Sperr még nincs, ráérünk még..... Meglesz még egy darabig a tütüke.
Franciakulcsal megfogod a kormányoszlop végét, aztán lehet keresztbe menni. Racsnis kulcs jobb lenne az ellenkormány miatt :) Csak után a irányt kell váltani...
ha tök kitekerésben segitség kel lakkro szólj. mindenképp:-)) ja amugy digit műszerfal lesz benn avgy sima?:-)
ha akarod van eladó irmscher léc a lámpa közé, matt fekete műanyag.
most adom el valószínüleg a sportkormányom aggyal együtt ami azért érdekes mert utánna viszem a zöldkártyáshoz. szóval hogy mi fogja vezetni az autót még nem tudom...lehet hogy flemegyek a haveromhoz kölcsönkérek egy agyat meg egy kormányt mig nem veszem meg a másikat. :-)))) jó mi?:-) szerencsére a srác innen csak 10 perc séta:-))
írba vazze erre kurva fényezőre az egész lóvéd rámegy. elképesztő. csillogjon az a Manta mert ennyi dő meg pénz....elképesztő. remélem jó lesz. van már sperr difid meg ilyenek?:-)
Nem kevés pénzembe fog kerülni, ha nem lesz jó kitekerem a gyerek tökét, az biztos. Bár amilyen állapotban a kasztni volt... de, akkor is 2 hetet mondott rá, most meg már egy hónapja ott van. >:(
Kösz a képeket, eléggé egyben van így ránézésre a gép. Miért nem ennek állsz neki ? Bár az 1.6 tényleg nem valami nagy, nekem is volt, de csak N-es. A tied gondolom S-es, vagy rosszul gondolom ?
de a gépem lila..és Manta B CC :-)) és szerdán ott parkoltam a Pardi Soundesign előtt:-))) és ezek szerint láttad a szekerem...Te melyik járgánnyal voltál?:-))
épp akkro csinálták bele meg az új fejegységet és az erősitőt + a mélyvödröt:-))
szóval ja betették a zenét elbaszták a riasztót!:-)) illetve a riasztó eltolta magát:-) levettük a kábelsarut és annyi...elszállt a rendszer:-))
elvittem de holnap kell vinnem (pénteken) a riasztóshoz vissza....akkor csinálják meg:-))
10-re:-)
amugy minden oké már vettem tépőzárat valószinű holnap nekiállok szabóskodni és kárpitozni.. :-))))
benya már fogytán lóvém már alig de megvannak a tükrök:-)) vasárnap meg digit beszerelés:-))) Tom ha ráérsz szombaton akkor tükröket feltehetnénk...:-))))) és levetetnénk a másikat...azt a trét:-))
DRM!
jól teszed hogy Mantát veszel! ha érdekel MAntona akkor az is van...eladó a szürke! szóval tetszene egy olyasmi mint ami nekem van? :-))) de ha nem akkor van egy nagyon zsíííír Zöld!! nézd meg a GSI.hu- weblapot!!! király járgány! van róla video is! ha érdekel a CC MAntona akkro szólj...metálszürke....
Tom.
Köszönöm.Hálám a sírba fog üldözni:))
így már kezdem úgy érezni,hogy az autómból még lehet valami.Kezd összeállni a fejemben a teljes és precíz kép.A végleges.Persze kell hozzá minden olyan cucc amit eddig itt lebeszéltünk.
Beszéltem megint a dekoratőrömmel.A srác már teljesen elkészült a képpel amit majd a RAVEN motorháztetejére fest.Tényleg profi a csávó.Ha valakinek esetléeg valamilyen dekor igénye van az szóljon és megpróbáljuk megoldani.Bármi lehet.
/ez itt a reklám helye volt/.:)
Hello mindenki! Nem voltam néhány napig, és megszaporodtak az ismeretlen sorok :-)))
Szóval a lényeg: Megváltoztattam az elképzelésemet...
Bárki! Mindenki!
Eladó egy 1978-as Ascona B 1.6-os szgk. Két ajtós a kicsike, metál pisztáciazöld (is). Vannak hibái (nem kevés), de jól megy a járgány.
Műszaki: 2002/10
Zöldkártya: Nemrég csináltattam
Alváz és motorszám AF-es.
Extrák: Forgatható bakelit kormány; HÁFSZ (Három Állású Fényerő SZabályozás) - helyzetjelző, tompított, fényszóró; kívülről állítható- elektromosan nem fűthető tükrök; kézzel letekerhető ablak; Dupla! ablaktörlő )jobb- és bal oldal); 4 kerék....full, kivéve bőr és a többi. :-))
Az irányára 120 kHUF. Ha érdekel, vagy tudtok valakit, akit érdekel, akkor az elérhetőségeim:
drm@super.hu
20/388-79-42
Ha nem akarod, hogy engedjem el az ár negyedét a feléből, akkor hívj! Talán meg tudunk egyezni...
ui: képet nem tudok linkelni, mert béna vagyok, de ha kell, küldök mailben...
