Keresés

Részletes keresés

OMSZ Modell kedvelö Creative Commons License 2016.02.15 0 0 24987

Sziasztok feladtam ezt a railjet mozdony szerelvény összerakást.Segitséget kérek ha valaki elküldi a már meglévöt ami müködik is azt megköszönöm.janeszka24@gmail.hu Anyira imádom de nem sikerül a leirások alapján ha bármit kell még vele csinálni azt is megköszönöm.

324540 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 24986

Sziasztok. Honnan szedhetném le a 411 és 520 mozdonyokat?

324540 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 24985

Sziasztok. Honnan szedhetném le a 411 és 520 mozdonyokat?

-stukker- Creative Commons License 2016.02.04 0 0 24984

Sziasztok!

Honnan tölthetem le a Microsoft train szimulatort?

A Láév rész érdekesnek tűnik.

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.02.02 0 0 24983

Köszönöm szépen!

Bár a méretéből ítélve arra gondoltam, hogy talán Veszprém, esetleg Celldömölkig meg van építve, hogy ehhez a zalai pálya éppen illeszkedik...

Aztán néztem az activity szerkesztőben hogy ez konkrétan csak a Déli-Fehérvár

nem próbáltam még ki, majd most megnézem, akárhogy van kelleni fog,

mert most ráálltam a Budapest-Siófok vonalra, és így teljes a pálya,

csak még össze kell hangolnom.

Még egyszer köszönöm, további szép estét!

Előzmény: m41 2321 (24982)
m41 2321 Creative Commons License 2016.02.02 0 1 24982
Előzmény: Zlaty_Bazant (24981)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.01.31 0 0 24981

Sziasztok!

Volt régen a Budapest-Déli pu-Székesfehérvár pálya,

azt honnan tudnám beszerezni, vagy kitől tudnám elkérni?

Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24980

Én mit nem tartottam be?

Bizonyítani kéne ám, cimbora!

Igazad van, felesleges, mert nem fér bele a fejedbe, hogy miről szól ez az egész, és kiforgatod a szavaimat.

Jut eszembe, elköszöntél az előbb, hogy nincs időd a magamfajta idiótákra, azt mégis irkálsz...

Most mégis van időd?

Előzmény: m41 2321 (24979)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24979

Ha törölnek valahonnan ara nincs semmi jog ki szabva észlény. Engem is töröltek egy honlapról még sem hisztizek érte. Erre nincs semmilyen jogszabály értetlen mivel neked az oldalhoz semmi közöd azon kívül hogy letöltesz. nehogy már engedélyt kérjek tőled vagy bárkitől ha az oldalon valamit módosítunk. Inkább maradj csendben most már. Nagynak hiszed magad közben sehol sem vagy. Ilyen emberekre nem pazarlom az időmet. Inkább ne is írj semmit. Olvasni kéne nem hisztit csinálni a semmiért. 2 perc mire újra regelsz de még neked az is nehezedre esik inkább csinálod a fesztivált. Aki normális az felfogja mi van. Ti sem tartottátok be amiket kértünk erről ennyit. Sorozatos dupla regek és még sorolhatnám. Inkább kopj le rólam. 

Előzmény: Törölt nick (24977)
atka01 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24978

SzüSZike. ez vicc?

Előzmény: Törölt nick (24977)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24977

Nem kérek rajtad semmit számon, csak a jogszabályi környezet betartását.

Mert amíg te a felhasználóktól elvárod a jogkövetést, addig ez, oda-vissza működik.

És hiába próbálod rám fogni, hogy nem olvastam, és hogy a többi sértegetésedet ne is említsem, nincs igazad, itt te hibáztál, mint üzemeltető. És próbálhatod kenni a dolgot, felesleges. Annyit kellet volna megtenni, semmi mást, hogy az e-mail címmel regisztrált felhasználókat kiértesíted egy elektronikus levélben, így lett volna korrekt, nem pedig úgy, hogy: Hát a weboldalon, meg a fosbúkon el lehet olvasni, és aki nem tud olvasni menjen iskolába, az idióta...

