Keresés

Részletes keresés

s3girl Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2799
Kamikazww: Hol tudtad őt beszerezni? Nagyon szép!:) e-mailben tudsz írni róla pár infót?( mekkorára nől, mekkora terrárium kell neki, mit eszik, milyen hőmérséklet kell neki, stb) e-mail: sbgirl@citromail.hu de elég egy link is róla:)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2798

MSN-re feljössz?

Előzmény: kristof.balazs (2795)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2797
Akkor örülök neki, mert én csak attól féltem, hogy aki megrendeli, nehogy kár érje.
Előzmény: Greylupus (2796)
Greylupus Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2796
Szia,

Én részt vettem a kísérleti szállításban - kétszer is kaptam így élő tücsköket dobozban. A postaköltséghez nem tudok mit hozzászólni, de azt bizton állíthatom, hogy mind a két alkalommal az összes!!! tücsök élt benne, nem volt semmi bajuk - pedig Orosházáról érkezett a csomag Pestre. Nagyon ügyesen rekeszesen van megoldva az elhelyezésük, kaja is volt benne.

Mielőtt megkapnám, NEM kapok részesedést a boltból és nem vagyok hozzátartozója az eladónak:)
Előzmény: alpha111 (2783)
kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2795
Az amit akkor irtam az mindenkire vonatkozik! Nem szoktam külömbséget tenni! Attól ami itt fojt attól még az üzlet az üzlet engem nem érdekel ki mit beszél, nekem megvan a magam véleménye én azt le is írom aztán ennyi! A Klood embernek írtam már mailt de nem reagáll, biztos már van embere aki elviszi tőle! Amúgy nem érdekel, hogy igazam van vagy sem de ez már nem az első volt és nem arról van szó, hogy ki mikor van a gép előtt hanem arról, hogy ki mit ír!
Előzmény: alpha111 (2789)
Kamikazww Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2794
itt egy másik kép, ami már a terkójában van
Előzmény: Kamikazww (2793)
Kamikazww Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2793
Az az én kis Rezsőkém!!! :D
egyébként Lygodactylus Luteopicturatus magyar nevén sárgafejű törpegekkó (de láttam már cifragekkónak is írva)
ja és csajszit keresek mellé, ha valaki tud, szóljon! köszi
Kamikazee
Előzmény: s3girl (2792)
s3girl Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2792
A 8. oldalon a 2570. hozzászólásnál a képen milyen gekkó van?
s3girl Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2791
A Korvimin ZVT+Reptil érdekelne engemis, ha van még! Mekkora kiszerelésben és mennyiért?
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2790
Kérlek nézd meg a 8. oldalon 2565. hozzászólásodat, mert szerintem összetévesztettél valaki mással. :-))
Előzmény: alpha111 (2789)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2789

Örülök, hogy itt vagy!

Msn-en megadom a címem. Eddig pedig azért nem jelenkeztem feléd, mert annyira durva dolgok mentek itt, hogy gondoltam nem örülnél ha jelentkezem, mert én is ide "tartozom", ezért vártam, hogy csituljon a hangulat.

Legyen Neked igazad majmolok. De akkor is örülök, hogy szóba állsz velünk és próbálsz segíteni! Amint látod nem sokan vannak otthon vasárnap a gép előtt.

Azért Klood-nak is írhatnál még esetleg, mert biztos nagyon izgul a tojások miatt. Kérlek!

Előzmény: kristof.balazs (2788)
kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2788
Szia!

