Nekem még a Fallput 1-ben sikerült jó nevet kitalálnom. Nem vettem észre, hogy név is kell, így maradt a None. Elég mókás volt. Rávitted a csávóra a kurzort, és kiírta: "You see:None", meg hasonlók :)
Off: Cool a Tactics. Multiban hatalmas móka. A feeling maradt a régi szerintem, még a dumák ott baloldalt lent is megtartották a stílust, a játékélmény szerintem frankó, jók a küldetések. Ajánlom mindenkinek!
On: Én mindig a becenevemet, vagy annak valamilyen átképzését adtam névnek. Most a Tactisban adtam először falloutos főhősnek más nevet: Hunter. A multiplayer karaktereimnek is más nevet adok. Valami rá jellemzőt. Devil a kutyám neve, Psyhotic a rakétavetős csávóé, stb. Visszaköszöntek azért a F2-es nevek is: Gorris, Marcus. :)
Valamelyest offtopic, ezert bocs, akit zavar.
Mivel itt szerepjatek-baratok vannak, szeretnem az esetleges erdeklodok figyelmebe ajanlani hosszu munkaval elkeszult c64-es jatekunkat, amely innen letoltheto:
nekem a fallout feelinng abszolut nem jön be de a fallout 2 vel kellemes órákat töltöttem el (bár a végén már csak poénkodtam iq negatív szőke szexbombazokkal meg izomagyú mestertolvajokal :)) )
Én természetesen :-) egyiptomi neveket adok, most épp egy 19 éves, szexepil, jó sok speech, karizma meg ilyenek leánnyal. Mi más lehetne a neve mint Nefer? Ez annyit tesz, hogy "szép", gyakori név volt, összetételben is, mint pl. Nefertari, Nefertiti.
De először Narg nevű default csókával játszottam végig. szívtam is vele eleget, olyan dolgokban volt jó mint Melee meg Throwing. Ki használja ezeket???!
A feeling: sztem a legjobb a szerepjatekok kozt... jo nyomaszto
Broken Hills-i dobozok (footlockers): el lehet jutni hozzajuk az exit grid mellett, gondolom amolyan ugyessegi szakasznak szantak a keszitok :-)
Vegul lenne egy kerdesem: Ti milyen neveket adtok a hosotoknek?
Nem tudom miert, de en mindig bibliai keresztelot tartok, most eppen Noe-val szaladgalok :-) (De volt mar David, Saul, Rachel, Rebecka is...)
Látom hasznosítod a GAP-ot. :)
Most szereztem meg a Tactics-ot, megnéztem az intrót és az volt a véleményem, hogy qrva jó.
Teljesen Fallout-feelingű.
Apropó, kinek, hogyan tetszik ez a Fallout-feeling?
Hi,
- megtaláltam a hibát a Fallout 1-ben!
- a maybe.acm nem a maybe-t tartalmazza, ezért nem jácca le az introban a zenét
- van valaki másnak PC gurus F1-je? Ha van, akkor jó lenne ha megnézné!
nekem is lelőtte egyszer az Overseert a végén, pedig nagyon pozitív volt a karmám ÉS ha jól emlékszem bloody messem se volt, bár erre nem mernék megesküdni. Viszont szerintem a b.m. miatt nem utálnak az emberek, mivel az csak számodra jelenik meg... :)