Keresés

Részletes keresés

KrapulaX Creative Commons License 2001.09.10 0 0 1106
a_girl: nagyon jó ez az SMS :)) Miért nem neteztem én este, akkor már el is küldhettem volna.
Ja megvan miért nem, mert sportoltam :)) Mint a nagyok testőrei úgy futottam a kispolos mellett. Ráadásul én sokkal profibb vagyok mert közben toltam is. Éljen a környezetvédelem! Nix kipufogógáz :))

OneDa: tényleg mintha ezt az sms-t már odaigérted volna (vagy legalábbis regéltél egy tök jóról amit majd elküldesz. Vagy a Vica igérte meg a nevedben? Már nem is tudom :)) Elmegyek bevételezek egy kis koffeint :))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1105
kaj=kaja és igen, digcsizni :))
Előzmény: Emilio bácsi (1104)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1104
Úú ez a kaj nagyon jól hangzik!

SMS-t én nem ismertem. Oneda! Mé nem küldted el még nekem? :))

Neked is jó éjszakát!

Előzmény: a_girl (1103)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1103
Rakott zöldbabot. De már csak ettem:-) És miután már nem kell attól tartanom, hogy a hasam korgásától nem tudok elaludni, asszem le is fekszem digcsizni (ugye így kell mondani?:-).

Jó éjszakát, álmodj szépeket!

Van egy nagyon ari jó éjt SMS, a OneDa-nál láttam először, talán nektek is tetszeni fog (ha még nem ismeritek):

"Leszáll az est, jön egy manó,
apró, pici, álmot hozó,
piciny zsákja vállát nyomja,
aludni fogsz, ő már tudja.
Bebújik melléd az ágyba,
a füledbe súgja: Jó éjt, Te Drága!"

Előzmény: Emilio bácsi (1102)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1102
Mit eszel? Egyébként jóétvágyat! Én már mostam fogat, úgyhogy nix evés. De ahogy nézem magam, megborotválkozni csak reggel fogok :))
Előzmény: a_girl (1101)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1101
Jajjj, tényleg, egy pillanatra elfelejtettem, hogy Te azt sem tudod, mi fán terem a munka:-) Mindegy, akkor is bent fogsz ülni a gép előtt, míg én izzadok:-)

Mindegy, én elküldtem, és még vasárnap is van, tartottam is, amit ígértem:-) Egyébként nem biztos, hogy nem nézi meg, nem ritka, hogy éjjel írogat leveleket. Biztos nem tud aludni:-)

Na, végre kimegyek kajáért!

Előzmény: Emilio bácsi (1100)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1100
Te keversz valakivel! Gürizni? Én? :))))

Szép hely nagyon a kenesei üdülő. Érdemes kipróbálni...

A főnököd már rég alszik. Nem néz már a postaládájára az tuti! :))) De azért ügyes vagy hogy befejezted :))

Előzmény: a_girl (1099)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1099
Igen, asszem most már tudom melyik az. De most nem kívánom az édességet, úgyhogy nem kell, hogy megkínálj:-)
Mindjárt kész vagyok a munkámmal! Hátha a főnököm ránéz még a postaládájára, és akkor örülhet a művemnek:-)
Mondtam már, hogy megyünk csapatépítésre? Még sosem voltam Kenesén, már alig várom, hogy szaunázzak egyet! Majd gondolok rátok, amíg ti bent güriztek:-))
Előzmény: Emilio bácsi (1098)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1098
Dumálj bele nyugodtan, láttam már párszor. Ez a cukorka egy kerek, karamella ízű tejszínes cukorka. Várj bemásolom neked pontosan a csomagolásról:
"Történt egyszer, nagyon rég, hogy élt egy Werther nevű városkában egy mestercukrász, Gustav Nebel. Élete fő műveként egy olyan cukorkát alkotott, amelyet ma is a legnagyobb élvezettel fogyasztanak az emberek. A varázslatos íz előállításához friss tejszínre, valódi vajra, kétféle cukorra, egy csipet sóra és sok-sok időre volt szüksége. De fáradozása nem volt hiábavaló. A receptet és az egyedülálló tejszínes ízt megőriztük, így a Werther's Original cukorka a mai napig, bárhol a világon ugyanazt az élményt jelenti az emberek számára."

Na mostmár leesett? :))))

Behagymáztam :))

Előzmény: a_girl (1097)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1097
Szereted ha beledumálnak a filmbe? Mert ha nem akkor csendben maradok:-)
Egyébként meg nem tudom, milyen az a cukorka, amit eszel, így nem futott össze a nyál a számba, hiába szeretted volna azt elérni.:-) Viszont legalább eszembe juttattad, hogy vmit vacsorázni kellene.
Előzmény: Emilio bácsi (1096)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1096
Na nézem a Jackie Chan filmet. Szeretem ezt a fószert. Van ám finom Werther's Original cukorkám. Ooolyan finom!! :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1095
Jaja nyeles fésű és a farzsebemben tartom :)) Van egy kis kézi tükröm is hozzá :))
Lusta vagyok nekikezdeni a borotválkozásnak. Na majd most hogy vége van a csalókának...talán... :)))
Előzmény: a_girl (1094)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1094
:-DDDDDDDD
Sebaj, legalább mindig van nálad egy fésű végszükség esetére:-)
Előzmény: Emilio bácsi (1093)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1093
:DDDDDDDDDD

