2013 május... volt pár versenyző.Tisztán szép állapotban a tőled kapott,meg ez volt. van itt minden, mini vidi 2db, siljalis(ez belarusz cucc), Tünde ez videoton..A tiedet meg egy pár hasonlót felújittattam..a többit hagytam.De nem negyon tudnak már,max szobornak. elkok (elektromos kondenzátor) kiszáradnak.A fehérek mind sárgák a nikotintol,de ez a 2 példány nagyon megmaradt
Igen.Lizingelt gyerekem itt van a csajt imádom. és amikor amit hoztál annó tv t nekem.....találaltam egy igazi ritkaságot... egy régebbit.narancs sárga dobváltóst .1996 óta vadásztam olyanra:)))).
Nerdy: Varga Tamás :30 828 2689.korrekt csávó,van kiszáll dij de felkészült pikk pakk megoldja a dolgokat. 10 perc alatt itt volt az elöbb csinélta meg asszony gépét.és nem kell hetekig szervizben ülnie a gépnek....
Mi nyáron Zamárdizunk(sound direkt kikerülve).Szokás szerint. viszek vizszintmérőt.De addig....pihi se erő se láz... körbe adjuk a tudományt. 3 nap szabi..Annyi erőm nincs ,mint egy vödör viznek
Munkatársak azt mondták, hogy hétfőn lesz. Én már holnaptól figyelek, dolgozom. Fényképezőt elő készítem. Telefonnal nekem nagyon nem megy. Te azzal szoktál?
Az eddig megfigyelt legnagyobb ilyen mozgásra 1962. május 14-én került sor, amikor 9 óra alatt Keszthelynél a vízszint 45 cm-rel csökkent, Alsóörsnél pedig 51 cm-t emelkedett.