Tudod én még abban az időben nőttem fel, amikor azt tanultuk, hogy az adott szó kötelez! Most is így van, a Korvimin azóta szétmérve csak Rád vár!
De ugye azt nem várod el, hogy hetente 2x kérdezgessek e-mailben, hogy ugyan már, nem kell a Korvimin?
Abban maradtunk, hogy szólsz, ha szükséged van rá, hát szólj! Én eltettem Neked.
megegyeztünk a fizetés módjáról is, amikor ezt megbeszéltük akkor is el tudtál érni, feltételezem most is sikerül, csak akarnod kell, hidd el. :)

A másik téma : írok valamit, rá 2 percre valaki ugyanazt írja mindig csak kicsit variál a szavak sorrendjével. Te ezt minek neveznéd? Én majmolásnak. Te???
Előzmény: alpha111 (2786)
s3girl Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2787
Persze, hogy jönnek a tanácsok, hisz sok a jószándékú ember!
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2786

Kedves Balázs, ha arra gondolsz, hogy megint utánad írtam tény és való, de nem azért mert Te már írtál, hanem azért mert most bírtam gép elé ülni. :-)

Ja és annak idején nagyvonalúan ígértél nekem olcsóbban Korvimint, de azóta sem jelentkeztél. Áll még az ajánlatod?

Előzmény: kristof.balazs (2785)
kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2785
Jönnek a tanácsok csak figyelj!!!!!!
Előzmény: klood (2777)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2784

http://www.posta.hu//kepek/upload/2007-03/%c3%9cSZ%203szmell%c3%a9klet.pdf

Itt a 11. pontot ajánlom figyelmedbe, de csak ezért hogy később ne mond hogy nem szólt senki.

Személy szerint sok sikert kívánok az üzlethez, mint gekkó tartó, mert sokszor tényleg nehéz tücsit beszerezni.

Előzmény: alpha111 (2783)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2783

Megkérdezhetem, hogy hogy jön ki az 1600 Ft-os postai költség? Mert akárhogy számolok nekem nem jön ki.

(Pár hete jegyzőkönyvezetek egy küldeményt, mert a címzett visszahozta, hogy Ő élő tücsköket rendelt, de amit a posta leszállított az már nem az volt. Gondolta kártérítést kaphat. Közölték vele, hogy a postai szállításból kizárt mindenfajta élő állat, kivétel 1-2 cég <ANTSZ> akik külön engedéllyel adhatnak fel vizsgálati "anyagokat". Így kártérítésnek helye nincs.)

Előzmény: Acheta (2780)
alpha111 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2782

Gratula Klood! Csak nyugi!!! Ha van esetleg otthon szépiád (csőrkoptatóként árusítják) akkor azt finom porrá törve a tücsiket beleforgatva adhatsz a nőstinek kálcium pótlására. De az alapvitamint se hagyd el.

Előzmény: klood (2775)
kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2781
Akkor mi az 1600 ft posta költség! Mert így drágább a leves mint a hús!
Előzmény: Acheta (2780)
Acheta Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2780

Az árjegyzék ami a honlapon van, az egy élő dolog. Azokat a tücskök kocsival vannak szállítva Bpestre minden kedden. Az árak is arra vonatkoznak. /vevőink pl.: KisTeki, Trionix,Állatkert stb./, de ezt a részét nem én csinálom.

Ami a póstai szállítást illeti, több éve működik. A legtöbb probléma Pesten szokott lenni.

A doboz direkt erre a célra lett kikisérletezve. Nagyon masszív. Táplálék is van benne három-négy napig minőség csökkenés nélkül kibírja benne a tücsök. A pósta nem vizsgálja, hogy mi van a csomagban, ja a lényeg, ez nem csomag hanem levél.

Csak a kifejlett fiú tücskök ciripelek,ezért csak kissebbet lehet küldeni, vagy lányokat.

kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2779
Nem kell semmi extra a gekkónak csak talán egy kicsit több kalcium meg vitamin, mivel ez a két tojás kivett belőle mindent!
kristof.balazs Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2778

Szia Klood!

Nyugi! Ez itt nem az a hely ahol nagyon válaszolnak!Na nem ez a lényeg!A hőmérséklet az jó!Ha tudod akkor zárd le és a földet locsold meg egy kicsit hogy nedves legyen de ne sáros, a tojásra ne locsolj!Ha tudod zárd le, hogy legyen pára!Aztán majd lesz valami!

