Hm, ez is csak 1 adminmod plugin. Es ehhez nincs sma file, jol latom? Erosen ketlem, hogy lenne benne valami mas ujitas mint az admin-mod-HP-n levo pluginban. Nem csitdetekteket kene irni, hanem atirni a kurva enginet ami mexunteti az opengl-hackot, de a buzi Valve baszik melozni.
pLeHr és FLeK0 mindkettek köcsög csiterek ... még véletlenül se segítsetek nekik SZARvert csinálni ... sőt aki tudja hekkelje az oldalukat, a SZARverüket, küldjön nekik vírust sok-sok szeretettel ... egyébként meg mit is foglalkozok velük :-) ehh ...
ott van ahlol a screenshotok vannak. annak a gepen, akirl a fotot csinaltad, tehat csak ugy van ertelme, ha utana elkered a fotot, ami 3 mega:). ugyhogy demot jobban megeri csinalni, mert az csak parszaz kb(10sec).
Hi Skacok.
Lenne néhány kérdésem.
A ClanMod-ban lehet ScreenShot-ot csinálni de nemtalálom a képet :o((
Hova teszi a proggi?????
Esetleg kell hozzá valami plussz????dll???
THX
Én tisztában vagyok azzal is hogy lehet hogy ez rossz lesz de ha úgy csinálná a csíter szervert hogy: SE PB SE TSC szóval semmilyen csít detektálás nincs rajta akkor nem tudja finomítani a csítjét a csaló. Mondjuk az meg a másik hogy itt nyugodtan tudja gyakorolni a használatát :(
Srác!
Valszeg' a Fíreg nem a hl hozzáértésedel kapcsolatban (ami megkérdőjelezhetetlen! ;D) "mondta" ,hogy áttbaszható vagy! Hanem arra, hogy csak a jó oldalát nézed annak, hogy pLeHr csitter szervert akar csinálni!
Ok! Minden embernek kell esélyt adni! De! Igazából nem igazán látom a jó oldalát a "közösség" oldaláról 1 csitterképző szervernek.
Mert ez eléggé 1 oldalúnak látszik. Egyenlőre!
Az ok, hogy probál segitséget kérni a szerver elkészítéséhez, de amig ő nem tesz le valamit az aztalra addig nem látom hogy ezt jóra akarja felhasználni.
Mert odáig ok, hogy legyen ilyen szerver, de az Thcc oldalal és ennek a reklámjaival nem segít hanem árt.
Ha nem annak akarja, hogy elkeseredett lámákból vérprofi csitterek nevelődjenek akkor első lépésként az oldalnak kell megszünnie mert így igazából senki nem láthat valodi garanciát arra, hogy nem a többi szerver ellen képzik a csittereket!
Én így látom.
Na, figyelj csak egy kicsit!
Eddig semmi, de semmi bajom nem volt veled, ill. a haveroddal, mert úgy gondoltam, rendes "csibész" vagy, van benned zsiványbecsület!
Hidd el nekem, én az vagyok, benne vagyok mindenféle mókában, kapitális szivatásokban, bármiben. A húgom is így állt hozzád, Eq-n még láttunk is, nem szóltam egy szót sem...
Csak tudod, amikor kiderül a szomszéd huligánról, hogy nem is csak huligán, hanem drogot árul gyerekeknek, megváltozik az ember véleménye...
Bazdmeg, te nem egy "vagány" vagy, hanem egy sima kis köcsög és elhiheted, ha csak egyszer is találkozunk, annyira összerugdalom a fejed te kis geci, hogy beszarsz, behugyozol. Itt jöhetsz nekem a netes dumával, hogy így, meg úgy... hidd el, én telebaszom azt a csicska fejed, ha megint meglátlak! És elmehetsz a nemzetközi kurvaédesanyádba a csicskáiddal együtt, ott talán megtanulsz írni...