a_girl: nagyon jó ez az SMS :)) Miért nem neteztem én este, akkor már el is küldhettem volna.
Ja megvan miért nem, mert sportoltam :)) Mint a nagyok testőrei úgy futottam a kispolos mellett. Ráadásul én sokkal profibb vagyok mert közben toltam is. Éljen a környezetvédelem! Nix kipufogógáz :))
OneDa: tényleg mintha ezt az sms-t már odaigérted volna (vagy legalábbis regéltél egy tök jóról amit majd elküldesz. Vagy a Vica igérte meg a nevedben? Már nem is tudom :)) Elmegyek bevételezek egy kis koffeint :))))
Rakott zöldbabot. De már csak ettem:-) És miután már nem kell attól tartanom, hogy a hasam korgásától nem tudok elaludni, asszem le is fekszem digcsizni (ugye így kell mondani?:-).
Jó éjszakát, álmodj szépeket!
Van egy nagyon ari jó éjt SMS, a OneDa-nál láttam először, talán nektek is tetszeni fog (ha még nem ismeritek):
"Leszáll az est, jön egy manó,
apró, pici, álmot hozó,
piciny zsákja vállát nyomja,
aludni fogsz, ő már tudja.
Bebújik melléd az ágyba,
a füledbe súgja: Jó éjt, Te Drága!"
Jajjj, tényleg, egy pillanatra elfelejtettem, hogy Te azt sem tudod, mi fán terem a munka:-) Mindegy, akkor is bent fogsz ülni a gép előtt, míg én izzadok:-)
Mindegy, én elküldtem, és még vasárnap is van, tartottam is, amit ígértem:-) Egyébként nem biztos, hogy nem nézi meg, nem ritka, hogy éjjel írogat leveleket. Biztos nem tud aludni:-)
Igen, asszem most már tudom melyik az. De most nem kívánom az édességet, úgyhogy nem kell, hogy megkínálj:-)
Mindjárt kész vagyok a munkámmal! Hátha a főnököm ránéz még a postaládájára, és akkor örülhet a művemnek:-)
Mondtam már, hogy megyünk csapatépítésre? Még sosem voltam Kenesén, már alig várom, hogy szaunázzak egyet! Majd gondolok rátok, amíg ti bent güriztek:-))
Dumálj bele nyugodtan, láttam már párszor. Ez a cukorka egy kerek, karamella ízű tejszínes cukorka. Várj bemásolom neked pontosan a csomagolásról:
"Történt egyszer, nagyon rég, hogy élt egy Werther nevű városkában egy mestercukrász, Gustav Nebel. Élete fő műveként egy olyan cukorkát alkotott, amelyet ma is a legnagyobb élvezettel fogyasztanak az emberek. A varázslatos íz előállításához friss tejszínre, valódi vajra, kétféle cukorra, egy csipet sóra és sok-sok időre volt szüksége. De fáradozása nem volt hiábavaló. A receptet és az egyedülálló tejszínes ízt megőriztük, így a Werther's Original cukorka a mai napig, bárhol a világon ugyanazt az élményt jelenti az emberek számára."
Szereted ha beledumálnak a filmbe? Mert ha nem akkor csendben maradok:-)
Egyébként meg nem tudom, milyen az a cukorka, amit eszel, így nem futott össze a nyál a számba, hiába szeretted volna azt elérni.:-) Viszont legalább eszembe juttattad, hogy vmit vacsorázni kellene.
Jaja nyeles fésű és a farzsebemben tartom :)) Van egy kis kézi tükröm is hozzá :))
Lusta vagyok nekikezdeni a borotválkozásnak. Na majd most hogy vége van a csalókának...talán... :)))
Á rosszul látod! Ki van ez kísérletezve! Az úszásig sosem jutok el, mert ahogy fejest ugrok a kád végéből, mindig lefejelem a "medence" alját. Így az úszás már eszembe sem jut miközben öltöm össze a fejbőrömet. :))) Szóval nem zavar az a nagy buja mellszőrzet, ami egyébként is van nekem... :)) Múltkor is meg akartam fésülni és eltűnt benne a fésű. Pedig piros volt! :))
Ma olvastam az újságban, hogy egyre gyakoribb, hogy a férfiak a mellszőrzetüket is leborotválják. Az úszóknál, vízilabdázóknál pedig a teljes csupaszság (ott is) a legelőnyösebb, mert úgy gyorsabban tudnak siklani a vízen.
Rosszul választottad meg a sorrendet, előbb kellett volna borotválkoznod, utána fürödni, akkor jobban csúsztál volna a kádban:-)))
Na szép, így számíthat rád az ember:-)
Még "szerencse", hogy ilyen lassú a háló, mert így míg lejön egy adat a rendszerből, van időm ide írogatni:-) Bár ha gyorsabb lenne, már rég kész lennék. VACAK AZ EGÉSZ! UTÁLOM!
Ez tényleg szivacs.
Múltkor valahogy találtam egy pasis oldalt. Gondoltam rátok topiklányokra és mondogattam magamnak hogy el kéne menteni a címet. De elkallódott valahol. Pedig nem volt rossz oldal. Hm :))) Így jártatok :))))
Tényleg dolgozom. Pénteken fél 5-kor jelentette be a főnököm, mit kellene megcsinálni még aznapi határidővel. Mondtam neki, hogy az már nem fog menni, így viszont kénytelen voltam ma leülni a gép elé, mert holnap 9-re vinni kell az igazgató elé az anyagot. Szóval megszívtam:-)
De hol tudnék jó pasikat nézegetni?:-)) Vagy Te csak a nőcis oldalaok vagy otthon?:-)
Egész nap vele voltam. Holnap meg reggeles vagyok, aztán még mosnom is kellett. Nem folytatom.. :)) E pont? Hmm most nem jut semmi eszembe :)) E-mail. Na olyan már van! :))
Te meg dolgozol? Nyugtass meg hogy csak a pasikat nézegeted a neten! :)))
Jójó, nem felejtem el a képeket:-)
A ebéd azt hiszem holnap elmarad, mert hamar le akarok a munkából lépni, hogy G. ne maradjon sokáig egyedül. Ugyanis holnap Ő is feljön velem, van egy kis dolga Pesten.
Ha vmelyik kép megtetszik és megtalálom a negatívot, szívesen másoltatok, és végszükség esetén elküldöm postán Jó? Bár biztosan össze tudunk még futni, mielőtt elutazol.
Lio: Azért mert nőzök még nem kell mindenről lemondanom :)) Látod még inni is el lehet vinni.
Lia: óóó köszönöm szépen. Aztán én is ludas vagyok, hiszen már jó régen hívtalak fel. Tényleg mikor mész ki?