Ez sajnos az Exposed, és 51%-ra nem akarom tömöríteni, elég nagy a video állomány a 4 angle miatt. DL lemezem meg nincs kéznél, meg nem is akartam erre annyit költeni, ha nem muszáj. Ha nem jön össze a darabolás, akkor pihentetem vincsin amíg nem lesz 200HUF a DL. Lehet addig megöregszem:(
Melyik Oldfield ez ? (Gondolom az Art In Heaven. Vagy az Exposed?) Miért nem írod meg DVD+R DL-re, vagy CCE-zed össze ? Miért kell szétdarabolni ? (Kérdem én, aki ugyanezt csinálom a zenei cuccokkal, de az Art In Heaven CCE-zve is kitűnő minőségű; majdnem olyan szép, mint az eredeti. Merhogy az is megvóna. :9) Az Exposed már xar ügy, én ott mindenképp a double-layer-t ajánlanám.)
pontosan ugyanigy csinaltam, de erthetetlen modon ahol az index el lett helyezve ott a szamot 2 -3 masodparcel eltolva kezdte lejatszani. Vagyis mikor folyamatosan lejatszom ott ahol az index ven mintha "visszatekerne" 2-3 mpercet es ugy megy csak tovabb :(
DVD9 lemezt szeretnék 2 db DVD-R-re írni, hogy a menük mindkét lemezen megmaradjanak. Erre szolgál a DVDFab alapesetben, de ez egy multi-angle dvd és nem bír vele. 4 chapter és 4 angle van rajta, de a program a split-nél ezt nem látja és teljesen elrontja a végeredményt. A doom9.org-on írják, hogy ifoedit-tel is lehet ilyet csinálni, de nem sikerült úgy sem. Valakinek valamilyen tanácsa? A forrás egyébként egy Mike Oldfield koncert.
Ezek szerint tudod olvasni a CD-t újratelepítés után? Ez arra utal, hogy az XP-nek van valami saját UDF olvasó drivere, ami csúnyán összeakadhatott az InCD driverrel... Lényeg az, hogy megvannak az adataid! Pendrive tényleg jó dolog, és manapság az ára sem egetverö.
Ha a felosztás már megvan, a számok közötti szüneteket is beállítottad 0-ra a teljes projekten belül, akkor már csak annyit kell csinálnod, hogy DAO-ban írod ki a projektet, és nem TAO-ban (Disc-At-Once vagy Lemez-egy-menetben a magyar Nero-ban).
neroval hiaba csinalom meg az indexeket utana az indexeknel felosztas.... belerak 2 masodperces szuneteket... es hiaba nullazom ott maradnak... vagy elcsusznak par masodpercet :(
Azt töröltem le, mert a Cd azt irta ki hogy valami InCD EasyWrite Reader-t hiányol.
erre letöltöttem az InCD4-et az egyedüli programot ami hasonlit a fentihez és a NEro honlapján találtam...és miután kiderült hogy ez semmit segit letöröltem, noha mint utólag kiderült ez ugyanaz (INCD4) a program ami eredetileg is fent volt a gépemem...
szar ugyahogy van többé nem használom az INcd-t, veszek pendrive-ot
IGENN!!
kösz a linux tanácsot
egyébként instaláltam ujra Windowst és most müködik minden csak épp az INCD lehagytam a gépről..
Elvileg alapból viszi magával az mp3 id3 tag információkból vagy a fájlnevekből. Ha nem, akkor a sávlistában jobbklikk és beállításokban be lehet írni. Vagy esetleg a lejátszód nem tudja a CD-textet olvasni.
Gondolom sokatoknak bagatel a kérdés, de nekem nagyon sokat segítene a válasz.
A gondom a következő: Nero 6.6-sal mp3-ból Audio Cd-t akarok csinálni, ami OK is, de szeretném ha vinné magával a számok előadóit, címeit és nem mindig azt írná ki, hogy Track1, Track2.....
Megszeretném kérdezni, hogy mi a frekit csináljak ha az INCD -m nem ismeri fel a lemezt amire eddit írt, hanem értesítő fileokat látok helyettük hogy azt mondja:
Tisztelt Vásárlónk,
Egy olyan lemezt próbálunk most elolvasni, amelyet UDF csomagíró módon készítettek. Ez az üzenet azért jelent meg – a CD tartalma helyett – mert a gépünkre nincs rátelepítve az olvasáshoz szükséges program. Az UDF olvasásához kifejlesztettünk egy kiegészítő programot, amellyel az ilyen lemez kezelése nem jelent problémát. A program neve: InCD EasyWrite Reader.
A InCD EasyWrite Reader program legfrissebb változatát az alábbi honlapról tölthetjük le http://www.nero.com
Az Ahead Software Csapat
eleddig ilyen problémám nem volt simán írta ezt a bizonyos lemezt aztán egyik napról a másikra a fenti szöveget írta ki. Lemostam az INCDt erre a windows már nem látja a cd meghajtót sem és hiányolja az illesztő programot hozzá.
downer! Köszi a segitséget! Nem e Te szavaidból vettem ki hogy balfék vagyok .Csak most kezdek bele ebbe a dologba és azt sem tudom , hogy eszik-e vagy isszák az egészet!
Nem mondtam, hogy balfék vagy, de miért tennéd rá a feliratot a filmre, amikor az összes media player alá tudja rakni a lejátszáskor? Akkor érdemes, ha pl az asztali lejátszó feliratozása túl apró betűs, vagy nem ismeri az ékezetes karaktereket. Plusz a teljes átkódolás (géptől függően) is időbe és minőségromlásba kerül.
Sziasztok! Kellene egy pici segítség. Hogyan lehet a feliratot a meglévő filmre rátenni /a film jelenleg a gép merev lemezén van/miközben kiirom CD-re és ezen rajta mardjon? Elnézést ha valami baromságot kérdezenék! Előre is köszi a segitséget!
Nem tudok ilyen titokzatos beállításról, de nézd meg még az 'msconfig' parancs 'Automatikus indítás'-fülön, hogy nem rakta-e be magát véletlenül valamiért. Ha ott van, akkor kikatt, és nyugi lesz. (DE óvatosan bánj a többi kattal, mert működésképtelenné is teheted a win-t...)