Keresés

Részletes keresés

lapov_ Creative Commons License 2022.06.02 0 0 17064

Állítólag megvan már az edzőnk. Horvát származású.

klima_fan Creative Commons License 2022.06.02 0 0 17063

Dzunics négereire én se lennék kíváncsi, Potocnik előrelépés nekünk, de neki nem biztos. Vagy nagyon biztosra kell menni, de arra nem látnék opciót, vagy meg kell próbálni valami ismeretlent. Persze, ha már névadó szponzor, akkor legyen Sutyi 😂😂 (na ez csak vicc volt)

Előzmény: N.21 (17062)
N.21 Creative Commons License 2022.06.02 -2 1 17062

Mivel már egy hete írták, hogy várhatóan a napokban eldőlhet, valószínű vmi másképpen alakult a tárgyaláson.

Több lehetséges jelöltet mondtak, Dzunics talán már kipihente magát, és kicsit ki is esett a fősodorból, őt mondjuk én nem szeretném az 5 (6) négeres koncepciója miatt. De szerintem nem magyar edzőnk lesz.

Potochnik, ha elválnak Szolnoktól az útjai, ő jelenthetne nekünk előrelépést, persze az is kérdés számomra, hogy ez a Kométa támogatás (csak következő szezonra?) mennyivel is helyez minket valóban magasabb polcra anyagilag?

Szerintem a legnagyobb esély egy Magyarországon eddig még nem szerepelt külföldi edzőre van. 

Előzmény: klima_fan (17061)
klima_fan Creative Commons License 2022.06.02 0 0 17061

Tippek/ötletek/pletykák edzőkérdésben?

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.27 -1 0 17060

Kedves Oroszlányi Barátaink!

Szezonzárásként, gratulálok Nektek, HDO Neked külön is, hogy 89 után ismét ott voltatok a rájátszásban és sikerült győzni is, idegenben, kár a kiállításért, sérülésekért.
Remélem kiélveztetek minden pillanatot, én Titeket tettelek a meglepetéscsapat kategóriába középszakasz utáni szezonértékelőmben, sztem a 6. hellyel összességében elégedettek lehettek.

Remélem jövőre Ti is és mi is ott leszünk a rájátszásban, de előtte ősszel is találkozunk az alapszakaszban.

Jó pihenést, jó nyarat, vigyázzatok magatokra, a mielőbbi találkozásig a legjobbakat kívánom!

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár, Hajrá Oroszlány!

Előzmény: Bruschi85 (17052)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.27 0 2 17059

Remélem lesz ősszel is, Klub készült, ahogy tavaly is, gyertek el, mert a friss hírek, infók, kérdésekre kapott válaszok mellett eddig mindig voltak olyanok, amelyek csak a jelenlévők között kerültek megosztásra.

Előzmény: klima_fan (17055)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.27 0 2 17058

Köszönjük Nikola, hogy amikor az előző szezonban igencsak mélyen, gödörben voltunk akkor jöttél és segítettél, 9-7-es alapszakasszal zártunk, végül (13-13) 12. hely, igaz nem volt zökkenőmentes szezon, semmilyen szempontból.
Jó volt beszélgetni, már a tavaly őszi ankéton is, hogy idén nagyobbak az elvárások, meg, hogy az idei szezon sokkal nehezebb lesz, rövidebb felkészülés, új csapatépítés, új légiósokkal, teljesen más szituáció, mint szezon közbeni beugráskor “tüzet” oltani.
Sajnos a 14-12-es alapszakasz 6. hely után, ahol ugye esélyünk volt a felsőházba jutni, a középszakasz 2-6-ja, 9. hely egyértelmű csalódás, pláne hazai vereségekkel. Ráadásul 2017 után megint nem jutottunk be a rájátszásba, ahogy a Magyar Kupába sem. Persze egy edzőt mindig a játékosai “csinálnak” meg. Szóval hosszan lehetne elemezni, szakmailag, hogy mi történt a középszakaszban, mi volt az oka ennek a csúfos leolvadásnak a legfontosabb kulcspillanatokban, számok meg is mutatják, meg a látottak is, hiányoztak a vezérek, de inkább tekintsünk előre, ahogy a tegnapi ankéton is beszéltük.