Előzmény: klood (2777)
klood Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2777

nagyon kapkodok, jajjjjajjjjj

szal az emilem: bazsika-kukuc-freemail-hu

persze a forumot is figyelem, de az ist folyton.

klood Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2776

upsz, a masodik ink hibas.

ime a jo:

http://web.t-online.hu/klood/temp/tojasok2.jpg

klood Creative Commons License 2007.04.15 0 0 2775

Sziasztok, nagyon SOS segitseget kerek.

Az ejjel megtojt Linda, es most nagyon gazban vagyok, mit csinaljak.

1) Valaki mihamarabb el tud jonni a tojasokert, hogy kikeltesse?

Pesten vagyunk, emilt nezem folyamatosan.

2) Egeszsegesnek tunik a leany, de adjak esetleg neki vmi extrat most?

3) Mit csinaljak a tojasokkal most? Hagyjam a helyen? Egy fa dobozkaban van sima viragfoldben. 25-30 fok kozt lehet a homerselet. Spricceljem gyakran?

Bocsi, hogy igy kozbevagok a beszelgetesnek, remelem, nem haraxotok!

Koszi nagyon elore!

http://web.t-online.hu/klood/temp/tojasok1.JPG

http://web.t-online.hu/klood/temp/tojasok2.JPG

http://web.t-online.hu/klood/temp/tojasok3.JPG

alpha111 Creative Commons License 2007.04.14 0 0 2774

Szia!

Nem szeretném kedvedet szegni, de a postai szállítás nem túl jó ötlet. Mások is próbálkoztak vele, végeredmény: rengeteg döglött állat+ ügyfélreklamáció. 2-3 nap alatt nem valószínű, hogy a csomagban feletethető tücsik maradnának. Ismerve a belső kezelési rendet, ha kiderül mi van benne, tuti visszaküldik neked és még a visszaszállítást is fizetheted.

Előzmény: Acheta (2771)
DonGal Creative Commons License 2007.04.14 0 0 2773
Bár az ötlet nagyon jónak és olcsónak tűnik, vagyis inkább olcsóbbnak, mert az az 1600 Ft elég sokat dob rajta.. De ezek a kérdések bennem is felmerültek, főleg a ciripelős dolog.. :)
Előzmény: ligi83 (2772)
ligi83 Creative Commons License 2007.04.14 0 0 2772

Szia!

Lenne néhány kérédésem ezzel a szállítással kapcsolatban:

1. Hogyan bírják szegény tücskök olyan kis helyen a posta 2-3 napos aszalását, mikor a néhány órás utaztatást sem nagyon kedvelik, utána azonnal megrohamozzák az itatót. Ráadásul szerintem ennyi kifejlett tücsök ekkora helyen nagyon nem fogja szeretni egymást, főleg ha kaja és innivaló sincs nekik, és tojástartó sincs benn, ami a helyüket növelné.

2. Szerinted nem hallják a postánál, hogy valami igencsak zörög a dobozban, sőt a kifejlett hímek még ész nélkül ciripelnek is?

Előzmény: Acheta (2771)
Acheta Creative Commons License 2007.04.14 0 0 2771

Sziasztok! Új vagyok az oldalon, igaz egy ideje figyelem a hozzászólásokat. Tartok gekkókat tenyésztettem is őket, de most más miatt jelentkeztem.

Tücsköt tenyésztek. Ha valakinek szüksége van tücsökre egy adatlap kitöltése fejében tudok küldeni. /persze a lehetőségeim végesek/ A magyar pósta nem szállít élő állatot ! Amit ezután írok az csak egy elméleti feltevés !

Szóval egy új csomagolási módot akarok kipróbálni, és a póstát tesztelni.

A következő oldalon meg tudjátok nézni az adatlapot./persze az oldalon semmi sem működik/ Ha valakit érdekel a dolog a következő címre tudtok írni, és küldöm az adatlapot és a tücsköt. hazitucsok@citromail.hu

A félig működő honlap tucsokfarm.extra.hu .

alpha111 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 2770

Volt már jobban is. :-(

Előzmény: s3girl (2769)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!