De úgyse érted...

Azt hiszem túlzottan a fejedbe szállt a képzelt dicsőség, kicsit vissza kéne venni az arcból...

Előzmény: m41 2321 (24976)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24976

Te se kérj rajtam számon semmit. Bármikor lehet regisztrálni erről ennyit. Sőt aki kérte egyből vissza is lett regisztrálva. Arról meg nem mi tehetünk ha nem olvasol. Ez a te hibád volt nem a miénk. 

Előzmény: Törölt nick (24975)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24975

Ez a legegyszerűbb, persze, hogy nincs időm,  viszlát!

Egyébként, hogy nem fizettünk a letöltésekért, az igaz, ez is a te döntésed volt, te csináltad így az oldalt, így ne kérd rajtam számon...

Előzmény: m41 2321 (24974)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24974

Részemről a téma le van zára. Ilyen emberekre nekem nincs időm. Na viszlát.

Előzmény: Törölt nick (24972)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24973

Le van írva az oldalon látom nem jártál iskolába téged minősít. Szakadok a hülyeségeden. Fb nélkül is lehet regisztrálni az oldalra vakságra meg szemészet a nyerő.

Előzmény: Törölt nick (24972)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24972

Sértegetésen kívül tudsz még érvelni valamivel?

Légy olyan kedves és mutass rá egy, a te weboldaldra vonatkozó, dátumozott PDF-es ÁSZF-re melyben le van írva, hogy a te weboldaladhoz kapcsolódó facebook profilt kötelező olvasni, hovatovább, facebook tagság nélkül nem lehet a weboldalra regisztrálni.

Nos?

Előzmény: m41 2321 (24971)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24971

Le volt írva fb oldalunkon aki nem tud olvasni tanuljon meg. Olyan hülye vagy, hogy a vad disznó sírva ki röhög téged is. Egy az nem fizetsz a letöltésért semmit sem idióta. Menjél inkább tanulj meg olvasni baszd+.

Előzmény: Törölt nick (24969)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24970

+ Az meg, hogy te lenézel mindenkit, megint téged minősít, nem a felhasználókat, és elég szomorú, hogy csak én nyitom ki a számat....

Előzmény: Törölt nick (24969)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24969

A tájékoztatáshoz való jogom sérült, cimbora!

Kötelességed lett volna MINDENKIT kiértesíteni, a változtatás előtt!

Sokkal egyszerűbb lenne részedről beismerni, hogy igen, elb*sztuk, mert önkényesen töröltünk mindenkit, előzetes értesítés nélkül!

E helyett még neked áll feljebb! Te vagy az, akinek tájékozódnia kell, mert súlyos jogismereti hiányosságaid és szövegértelmezési problémáid vannak.

Nem a bevezetett változtatásokkal van a gond, hanem az eljárással, férjen már bele a fejedbe!

Vedd már a fáradtságot, hogy az általad nem nevesített weboldalakon, melyekre hivatkoztál, hogy ott kötelező a teljes név megadása, elolvasod az oda vonatkozó ÁSZF-et!

Ezen felül, arról, hogy feltörik a weboldalad, egy jogkövető felhasználó sem tehet. Neked, mint üzemeltetőnek kell gondoskodnod a weboldalad biztonságáról. Ha ez neked anyagilag megterhelő ne csináld!

Ugyanaz a helyzet áll elő, mint a magánfelhasználónak, akinek kötelessége szavatolnia a "wifi hálózata biztonságát"

Szóval ki is maradjon csendben?