Sok sikert, jó egészséget, legjobbakat kívánom Nikola!

Előzmény: Bruschi85 (17056)
klima_fan Creative Commons License 2022.05.27 0 0 17057

Szuper ismét 👍

Előzmény: Bruschi85 (17056)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.26 0 3 17056
Előzmény: klima_fan (17055)
klima_fan Creative Commons License 2022.05.26 0 0 17055

Engem is érdekelne! 

Előzmény: TYHilton (17054)
TYHilton Creative Commons License 2022.05.26 0 0 17054

Aki részt vett az ankéton tudna egy rövid összefoglalást írni az elhangzottakról? Nagyon köszönöm előre is :)

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.23 0 2 17053

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-05-23/szerdan-szurkoloi-anketot-tartunk

"Május 25-én, szerdán, 19 órától ankétra hívjuk szurkolóinkat. A helyszíne a régi csarnok első emeleti tárgyalója lesz, ahova várunk minden érdeklődőt.

A beszélgetésen Puska Zoltán ügyvezető mellett másodedzőnk Szőke Balázs, valamint csapatkapitányunk Hendlein Roland vesz részt."

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.21 -2 1 17052

Kedves Oroszlányi Barátaink!

Nagyon szép volt a megemlékezés Leóról, bár ne kellett volna.. :(
1-1, fel a fejjel, messze még a vége.
Sajna, a remek kezdés után, amikor nálatok lett volna a momentum, sikerült volna felzárkózni, közelebb kerülni, akkor mindig volt valami buta hiba, rossz döntés és az összes kétes szituációban a károtokra tévedtek, remélem ez megfordul a következő meccseken és több jó egyéni teljesítmény mellett, csapatként játszva megmutatjátok.
Jól nyomtátok végig, parádés hangulat, végén is álló taps az egész lelátón, megint kitettetek magatokért, le a kalappal.
Sok sikert kedden, szerdán már megcsináltatok!

Előzmény: Bruschi85 (17050)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.19 0 2 17051

https://youtu.be/BuVmjjaYkf4

Kaposvári KK 2021/22 szezonösszefoglaló - szurkolói szemmel

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.18 0 1 17050

Őszinte részvétem Leó Családjának, Barátainak, Nektek OSE Barátainknak. :(

Gratulálok Nektek, HDO Neked külön is a mai győzelemhez!

1989. március 19. Csepel ellen elveszített döntő után sikerült ismét rájátszásmeccset nyerni.
Szombaton hasonló, sikeres folytatást kívánok!

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.14 -1 1 17049

Kár, hogy a pécsiek 2003-as feljutásuk után kiestek, egy mindig kiváló hangulatú túrával, dél-dunántúli El Clásicoval kevesebb, ugye ez mindig sokkal több volt szimpla meccsnél.

Remélhetőleg nem jutnak Dombóvár sorsára és sikerül visszajutniuk.

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.14 -2 3 17048

https://youtu.be/snU73volC0k

"Névadó szponzorunk a Kometa
Kometa Kaposvári KK néven folytatjuk szereplésünket - közel két évtized után van újra névadó szponzora csapatunknak.

Az ünnepélyes aláíráson Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. ügyvezető tulajdonosa, Szita Károly Kaposvár polgármestere és Puska Zoltán a Kaposvári Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője vett részt."

Előzmény: Bruschi85 (17047)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.12 -1 2 17047

Beköszöntött a 4K korszak!
Hajrá Kometa, éé, hajrá Kometa óó, hajrá Kometa éóéó!

Előzmény: TYHilton (17046)
TYHilton Creative Commons License 2022.05.12 -1 1 17046

Örülök, hogy nem vártunk hétfőig.

Üdv KOMÉTA!

