tudom, csak rosszul mondtam. nem (elsősorban) a billentyűzet nyiffant ki, hanem a gép. és nem az enyém. még jó, hogy jelszómenedzser, különben nem tudtam volna belépni.
SzPA.különböző_méretben.hu
Neeem, télleg nem mondhatom el, mert esetleg 18 éven aluliak is olvassák a topikot... Meg különben is, már teljesen zavarban vagyok, és ha a Zember még meg is látja, hogy miket irkálok, ki fogok kapni :-)))
Jahajj, ebben a korban, mint az enyém, az ember feje belülről máá' szita!! Szóval majd visszaolvasok, kedves kolléga! :-))
hmmm... ezek azok a dolgok, amiket én csak ritkán merek kimondani. Hiába lenne épületes.
amúgy ezzel a two in one dologgal nagyon felizgattál. fantáziám egy elvontabb, merészebb része szép dolgokat szövöget, de akkor semmi esetre se lennék one...
.SzPA
őőő, pimasságod felháborít. Mélységesen! ;:)))))))
Tanárnőöőö, kérem. Viszont nem értem, hogy mit nem értel a kérdésemben? Két darab fehér autóbusz. Gyártóját * tekintve Ikarusz. Nem lehet rajtuk átlátni. Nagyon nem. Mert az üvegek helyén lemezek vannak. Olyan titokzatos. És a Pannónia utcában állnak már legalább egy éve.
SzPA.:)