Előzmény: m41 2321 (24968)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24968

Az igen hiszti van apraja falván. Miben sértettük meg a jogaidat? Nem lett közelve sem az email címed sem az IP címed semmid tehát jogaid nem sérültek. Mindegy hagyjuk nem értesz te ehhez. Minden felhasználó törölve lett érdekes senki nem szólt érte egy szót sem. Idióták akadnak fen ilyen dolgokon. Egy az az oldalt nem te fizeted hanem én. Nem kis költség ha vissza kérem a feltörések után tehát nekem van belőle csak károm nem a felhasználóknak abból ha törölve vannak. Kicsit el kéne gondolkozni a vádaskodás és a rágalmazások között mert ugye azt is bünteti a törvény. Azt meg nem bünteti a törvény ha egy felhasználó vagy mind törölve van egy honlapról. Jobban tájékozódj legalább. Nem volt jog sértés semmiben. A másik az sok honlapon kötelező a teljes név megadása. Egy az nem tudjuk ki törte fel így töröltünk mindenkit. Tehát maradj csendben azért mert két a feladatod az oldalon volt semmi jogod számon kérni senkit sem semmin. Mivel neked az oldalhoz és a döntésekhez semmi közöd sincs.

Előzmény: Törölt nick (24967)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24967

Látja, tisztelt uram, most is pattog és maga az, aki folyamatosan hisztizik, és ha kérhetném ne tegezzen, mert nem őriztünk együtt disznót. Az óvodás viselkedést pedig pont maguk csinálják!

Nem jelentem fel magukat, mert erre se időm, se energiám sincs. Pusztán felhívtam a figyelmüket a jogsértésre, pont.

és biztoskurvaisten, hogy én nem törtem fel az oldalukat!

Na további jó Pukkandúroskodást!

Előzmény: m41 2321 (24966)
m41 2321 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24966

Akkor hisztizzél tovább mint az oviban. Hajrá jelents fel minket. Jogunk van mindenhez ha már voltak egyes egyének feltörni az oldalt. Jobb tiszta lappal folytatni az oldalt. Két feladatodat meg töröltük. Akkor ne regisztrálj vissza nem kötelező. További jó hisztizést.

Előzmény: Törölt nick (24965)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.29 0 0 24965

Eléggé lehalt ez a fórum mostanság, de azért ide teszem az általam írt levelet, okulásul és mementónak, hogy hova fajult a hazai MSTS közösség(?)

Az MSTSHUNGARY üzemeltetői részére 

Tisztelt Üzemeltető!

Az mstshungary.hu (továbbiakban weboldal) oldalukon 2016. január 2-án megjelent posztjukhoz kapcsolódóan, melyben a weboldalon korábban regisztrált összes felhasználót érintő kijelentést tettek és cselekedetet hajtottak végre, nevezetesen valamennyi felhasználó indokolatlanul törlésre került, az alábbi közléssel kívánok élni:
Személyem gyakorlatilag az indulástól regisztrálva volt a weboldalon, a felhasználói szabályzat maradéktalan betartásával használtam azt.
Soha, semmilyen körülmények között a felhasználási szabályzatot meg nem szegtem! Az,  hogy Önt / Önöket személyes, vélt, vagy valós sértettség vezérli döntéseik meghozásában, erről sem én, sem a többi tisztességes felhasználó, nem tehetünk!
Önök, az említett 2016. január 2-i posztban kollektív bűnösségre* utaló kijelentést tettek és minden korábbi felhasználójukat potenciális szabályzatszegőként kezelve, külön indokolás és értesítés nélkül töröltek a weboldalról.
Finoman jelezném egyébként, hogy ez a kijelentésük és utalásuk, alulról súrolja a BTK 266. §-át, amit súlyosít a nagy nyilvánosság előtt történő elkövetés (minősített eset).
Önöknek, mint weboldal üzemeltetőnek, természetesen joguk van a felhasználási szabályok módosításához, gondolok itt arra, hogy kijelentheti, hogy X dátumtól, csak teljes, anyakönyvezett névvel lehet a weboldalt használni, ilyen és ilyen feltételekkel.
Azonban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt átolvasva, bizony szembesülhetünk azzal, hogy az ilyesféle, önök által is végrehajtott szabályváltoztatások esetén a felhasználói köröket, a változtatást megelőző, belátható időn belül, értesíteni kell a bekövetkező változásokról, és azok figyelmen kívül hagyásának következményeiről is.
Ez az Önök esetében NEM történt meg!
A fenti, Önök által elkövetett jogsértések miatt személyemben nem kívánok újra regisztrálni, tudom, hogy ez Önöket nem érdekli, engem sem,  de azért közlöm! Nem azért mert szégyellem, titkolom a nevem, mert erre okom nincs, egyszerűen felháborító az eljárásuk, és ha mentálisan nem tudnak megbirkózni egy weboldalas közösség üzemeltetésével, akkor inkább hagyják abba, tartalmilag akármennyire jó is az!
Kérem továbbá, hogy az általam korábban beküldött 2db Bp-Hh MSTS pályára készített  activityket (EN-466 és 4910. sz. személyvonat feladatok) haladéktalanul törölje, és erről fenti e-mail címemre visszaigazolást küldjön!