TYHilton Creative Commons License 2022.05.12 -1 0 17045

És akkor hétfőtől lehet is dolgozni a következő évi csapaton.

Addig is jó pihenést mindenkinek! 😄

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.12 -1 0 17044

Gratulálok a Deacnak a győzelemhez! A meccset le kellett játszani, voltak szép jeleneteink, fiatalok jól szálltak be, tetszett Antalics Dani A csoportos debütálása.

Engem meglepett, hogy ennyien kijöttek a Kecsap utáni csalódás után, jó volt látni a gyerkőcöket is a lelátón.

Szeretném külön is megköszönni a Szurkolótársaimnak az egész szezont. Bár keveset hangsúlyozom, sokkal többet kéne, de remélem tudjátok, úgyis olvassátok, hogy nagyon sokat jelentetek számomra.

Nélkületek nem lenne ugyanaz ez az egész, jó volt veletek együtt itthon, idegenben is átélni a szezont, 2020 február után, ismét a lelátón. Visszanézve a szezon képeit, videóit zárásként remélem ősszel sokkal több mosolyt, örömteli pillanatot élünk át és elérjük a kitűzött céljainkat.

Addig is a legjobbakat, jó nyaralást, jó pihenést, remélem ősszel találkozunk!

u.i. Gratulálok Oroszlányi Barátainknak! Sok sikert Nektek a rájátszásban!

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.10 0 5 17043

Tegnap az M4 Sport Kosárlabda magazinjának összefoglalójában szerepeltünk.

Roncát és Puska Zoltánt élőben kapcsolták az Arénából.

16:30-tól kezdődik, érdemes megnézni, meghallgatni:

https://mediaklikk.hu/video/kosarlabda-magazin-19-resz/

Szemléltetésképpen 3 montázst készítettem.

Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.08 -1 1 17042

Gratulálok a Kecsapnak és az őket elkísérő szurkolóiknak a győzelemhez, rájátszáshoz, meccs után Redmillerékkel még pár szót is tudtunk váltani.

2017.05.19 ez a dátum újabb 1 évig kísért minket.

Elképesztően csalódott vagyok, hogy idén se sikerült átlépni a saját árnyékunkat, és elérni a rájátszást, ami célkitűzés volt a szezon előtt.

Az alapszakasz 6. helye után (14-12), ahol szintén 1 győzelemmel maradtunk le a felsőházról, a sors ismételte önmagát a középszakasz számunkra legfontosabb szakaszában sikerült teljesen leolvadnunk, összeomlanunk (2-5).

Az utolsó negyedben 12 pont, úgy, hogy 3 negyeden keresztül vezettünk (33 perc). 7!! kihagyott büntető és 25% tripla (6/24). Pollard extrája mellett, emberről, 'kígyótérről" is bedobta a triplákat, védhette bárki, a másik 10 támadópattanót, második esélyt engedtünk ez volt a kulcs, Nimród véleményes kifújása mellett.

Az a baj, hogy az alapszakasz alapján a keretben, játékban, több potenciál, lehetőség volt, stabilabb padlónk volt, idegenbeli győzelmekkel és bármi lehetett volna akár a 6. helyről indulva, bravúrral is a plafont elérve, akár meccset, meccseket nyerni, de a középszakaszban a pincébe zuhantunk vissza. Hogy melyik a Csapatunk valós, igazi arca, azt ki-ki döntse el.

Idén most volt messze a legjobb hangulat, szurkolás, összefogás a lelátón, jó ötlet volt a fehér póló kezdeményezés visszahozatala, örömteli, volt látni, hogy ennyien mellé álltak, jöttek, támogattak, csatlakoztak, köszönet, elismerés jár Nektek.

