, hogy hol áll a fejem mostanában és valahol azt hittem, hogy már szóltam Neked :(
Névváltás pedig azért, mert valaki rámismert és bántott :(
Előzmény: goldnigga (297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!