Keresés

Részletes keresés

Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 626
Mondhatnám, hogy nem, mert nincs az irodában Tv, de biztos kitalálnád, hogy nem emiatt.

Nem nagyon izgat. Apám nagyon szerette, a növérem is imád mindenféle sportot nézni (kb féléve tizenhármasa volt a totón, képzeld!), a hugom: box, forma-1, vizilabda, foci, kézilabda, tenisz főként. Én valahogy elfajzottam. Lehet, hogy már csak azért se.

Előzmény: Asteriksz (625)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 625
Érdekes, mert én is tudok rettenetesen izgulni a meccsek alatt, annyira, hogy utána még vagy fél óráig remegek.

De nem telefonálgatok senkinek. pedig jó együtt nézni az ilyen dolgokat.

Te nem nézed?

Előzmény: Sophie.C (623)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 624
Hová ültettétek a tulipánfát?
Nekünk is van egy, csak még nem virágzik. Azt hiszem nyolc-, vagy tízéves korában virágzik először, és akkor még elég kicsi.

Képzeld el, hogy egyszer voltam Salzburgban, és ott egy hófehét szállodában laktunk (húsvét előtt volt, valamelyik évben). És a hófehér szálloda előtt óriási magnólia bokrok voltak, óriási hófehér virágokkal, és sötétkék szalagokkal feldíszítették. Már előtte is nagyon szerettem, de azóta nagyon-nagyon. És ha meglátok egyet, mindíg lopok róla egy virágot, pedig nem marad meg sokáig.

Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 623
Ja, már megint vizilabda van?
Képzeld, az egyik barátnőm annyira imádja a vizilabdát, hogy a meccsek idejére hanyagolja mindkét gyerekét, a férjét, és annyira tud izgulni, hogy az őrület. A tegnap estét még meg is siratta, utána pedig szitkozódott.
Szegény férje tegnap tudta meg, hogy három hét múlva kezdődik a VB, ezt pedig a másik barátnőm mondta meg neki, akivel ez az első barátnőm vagy együtt nézi a meccset, vagy pedig négy percenként telefonálgatt, hogy meg tudják beszélni a fejleményeket.
Szegény pasi, gondolhatod. De jól bírja, az már egyszer bizonyos.
Előzmény: Asteriksz (622)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 622
én hülye meg a vízilabdát nézem...
Előzmény: Sophie.C (621)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 621
Megmondjam mi van most a rádióban?
Megmondom úgyis, akár érdekel, akár nem: Aerosmith: Crazy. Jó szám nem, de.
Előzmény: Asteriksz (620)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 620
drukkolok nekik.
Előzmény: Sophie.C (619)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 619
Annyira szeretem őket.
Egy tök egyszerű pasi, melós volt örök életében, kb. egy éves a legkisebb gyereke. meg csinált egy kis magánnyomdát, és nagyon szorgalmas, meg nagyon ügyes, és mindemellett REIKI tanfolyamra járt, meg talpmasszőr, de az utazáshoz olyan peches, hogy az őrület.
Pl. amikor tavaly elmentek valahová a Bükkbe, az egyik gyereket úgy összecsípkedték a szúnyogok (mint kiderült allergiás) hogy három nap után haza kellett jönniük.
Most rászánta magát egy hosszú hévégére, hát kiváncsi leszek.
Előzmény: Asteriksz (618)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 618
megnéztem, még nem szóltak hozzá, de biztosan fognak.
Előzmény: Sophie.C (617)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 617
Jó bénára sikerült. Na mindegy, azért remélem megértik.
Előzmény: Asteriksz (616)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 616
igen..
Előzmény: Sophie.C (615)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 615
De nem az utazásban, hanem a törzsasztalon, ugye?
Előzmény: Asteriksz (614)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 614
igen
Előzmény: Sophie.C (613)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 613
Akkor szerinted nyissak topikot?
Előzmény: Asteriksz (612)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 612
Biztos vagyok benne, hogy lehet találni kolikban szállást,de nem tudom hol kell keresni.
Előzmény: Sophie.C (611)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 611
Hát én itt nem tudtam mit nézzek. A szálláshelyekben keresgéltem, de ezek nem nekik valók.

Nyomdász apuka plussz felesége plussz három (esetleg kettő ) gyerek.
Valami koli, vagy ilyesmi.

Most jut eszembe megnézem az ERAVIS-t. Az meg van még?

Előzmény: Asteriksz (610)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 610
tudom, hogy utálod a linkeket, ezért nem is Neked küldöm, hanem az illetőnek...

