5-10 sor középen. Ezek a jól szoló helyek. Elől nem fogod rendesen hallani a koncertet.Egyébként azt hittem ma reggelre elfogynak a jó jegyek, de ahogy látom még van rendesen.
A SOLARIS együttes 2006. április 23-án játszott utoljára Budapesten, a Művészetek Palotájában.
És most, hét év után újból ITT AZ IDŐ: 2013. szeptember 7-én, 20 órától a zenekar ismét idehaza, és ismét a Művészetek Palotájában lép színpadra!
A szept. 7-i előadás különleges lesz abból a szempontból, hogy a Solaris-életmű első időszakát öleli fel. A zenekar tagjai:
Kollár Attila - fuvola Erdész Róbert - billentyűs hangszerek Gömör László - dob Bogdán Csaba - gitár Kisszabó Gábor - basszusgitár Tereh István - manager
illetve Cziglán István (1959-1998), aki mindig és mindenütt velünk van, ahol a Solaris valaha is fellép.
Vendégek: Seres Attila - basszusgitár, a zenekar egyik egykori alapítótagja Tóth Vilmos - dob, a zenekar egyik egykori alapítótagja és ha az egyeztetések sikerrel járnak, Raus Ferenc - dob, a zenekar egykori, jelenleg Ausztráliában élő dobosa
Jegyek április 8-tól a következő jegypénztárakban kaphatók:
a Művészetek Palotája épületében működő jegypénztárban (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.)
a MÜPA Andrássy úti jegyirodájában (1061 Budapest, Andrássy út 28.), és mobilpénztáraiban
az Allee Bevásárlóközpontban (Nyitva: hétfő–szombat 12–20 óráig, vasárnap 12–19 óráig)
Április 10-től a Mammut I. Bevásárlóközpontban (Nyitva: hétfő–szombat 10-21 óráig, vasárnap 10–18 óráig)
Április 11-től:
a Láng Tékában (XIII. Budapest, Pozsonyi út 5.) a Rock Diszkontban (VI. Király utca 108.) a Solaris Hanglemezboltban (XIII. Szent István krt. 16.) a Stereo Hanglemezboltban (XI. kerület, Bartók Béla út 59.)
továbbá az Interticket országos hálózatában és az ismert jegypénztárakban.
Az első 100 jegyvásárló, aki a Láng Tékában (1137 Budapest, Pozsonyi út 5.), a Rock Diszkontban (1068 Király utca 108.), a Stereo Hanglemezboltban (XI. kerület, Bartók Béla út 59.) vagy a Solaris Hanglemezboltban (XIII. Szent István krt. 16.) vásárolja meg a jegyét, Solaris DVD-t kap ajándékba!
A vásárlók két album közül választhatnak: - SOLARIS - Archív videók DVD - SOLARIS Live in Los Angeles DVD
Drága Solaris Együttes! Szerintem félreértettetek engem, igen, én javasoltam, hogy lepjetek meg valamivel - de ez a havazás nem vicces. Igaz, meglepődtem.
A teljes választék megtalálható az üzletben, itt pedig ízelítő a kínálatból:
After Crying - Overground Music, Föld és ég, De Profundis, 6., Struggle for Life, Bootleg Symphony, Show
Bástya Citerazenekar - De sok idő Bokros Zenekar - Szent Gellért legendája Dobos Gyula - Mountain Flying
Dongó együttes - Hazát féltő, Hópelyhek tánca, Napsugárhívogató, Mit nékem a kincs
Force Majeure - Total Eclipse Fusio Quartet - Attitudes Irish Rovers - Bridges and Rivers Kolinda - Elfelejtett Istenek Kollár Attila - Musical Witchcraft Kormorán - Magyar rapszódia Laren D'or - War of Angels Lux együttes - Ethnosphera Máté Sándor - Most jöttem Gyuláról Om Art Formation - Long Way Rumblin Orchestra - Spartacus Sebestyén Márta / Gyulai Gaál János - Inspirations Solaris - Nostradamus Szélkiáltó - Búval, vigalommal, Dalok Vándor Vokál - Feljött a Hold Yellow Rebel - Songs from Ireland You and I - You and I, Go