Tisztelettel:
Nagy Krisztián

*A kollektív bűnösség elve valamely etnikai vagy társadalmi csoport, közösség egyetemleges felelősségre vonása azon a jogcímen, hogy e közösség egyes tagjai ténylegesen (vagy feltételezhetően) jogi vagy erkölcsi értelemben elítélendő cselekedetet hajtottak végre.

Ikaruszki Creative Commons License 2015.12.28 0 0 24964

Sziasztok!

Az alábbiakkal kapcsolatban kérném segítségeteket:

Egy, sokszorosan másolt MSTS (2001-es verzió) esetében a Tiszántúl pályarendszert nem jeleníti meg a program, pedig az előző op. rendszeren futott, és activity is telepítve van a pályához.

Ellenőriztem a fájlok számát, mappák tartalmát, de hibát nem találtam, teljesen sikerült átmásolni a telepített programot a már törölt Windowsról. A hangok is megváltoztak, és pl. a V43 szellőzőjének hangját nem kapcsolja be a "wipers" gomb, holott eddig ez is működött.

FF_Tomi Creative Commons License 2015.12.26 0 0 24963

Sziasztok!

OR azon belül is Alfölddel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Az alföld pályát csak 6.4-ig tudtam telepíteni, mert a 6.5-öt hiába telepítem nem jelenik meg továbbra is csak 6.4-et mutat az OR. A pályát a train sim főmappájába telepítettem. Mi lehet a gond?

A játék során (általában KöKi környékén) egy hibaüzenettel kidob a játékból. Nem tudom, hogyan orvosolhatnám ezt.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Üdv.:
Tamás

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.07 0 0 24962
Előzmény: zozo0220 (24960)
m41 2321 Creative Commons License 2015.11.05 0 0 24961

Helló!

Azon nem fog menni a ts. Használd az Open Rails-t az menni fog.

Előzmény: zozo0220 (24960)
zozo0220 Creative Commons License 2015.11.04 0 0 24960

Sziasztok.

Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy tudom elindítani windows 10-en (x64)a játékot, ha egyáltalán elindul rajta.

Köszönöm sgítségeteket.

Kilián Péter Creative Commons License 2015.10.30 0 0 24959

Sziasztok!

Honnan lehet osztrák pályát letölteni és hozzá feladatokat.

Innen próbáltam:

http://trainsim.netshadow.net/index.php?SESSIONID=icndq73e272q1gco49bt03dti6&showid=1

De hiába regisztrálok nem jön érvényesítő e-mail és nem is tudok belépni.

Valaki valami megoldás...

Kilián Péter Creative Commons License 2015.10.30 0 0 24958

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni Sopron-Szombathely pályához feladatokat?

Elöre is köszi a segítséget...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!