Ismét várhatunk, böjtölhetünk 1 évet, hogy az Aréna végre bemutatkozzon, debütáljon, mondjuk, remélem, ha már kénytelenek vagyunk ennyit várni, akkor a 2022/23-as szezon rájátszásba jutás mellett a Kupa legjobbjai közé is visszatérhetnénk.

u.i: HGerinek sok sikert kívánok a civil pályán!

klima_fan Creative Commons License 2022.05.08 -1 0 17041

Ezért is írtam, hogy a "középszakasz alapján", ha ezt a meccset meg is nyertük volna, nem sok erőt éreztem volna a csapatban ahoz, hogy az első három helyezett közül bárki ellen is lenne esélyünk. Szerintem még hazai pályán sem. Illett volna playoffba jutni az alapszakasz alapján, de amit most láttunk, az nagyon kevés lett volna a rájátszásban. 

Előzmény: TYHilton (17040)
TYHilton Creative Commons License 2022.05.07 -1 4 17040

Én ezt egy kicsit másként látom. Ebben a csapatban simán benne volt a hatodik hely, sőt minimálisan jobb teljesítménnyel a felsőház is benne lett volna, függetlenül attól, hogy nem volt cél a top 5 és nem is volt elvárás. Ebben a szezonban sokkal több volt és egy hatodik hellyel, egy Körmend ellen simán benne volt egy öt meccses párharc.

Csakis magunkat okolhatjuk, újabb év ment el playoff és Magyar kupa szereplés nélkül, vagyis a kitűzött célokat idén sem tudtuk elérni. Középszakaszban egy ilyen leolvadás megmagyarázhatatlan, kevésbé lehet fáradtságra és sérülésekre fogni, mert egyik sem volt olyan tényező, ami megalapozná a 2-5-ös mérleget. Nagy kár, nagyon nagy kár mindenért.

Előzmény: klima_fan (17039)
klima_fan Creative Commons License 2022.05.07 -2 1 17039

Nem jött össze, de nem is érződött a csapaton, hogy lenne rá esély. A középszakasz alapján kár is lett volna 3-0-al kizúgni valaki ellen a playoffban. Végig furcsálltam Lazicot 5 amerikaival, volt amikor elhittem, hogy működik, de nem jó irány. Dzunic rengeteg pénzből is többször bizonyította, hogy nagyon mellé lehet nyúlni ezzel. Ebben pont ennyi volt, nem biztos, hogy szívesen néztem volna, ahogy simán kikapunk háromszor a playoffban. 

Roli miatt nagy kár érte, nem gondolom, hogy folytatni fogja. Voltak szép győzelmek, jobb időszakok, előreléptünk az előző évekhez képest. 

Nézzük a pozitiv oldalát, jövőre csak egy helyet kell javítani 😉

HDO Creative Commons License 2022.05.06 -1 1 17038

Ez a forgatókönyv a Szeged mai győzelmével elment - így ki-ki meccs következik holnap a playoffért.

Remélem behúzzátok!

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (17036)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.06 -1 1 17037

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-05-06/hock-gergo-befejezte-profi-palyafutasat

"- Kaposvári nevelésű játékosként nagyon szerettek a szurkolóink.

- Kivétel nélkül nagyon jó kapcsolatot ápoltam velük. Ami sokszor eszembe jut, hogy még a régi csarnokban, amikor rákezdtek a szurkolók, akkor a kispad szó szerint elkezdett remegni alattunk! Ez eszméletlenül jó érzés volt. Tudom, hogy az új arénába költözés és a koronavírus ezt egy picit megtörte, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra a régi lesz a hangulat is."

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.05.06 -1 1 17036

Ahogy számolom, és szeretnénk a 6. helyet még elcsípni, akkor a hátralévő két meccset mindenképpen kell hozni, a Szegednek ki kell kapni Debrecenben, és (bár sajnos, hogy ezt kell írnom) az OSE-nak ki kell kapnia Szegeden.

HDO Creative Commons License 2022.05.05 0 1 17035

Barátom, sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni. Remélem az eredmény ellenére jól éreztétek magatokat. Húzzátok be a hátralévő két meccset, és együtt folytatjuk a playoffban.

Hajrá, KKK!

Előzmény: Bruschi85 (17033)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!