Aki egy ilyenre izgul, az szóljon nyugodtan. Igaz, hogy a miénk egy kicsit kisebb és a házikó teteje is lerohadt már róla, viszont ingyen elviheti, aki értejön :)
Külön felhívom a figyelmet a "Csak rövid ideig 279.990 Ft helyett 599.990 Ft" kitételre. (Az "50%" ehelyütt biztosan azt jelenti, hogy most csak a felét kapod a szokásos összegért.) Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget :P
Viccelődünk, ironizálunk? Egyébként a franc se érti ezt, mert kutya élet, hogy akkor fognak előkerülni, amikor egy vagyonért szerzek két másikat. Bár sajnos mostanaban ez mar nem is penzkerdes, egyszeruen nincs. A fotokat visszanezve legalabb 6 darab harmonikam volt. 4 a helyen es ket tartalek, bar az hatso is lehetett. Erre most van 2. :)
Az USAban talaltam ket hatsot, 3000 forint per darabert, de egyreszt ugye azok pont megvannak, masreszt meg 9000 forint a posta.
Azér' nem gondoltam én azt olyan komolyan... Úgy néz ki, most a feleségem nagyanyjának a Csapel parasztbringájának a felújítása is meghaladja a képességeimet. Helyem meg végképp nincs...
(Azér' jól felment az ára. Az enyémet anno feleennyiért vitték el, illetve számították be, vagy hogy is mondjam... Pedig az viszonylag rendben volt, és költöttem is rá rendesen.)
Ez van véletlenszerüen: pl 90km---- sebesség- fordulat szépen leesik alapjáratra, szép az alapjárat egyébbként, de nem all le a motor!!! Ha leállitom és ujrainditom akkor visszaáll a régi jó állapot.
Nem olyan alkalmi főtengelyjeladós hibának tünik.., mint amit leirtál, bár minden lehet
Elég nehéz értelmezni amit írsz. Most leáll vagy alapjáratra esik vissza? A kettő nem ugyan az. Ha mész - modjuk - 90-el hogyan tud alapjáratra visszaesni? Blokkolja a kereket?
Nekem a 159-nél a főtengely jeladó produkált néha megmagyarázhatatlan leállásokat. De akkor tényleg megállt a motor mintha levette volna az ember a gyújtást. Hibaüzenet nem volt, egy darabig indult, aztán már nem.
Véletlen szerüen, nem kiprovokálható módón alapjáratra esik vissza a fordulat.., leállitva- ujrainditva tökéletesen megy tovább. Diagban hiba nincs, müszerfali hibajelzés sincs.
rég jártam erre. 156 2.5 v6 lyukas kipufogó. Mivel úgy tudom gyárit már nem lehet kapni kíváncsi vagyok mit javasoltok alternatívának. Viszont nem szeretnék túl tolakodó hangot.
A korábbi 156 2.0 TS autómnál csak a kipuffvég volt cserélve, már úgy vettem és gyönyörű hangja volt. (ezt sokan meg is jegyezték) Mikor lecseréltem egy 2.0 TS 147-re amin sport kipuff rendszer volt azt teljesen más hangot nyújott, brummogoós volt, nem szerettem...
illetve a 190 lovas motorral kapcsolatban mintha olvastam volna valamit a 3.0 vízpumpáról. (gyakran megyek városban, gondolom jó meleg lesz a motor)
Vettem a rögzítőt 4-ezerért a feszítőt meg csináltam. Vezérlés csere előtt nagyon dieseles volt. Nem nyúltam a vezérlésmódosítóhoz csak mikor feszítettem fel lazítottam a négy vez.kerék csavarját és utána lehúztam. Picit arrébb került. A lényeg , hogy megszünt azóta a diesel hang. Szépen jár.