Á rosszul látod! Ki van ez kísérletezve! Az úszásig sosem jutok el, mert ahogy fejest ugrok a kád végéből, mindig lefejelem a "medence" alját. Így az úszás már eszembe sem jut miközben öltöm össze a fejbőrömet. :))) Szóval nem zavar az a nagy buja mellszőrzet, ami egyébként is van nekem... :)) Múltkor is meg akartam fésülni és eltűnt benne a fésű. Pedig piros volt! :))

Előzmény: a_girl (1092)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1092
Ma olvastam az újságban, hogy egyre gyakoribb, hogy a férfiak a mellszőrzetüket is leborotválják. Az úszóknál, vízilabdázóknál pedig a teljes csupaszság (ott is) a legelőnyösebb, mert úgy gyorsabban tudnak siklani a vízen.
Rosszul választottad meg a sorrendet, előbb kellett volna borotválkoznod, utána fürödni, akkor jobban csúsztál volna a kádban:-)))
Előzmény: Emilio bácsi (1089)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1091
Aszittem elsőre nem sikerült elküldenem, mert leszakadtam. Másodszorra meg még írtam hozzá :))
Előzmény: Emilio bácsi (1090)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1090
Én meg lefürödtem és hajat mostam közben. Ez után a beírás után borotválkozok is :))) De jó hogy ilyen lassú a hálód :))

Meg éhes is vagyok. Meg szomjas. Kakilni nem kell :))

Előzmény: a_girl (1088)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1089
Én meg lefürödtem és hajat mostam közben. Ez után a beírás után borotválkozok is :))) De jó hogy ilyen lassú a hálód :))
Előzmény: a_girl (1088)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1088
Na szép, így számíthat rád az ember:-)
Még "szerencse", hogy ilyen lassú a háló, mert így míg lejön egy adat a rendszerből, van időm ide írogatni:-) Bár ha gyorsabb lenne, már rég kész lennék. VACAK AZ EGÉSZ! UTÁLOM!
Előzmény: Emilio bácsi (1087)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1087
Ez tényleg szivacs.
Múltkor valahogy találtam egy pasis oldalt. Gondoltam rátok topiklányokra és mondogattam magamnak hogy el kéne menteni a címet. De elkallódott valahol. Pedig nem volt rossz oldal. Hm :))) Így jártatok :))))
Előzmény: a_girl (1086)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1086
Tényleg dolgozom. Pénteken fél 5-kor jelentette be a főnököm, mit kellene megcsinálni még aznapi határidővel. Mondtam neki, hogy az már nem fog menni, így viszont kénytelen voltam ma leülni a gép elé, mert holnap 9-re vinni kell az igazgató elé az anyagot. Szóval megszívtam:-)
De hol tudnék jó pasikat nézegetni?:-)) Vagy Te csak a nőcis oldalaok vagy otthon?:-)
Előzmény: Emilio bácsi (1085)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1085
Egész nap vele voltam. Holnap meg reggeles vagyok, aztán még mosnom is kellett. Nem folytatom.. :)) E pont? Hmm most nem jut semmi eszembe :)) E-mail. Na olyan már van! :))
Te meg dolgozol? Nyugtass meg hogy csak a pasikat nézegeted a neten! :)))
Előzmény: a_girl (1084)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1084
:-D
És Te hogyhogy otthon vagy és nem E.-rel? Kíváncsi leszek az E pontról mi jut eszedbe:-)))
Előzmény: Emilio bácsi (1083)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1083
Jééé Te még ittvagy? Azt hittem elmentél, azért mertem itt hangoskodni :))) Nem mindenről egyébként :))
Előzmény: a_girl (1082)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1082
Hogy neked mindenről a szex jut eszedbe!:-)
Előzmény: Emilio bácsi (1081)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1081
Gé pont? :)))))
Előzmény: a_girl (1080)
a_girl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1080
Szia Lia!

Jójó, nem felejtem el a képeket:-)
A ebéd azt hiszem holnap elmarad, mert hamar le akarok a munkából lépni, hogy G. ne maradjon sokáig egyedül. Ugyanis holnap Ő is feljön velem, van egy kis dolga Pesten.
Ha vmelyik kép megtetszik és megtalálom a negatívot, szívesen másoltatok, és végszükség esetén elküldöm postán Jó? Bár biztosan össze tudunk még futni, mielőtt elutazol.

Pusza mindenkinek!

a_girl

Előzmény: Emilia néni (1076)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1079
Na hazaértem Krapulaxtól. Most itt ülök és várom a kékhalált :)))
KrapulaX Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1078
Lio: Azért mert nőzök még nem kell mindenről lemondanom :)) Látod még inni is el lehet vinni.
Lia: óóó köszönöm szépen. Aztán én is ludas vagyok, hiszen már jó régen hívtalak fel. Tényleg mikor mész ki?
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.09.08 0 0 1077
Nekem meg má nem is írsz?? Na szép!! :))
El is megyek inni! :))

Krapu is jön! Nem megy Pestre, most nőzik ezerrel! Hagyd békén, jó úton halad :))

Előzmény: Emilia néni (1076)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!