IDE

Előzmény: Asteriksz (609)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 609
mindjárt körülnézünk...hány személy?
Előzmény: Sophie.C (608)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 608
Figyelj Ast!
Au egyik (távoli) ismerősöm felutazna jövő hét végére a családjával a Fővárosba, és kérdezte, hogy nem tudok e valami normális árú szállást. Szerinted hogy tudnék neki segíteni?
Nincs valami ötleted? Nyissak szerinted valahol egy topikot?
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 607
Teljes agymosás... ez a jó szó rá!

A nap kiszítta, a szél kifútta, az eső kimosta a fejemből a cég gondjait, még a legkisebb apróságot is, ezt valószínüleg hetente el kellene játszanom...

Történet 2.

Az úgy kezdődött, hogy a szabadságom első napján még levizsgáztam, és utána még dolgoztam is. Csak másnaptól voltam képes elillanni. (Nem is szabadság volt ez, csak csere-bere, úgyhogy mostanában elég sokat leszek itten.)

Aztán irány haza, reggel és összepakolás, bicikli szét és összeszerelés, hiányzó elemek vásárlása (ld itt: elemek, kaja, pumpa, kulacs, stb. - ez nálam már rituális rész - majd egy egész napos meggyszedés és két ekkor már csütörtök este indulás a vonatra és a Balatonra.

Előzmény: Sophie.C (606)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 606
Csak akkor vedd ki, ha nagyon punnyadni szeretnél meg nézegetni. És feltétlenül az első résszel kezdd!! (Egyébként meg biztosan láttad, csak nem emlékszel.)

Egyébként meg kiceti kelekótyinka lettél ettől a kirándulástól!!
Tökéletes agymosás? De jó Neked Asteriksz!!

Előzmény: Asteriksz (605)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 605
Nem láttam a Keresztapákat, pedig már hányszor! lehet, hogy este kiveszem. Csak azért. Mert tényleg érdekel.

A Twin Píkszet most az ismétléskor láttam. De nem az összes részt, akkor inkább az Alaszka.

Mert amikor először vetítették a sorozatot, csak a legutolsó részt láttam és csak ennyit mondtam: ez meg mekkora épületes baromság ez? - elég zűrös volt az utolsó rész...

Hát aztán lehet, hogy láttam ám a Keresztapát. A fene tudja.

Előzmény: Sophie.C (604)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 604
Cigiszünet. Azt mondtam, hogy addig meg kell írnom egy e-mailt a kamarának, ami persze nem igaz.

Jól van türelmes vagyok, van idő. De azért kíváncsi lehetek??

Az a jó, hogy senkinek nincs nagyon kedve a munkával foglalkozni, mert a tegnapeste elég görbe volt, úgyhogy eddig csak kávézgattunk, meg nevetgéltünk. Marlon Brandoról beszélgettünk az előbb, meg a Keresztapa filmekről.
Láttad őket, Ast?
Felvettem, amikor ment a Tv-ben, évente egyszer megnézem az egészet az elejétől a végéig, és mindíg az gondolom, hogy ez a tökéletesen Nekem való film. Meg a Twin Peaks.

Előzmény: Asteriksz (603)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 603
türelem...
Előzmény: Sophie.C (602)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 602
Megérkeztek. Kezdődik.

Na, ne kelljen már faggasalak! Milyen volt? Nem áztatok szarrá? Hány km. van a bicótokban? Hol aludtatok?

Előzmény: Sophie.C (601)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 601
Bocsi. Siettem. Csapatépítés. Legközelebb jobban figyelek, és elolvasom, mit írtam.

Jönnek a kollegák, aztán kávézgatunk, dumálgatunk, meg ötletelünk, meg ebédelünk, aztán be is fejezzük.Már este kezdődött.
Délután pedig haladhatok a dolgommal.

Na milyen volt az ébredés ma?

Előzmény: Asteriksz (600)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 600
Mi a fene az a csapaépítés?
Előzmény: Sophie.C (599)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.23 0 0 599
Szia nyaraló Asteriksz.
Szar napod lesz ma, tudom.

Nálunk mindjárt megérkeznek a többiek, és csapaépítést tartunk. De majd a cigiszünetekben jövök.

Előzmény: Asteriksz (598)
Asteriksz Creative Commons License 2001.06.23 0 0 598
Ma van szombat, nem holnap.
Előzmény: Sophie.C (597)
Sophie.C Creative Commons License 2001.06.22 0 0 597
Valószínűleg a postás is megtudta, hogy ez egy fontos képeslap, mert behozta ide az irodába.
Köszi.
És holnap már szombat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!