de nőket senki se hozzon, ez egy olyan fijús film, a láncosék jöhetnek, anyukáknak meg lehet kint maradni a teraszon, az is jó hely, kilátás a helyi nevelési tanácsadóra, meg minden
De úgy kellene megoldani akkor, hogy fűrészt meg láncost szétültetni, mert bevadulnak, ha egymás mellé kerülnek, de azt se kellene, hogy mondjuk anyukámat beültetni közéjük, mert anyukám idegesíti őket, főleg, ha elalszik vetítés közben, és horkol picit, így, hogy pütty-pütty, de a sógorom meg én mellém ne üljön, mert minden kurva mozielőadás alatt zörgeti a chipst meg a ropit, meg a dobozos üdítőt, szóval a sógoromat kellene anyám mellé, mert ha elalszik, akkor ez őt nem zavarja. De lehet, akkor meg a sógoromat zavarja majd anyukám püttyögése. Plusz énmellém véletlenül se kerüljön a widmárek, mert én meg a röfögéstől kapok frászt mindig, de jehova szóda se ez a dilettáns költő. És ugye, nyugtass már meg, hogy ez szelíd film, olyan, amit az anyukám is megnézhet, mert ő ideges lesz a durva filmektől, először csak a körmét kezdi el rágni, de később, lehet, elkezd sikoltozni is, ezt meg mindenki számára jobb lenne elkerülni, mert roppant erő van benne ilyenkor, 4 ember kellene legalább, vagy Paréj, mert ő, amilyen behemót, bír vele egyedül is, de őt meg már kilőttük előbb, mert rossz a szaga, ja és jut eszembe, ne cikizze senki se a fűrészt meg a láncost, szóval ne legyenek ilyenek, hogy feltűnően bámulja őket valaki, ezt mond meg mindenkinek előre már, légy szíves, ja és még legyen nálad inzulin is, a biztonság kedvéért, meg injekciós fecskedő.
Okés, megegyeztünk akkor, tehát ti öten, illetve pénzben az akkor négy, plusz exlex, Climacus, Légtornász, widmar, mittudomén, meg Jehova is remélem, eljön, és esetleg hoznak pár rokont, szombaton már veszem is a gameboyt, piff.
Paréj nem jöhet, őneki kellemetlen szaga van, helyette jön anyukám, meg én akkor, ingyen, és a fűrész oszkár meg a láncos. Meg a sógoromat is elviszem akkor.
A sógoromat, ugyan már, na ne viccelj. A sógoromat, aki azt hiszi, hogy a jeff wincott meg az eric roberts jó színészek, csak mert egy csomó filmben szerepeltek? Egy filmklubba? Dehogy viszem.
Elmehetek én is? De én semmiképpen se megyek akkor, ha ott lesz a widmar is, mer én nem égetem magam, és jójó, tudom, nem vagyok éppen topictörzstag, de szeretem a baráti köröket, úgy általában: hujujuju, meg vidám sörözések, és arraemlékeztekemég ésatöbbi, szóval a widmár, ha nem lesz ott, elmegyek, és ha a topicgazdit is beleszámítjuk ezt az exlexet, akkor már négyen is megleszünk talán. Így pont párosan leszünk, és mindenkinek lesz beszélgetőtársa és még a járdán is prímán el tudunk férni, két sorban, nem úgy mintha páratlanul lennénk, jézus mária, rágondolni is rossz, szegény mittu vagy cornélius, mondjuk, hátul kullogna egyedül, és azt kiabálná: kitűzőt, na, biztos nem kértek, na, oda"dom kétszázért, ne basszatok ki már velem.
Annyi van még, hogy be kéne nekem előre fizetni fejenként 1500 forintot, mindenki kap majd egy Filmklubok úgy általában Baráti Kör feliratú kis kitűzőt, arra lenne.
Figyelem, kedves topiktársak, a Filmklubok úgy általában topik résztvevőinek találkozója Borowczyk: Bestia című filmjének vetítése alkalmából a Cserepesházban, Örsről 144-essel 1 megálló, lesz, 2000. május 26-án, pénteken, 18 órai kezdettel, melegen öltözzetek.