Sziasztok! Keresnék lego elemeket,de a zsibvásáron nem találtam annyit amennyi kellene. Főleg fal elemek érdekelnének 1 2 3 4 6 8 16 x 1-es elemek szín mindegy nagyobb mennyiség érdekelne.
Illetve sima elemek is érdekelnének és még kérdezném hol van olyan oldal, katalógus ahol minden elemet megtudnék nézni mert tervezni szeretnék.
A bricklink tényleg zseniális viszont elég macerás.
A zsibvásáron sokkal kevesebb minden vásárolható meg, viszont jóval egyszerűbben, és olcsóbb a szállítási költség, továbbá valami miatt az alkatrészeket is olcsóbban láttam. Arra még kíváncsi lennék, ugyanaz az elem több esetben is akár kétszer többe került a bricklink.com -on mint a zsibvasar.hu -n!!! Ez hogyan, vagy miért van?
Stefidzsi és más olvasóink jóvoltából a múltkor használható tippeket kaptunk arra, hogyan tudunk alkatrészeket egyenként beszerezni, például hiányzó darabok pótlása céljából. Az igazi nagyágyú, a Bricklink azonban még hátravan. Még mielőtt belevágunk a lecsóba, jön egy[...] Bővebben!Tovább »
Már régen megígértem, hogy elmesélem, hogyan lehet a Bricklinket kockák vásárlására használni kis vagy nagy tételben. A múlt héten el is kezdődött a történet , most már meg tudjuk találni a kívánt elem cikkszámát és színét. Most pedig belevágunk a lecsóba, és[...] Bővebben!Tovább »
Sziasztok, érdekel valakit erősen hiányos, ömlesztett bionicle halom? Nagy szörnyet szeritnem nem lehet már kirakni belőlük, de egy-két pici mintha ép lenne.
Van egy Lego Technic 8049 játékunk, amihez van egy 8293 típusú kompresszorunk. Tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet utánanézni annak, hogy ezt a kompresszort milyen modellekbe lehet még beépíteni. Mert eddig ilyen helyet nem találtam a neten.
Itt írok, mert a levelezőrendszerem nem szereti a freemailt.
Engem érdekelne mindegyik. Persze attól függ Te mennyit gondolsz érte :-)
Állapot számít ugye, két alap besárgult. Vásárlási tapasztalataim alapján szoroztam és osztottam, úgy 2000 ft. jött ki. S az az igazság, hogy szükségem van az alapokra a városkámba :-)