Hát, ha megnézed az emiljét: veradream@...
Most akkor fiú, és Veráról álmodik (bárki legyen is az)(bár méért, lány nem álmodhat egy másik lányról? :-))) vagy lány, és Verának hívják, és álmodozós típus, nagy bocikék szemekkel. Vagy egyik sem.
Na, a 6ásvadászezreddel szerintem most éppen sikeresen kiutáltunk innen valakit. Hm, hát ilyen az élet, vagy ne gonoszkodjak?
*medve, aki saját nemét illetően is elbizonytalanodott kicsit, de aztán mindent a helyén talált :-)
Hát a profik ugye már észre sem veszik az ilyen apró sikereket... :-)))
Mi ez ahhoz képest, hogy bizonyos értelmezési nehézségek áthidalása és a szükséges és elkerülhetetlen kerekítések és kompromisszumok megtétele után az én birtokomban van a Törzsasztal tízezredik (10000.) topicja? És ha nagyon profi vagyok, akkor még a HTML-t sem rontom el ebben a hozzászólásban. :-)
Amúgy a tízezredik (néhány tízezredik-esélyes közül az egyik) topic az Óbuda-Békásmegyer nevet viseli. Csak azért mondom, mert vannak itten III. kerületi userek is... Klikk! Majd csak beindulunk!
Szerintem is. A fogalmazása alapján, ha nagyképű akarok lenni. De aki nagyképű, az nagyon pofára esik, ha téved, úgyhogy lejjebb adom: nézzétek meg az emilcímét. :-) Persze az is többféleképpen értelmezhető, mondjuk birtokos szerkezetként is. :-)
Bocsi, de álommanóról még nem tudjuk, hogy kukija van, vagy nunája vagy mindkettő§:-)))), bár én tettem rá enyhe kérdéscélzásokat (van ilyen szó?), mármint a nemére, de kikerülődtek a válaszok.
Van 1 javaslatom! 2000. október 30. hétfő délután-este úszós-pizzázós topicsektalálka a Komiban, lehetőleg az eddig elveszett lelkek részvételével is! Mit szóltok hozzá?