Háhá nem csak az udvar jelent gondot felakad mindenbe ami egy picit is szint különbséget tartalmaz :D mint jelenleg itt is csak orral lehet beállni : Végülis orral sikerült :
Hy ! Azt hogy ? :D Már ha az én ajtómra gondolsz az meg egyezett az eredeti ajtóval a vezetö oldali volt érdekesebb ? Ketteshez nem volt prisma ,Ma No-t kérdezd meg hátha felszivja az eggyeshez ö szokta élni az ilyeneket esetleg Tankó Ádámot lehet öt is érdekli :)
Újítom fel a vasat , még a bontási fázisban vagyok. Olyan kérdésem lenne, hogy ajtokat akartam cserélni és a zsanérok nem ott vannak mint ami a kocsin volt?Ez normális?
Draga barátomtól kapta még anno egy bontatlan csomagolásban scirocco feliratot a hatsó lámpák közé(macskaszem alapra)!
Most megnéztem és valoszinű 1 Sciroccora való! A csomagolás bontatlan és minden benne van a felrakashoz!
Ha valakit érdekel írjon és küldök képet!Scirocco cuccok érdekelnek 2-es boltolhatunk
egyszer réges-régen volt egy egyes sircim /BNY/ ! sokat meséltem róla a páromnak, és teljesen belehabarodott! 1est akar , fel ujjitani, szépiteni! volna valaki olyan kedves hogy felvilágosítana a lehetöségekröl, mert a hasznalt auto.hu-n elég sok a roncs... egy wan ami megfogott: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/scirocco/volkswagen_scirocco_1.6_gl-6780712
tudtok e róla walamit? még egy kérdés , mik azokm az alakatrészek amit nehéz megszerezni hozzájuk?
Sziasztok! Örömmel közlöm h megszületett a legkisebb. Sciroccós!!! Esze Levente Norbert 3.7 kg!!! Most 3 napos most viszem haza! Üdvw és szép napot mindenkinek!
'87-es 2-es Sciroccomban elléggé lötyögős a kormány, gondolom valami vezető persely féle lehet kikopva. Érdeklődnék, hátha valaki tud némi infóval szolgálni, hogy mit is kellene kicserénem, esetleg gyári számot adni stb. még mielőtt apróra szedném a kormány környékét. Előre is köszönöm!
A diszléc közepénél kezd el hét oldalról úvatosan felfelé feszíteni. A két végén a tetőben egy egy kis fülbe kapaszkodik és csak hátrafelé húzva bújik ki tehát a közepénél kezd felszeni és úgy haladj a két vége felé :)