Nem tudom, hogy másnak mi a véleménye rólad, de bennem egyre erősödik az a benyomás, hogy olyan buta vagy, mint a hold.
Ezt arra alapozom, hogy ha egy csöpp eszed lenne a tisztességtelenséged mellett, akkor tudnád, hogy az év alajén végrehajtott béremelés után -- ha ezt veszed (figyelj, most újat mondok)viszonyitási alapnak -- mindenkinek csökken egész éven át a reálkeresete.
Egészen következő év januárjáig. Ha nincs év közbeni korrekció véletlenül -- mint ahogy idén van a nyugdíjasok esetében.
úgy értem, hogy el nem tudod képzelni, hogy engem mennyire nem érdekel, hogy te hogy próbálod magyarázni a kuratóriumokban kialakítandó aránytalanságokat.
Nem így volt. Abba sem voltak hajlandók belemenni, hogy a médiatörvény értelmében - tehát az egyetlen lehetséges törvényes módon - felemeljék a kuratóriumok létszámát.
Tehetnek arról a kormánypártok, hogy a közszolgálati média ellenőrzésénél fontosabbnak tartja az MSZP és az SZDSZ, hogy a nemzetközi hisztériakampányhoz némi alapot szerkesszen?
Aztán nem igaz, hogy az m1 nézettsége 5% körüli lenne. De még igazságtalanabb ezt a mostani kuratóriumnak felróni.
Csak annyi, hogy ennek az állapotnak köszönhetően a kormány ellenzéki kontroll nélkül kezelheti a közszolgálati médiát. Meg is van az eredménye (részleteket később - úgy 250 körül).
Az M1 nézettsége kb. 5% körül mozog. (szerintem Bayer Zsolt fellendítené)