Hát én vagyok a Mikulás, nem tudtad ?:))
A 2.4-re még szükségem lehet, tudod attól müxik az Omega. Te száguldoznál, én meg flinstonozhatnék. :))
De ha jó kisfiú leszel és mindíg megeszed a vacsorát, akkor a Télapó bácsi visz neked meglepit !
Örülök, hogy jó az autó.
Érdekes az a Topic, van néhány értelmes figura, de jónéhány sötét állat is.
Neki állnak engem győzködni, hogy milyen is egy Manta. :)))))
Mi van a riasztóddal? Most, hogy berakták a zenét, azt meg elrontották?
Tom bácsi nagyon rendes....vazze elmehetnél télapónak és csak úgy repülnének a Manta lakatrészek:-))) a 2.4-es motort majd neked add légyszi.....segitek beletenni a kandallós zokniba:-))))
amugy meg király a gép:-))
érdekesen figyeltem asszem Detonator-t aki a budakalász "srácok" iránt érdeklődött....tök vicces volt:-))
amugy ezek szerint szegény Mantona is a gyorsulás/versenyzés sorsára jutott:-)))
Tom.
Hogyan kerüljön hozzám?
most rögtön nem kell,de jó ha megvan,mert ha egyszer valamiért megyek fel pestre akkor beugrok érte.De kössz ,hogy megnézted.
Meg ha ott vagyok akkor dumálunk,meg minden.
Nem tudom pontosan mikor lesz ez.de lesz:)
Ja gondolom,nem egy mellbevágó összeg.
Vagy igen????????:)
Tom.Olvastadf mi kellene nekem?Írtam Mantonának,hogy láttam egy órát a magnó melletti kivehető panel helyén.Egy ilyen szögletes,mutatós óra.Van neked ilyened?Vagy esetleg tudsz szerezni?Nekem nagyon tettszett.
Most már tökéletesen sürgőssé vált a hátsó dobom lecserélése ugyanis kilyukadt.de nincs gond ugyanis a heggesztőm már rákészült és a hétvégén felméri,hogy milyen legyen az új saválló dob.A srác profi módon be is HANGOLJA a kipuffot,igény szerint.:)Tud a csávó:)))
van órai gen! ha kell szólj! de Tom is tud biztosan..semmi különös...van annyi mint a nyű. árról fogalmam sincs Tom tuti mondd majd valamit! de tudok órát persze:-))
Tom!
csak hogy annyira ne örüljek szar az egész kábelezés a hifinek hátul...minden szikrázik meg megráz és a riasztó állandóan bekapcsol ezért most fél egy lesz és még mindig rohangálok le kikapcsolni a riasztt! megőrült az elektronika:-)))
FONTOS KÖZLEMÉNY!!
GOKART!
Campona Gokart pálya!!
100 ezer forint egy óra!!! autóként 10 ezer! max 10 autó mehet! talán ez is jó..de nézd meg tom a
itt minden infót megtalálsz! talán ez sem rossz:-))
Mantona.
Kössz.De mint mondottam egyenlőre csak a hátsó szárnyra lesz pénzem,utána jöhet a többi.Tetszik az a "betét"amit említettél és valaszleg meg is veszem..majd.:)
Figyelj,láttam egy Mantában egy kis,mutatós órát a magnó melletti helyen,tudsz nekem ilyent szerezni?:)/főleg ha tudod miről hadobálok:))/
Előre is kössz.
U.I.:Akkor ha meg lesz a lé,felhívlak és megbeszéljük,konkrétan:)
Nem az én üzletem, hanem a Clubé. Sok használt dolgot lehet találni olcsón, ki kell fogni. Az árlista évek óta változatlan volt, idéntől emeltünk árat, az alapanyagár emelkedések miatt. (Ez ennél a lökhárítónál 1000 HUF.) Meg tudom rendelni neked az újat is az I-Linetól, 425.- Euro. (Clubtagoknak 15% kedvezménnyel 369.- Euro).
Nézd meg néhány magyarországi optikai tuningal foglalkozó cég árlistáját (pl. GFS, Majosházi stb.) meg fogsz lepődni !
Nem akarom rontani az üzeleted, de nem sok egy kicsit? A tinnyei Kurgyis embertől vette a gyárit a haverom 10-ért, pedig Ő sem egy olcsó ember. Győrben állítólag 7000 az üvegszálas. Na utána járok, aztán majd meglátjuk.