Keresés

Részletes keresés

waterfalls Creative Commons License 2015.07.11 0 0 812

Sziasztok,

Hol érdemes Hero4 black-et venni?

Bird42 Creative Commons License 2015.06.23 0 0 811

Akkor is egy Avid kell, jön a másik változat hátha az már elindul, valamelyest :D

;)

badmad Creative Commons License 2015.06.22 0 0 810

És nem lebeszélni akarlak, de az AVID-et nem kezdő felhasználók számára készítik, szóval nem a legkönnyebben megtanulható szoftver. Ezért ajánlottam a Vegast, nagyon sok komolyabb mozi is készült már azzal, de sokkal felhasználóbarátabb, mint az AVID-ek.

badmad Creative Commons License 2015.06.22 0 0 809

Jó AVID MC törést találni igen nehéz, bár win-re azért szokott lenni, nekem anno ncore-boltból volt. :)

Előzmény: Bird42 (808)
Bird42 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 808

Feltelepítettem a :  Avid media Composer 6 64bit de ez fogad mikor elindítom : 

Először a Pixie áll le utána az Editor :D

Hihetetlen nem akar semmi sem összejönni !

Bird42 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 807

Köszi.

Úgy látom nem egyszerű ezekben eligazodni :)

badmad Creative Commons License 2015.06.22 0 0 806

Az a baj, hogy ez csak nevében AVID. Ez valójában a Pinnacle Studio átnevezett változata, mióta felvásárolta az AVID a Pinnacle céget. Én nem ezt használom (nem is nagyon ismerem), hanem az AVID MediaComposert.

De megpróbálok utánanézni. Amúgy javasolnám inkább a Sony Vegast, az mindent megeszik és nagyon sokan használják, így több segítséged is lesz.

Előzmény: Bird42 (804)
Bird42 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 805

Bird42 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 804

Szia.

Fent van a gépemen az avid studio.  

S ha nem bánnád egy kis segítséget kérnék.

1: Át kell konvertálni a gopro 4-el készített videokat ? Mert ha eredetiben próbálom importálni csak lent a jobb alsó sarokban kiírja hogy 1/1 importing de egyéb semmi!!

2: Van olyan videom amit még a gopro studioval konvertáltam át AVI-ba s az betudom importálni, de viszont csak egy nagy kör alakban nyilat látok hang van de kép semmi :O

Nézegettem a youtubeon videokat hogy kell használni de ott egyből beimportálja meg tudja is vágni, az avid studiom nem lenne jó ?! 

Köszönöm előre is az útmutatásod !!! :)

Előzmény: badmad (802)
Bird42 Creative Commons License 2015.06.20 0 0 803

Köszönöm a tippet, már mondták mással vágjam meg szerkesszem meg. Akkor majd valamelyiket megnézem amiket írtál ;)

Köszi !!

badmad Creative Commons License 2015.06.18 0 0 802

Többször írtam, nekem Win7/64 alatt el sem indult a program. Azóta nem erőltetem, OSX-en megy, bár komolyabb dolgokat nem csinálok vele, csak a 60/120fps-es forrásvideókat szoktam lassítani vele, utána AVID-en vágok. 

Próbálkozzatok valami használhatóbb editáló progival, a Pinnacle Studio is ajánlott, a Sony Vegas is, a Premier is, a FinalCutPro és az AVID meg pláne. Vagy lehet keresgélni ingyenes progikat is, még vannak, de egyre kevesebb. A legújabb MovieMakert nem ismerem, de azzal is csoda dolgokat lehetett készíteni, vagy OSX-re az iMovie.

Bird42 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 801

Sziasztok.

A kérdésem az lenne mostanában másoknak a Gopro studio nem vacakol ? Nekem átkonvertálja a kiválasztott videokat s mikor a kettes lépésbe megy, megvágom milyen részlet is kell, s nyomok egy playt semmit nem történik. Van mikor elindul de utána megáll :O  Eddig hozzáteszem semmi gondom nem volt. Ha megkeresem milyen videokat akarok szerkeszteni ott minden gond nélkül egy lejátszóval megtudom tenni. A Studioval meg semmi.  

Ha valaki tud erre gyógymódot megköszönném.

Üdv. ;) 

Tomi2567 Creative Commons License 2015.06.16 0 0 800

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, miért nem tudok a Gopro studioba, szerkesztéskor zenét berakni? Megkeresem rákattintok és semmi.

Cooper AoNang Creative Commons License 2015.06.15 0 0 799

A G4-es az új model, rejtett vezetékekkel, kifinomultabb technika. Mindekettő kompatibilis a GoPro 4-esekkel.

Előzmény: jaszy1 (797)
badmad Creative Commons License 2015.06.15 0 0 798

A leírások alapján a G3 nem kompatibilis a gopro4-esekkel, gondolom leginkább a silverrel, a kijelző miatt.

Meg nagyobbak az elfordulási szögek: 300° Pan/Tilt, 90° Roll Rotation vs. 320° Pan/Tilt Rotation, 100° Roll Rotation.

G3: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1095844-REG/feiyu_fegmg3_ultra_3_axis_handheld_gimbal.html/c/product/#inpage:Expected+availability:?gclid=CO7a586QkcYCFaXHtAodQDoAhQ

G4: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1108665-REG/feiyu_gm_g4_gimbal_stabilizer_for_gopro.html

Előzmény: jaszy1 (797)
jaszy1 Creative Commons License 2015.06.15 0 0 797

Annyit tudnál segíteni hogy a G3 és a G4 közt mi a különbség?

Előzmény: Cooper AoNang (795)
jaszy1 Creative Commons License 2015.06.08 0 0 796

Oké, semmi gond....

Előzmény: Cooper AoNang (795)
Cooper AoNang Creative Commons License 2015.06.05 0 0 795

Szia,

Hú bocs a kései válaszért! A gimbalt pár napon belül megvette egy barátom. Most a G4-est használom.

Sorry!

Előzmény: jaszy1 (793)
TamiBT Creative Commons License 2015.06.03 0 0 794

- a hero4-re jo-e, kompatibilis-e? a hero3-re valo elolrol rapattinthato szuro?

jaszy1 Creative Commons License 2015.05.29 0 0 793

Szia, gimbal ?:D

Előzmény: Cooper AoNang (737)
Sonya91 Creative Commons License 2015.05.25 0 0 792

A valódi hiba forrása nem a PAL vs NTSC beállításában keresendő (semmi köze hozzá). Ahogy badmad is írta, a gond valószínűleg a codec packoddal van (frissítsd vagy szedj le másikat), de a legfőbb kérdés inkább az, hogy a géped hardware oldalról képes-e egyáltalán megbirkózni a GoPro-s videók iszonyú adatfolyamával (nagyon nagy bitsűrűség)?!!! (ezért is fut röhögve mac-en)

Ha a géped megfelel a min. kritériumoknak és a codec packodat is frissítetted, azonban a probléma még mindig fennáll, úgy érdemes rákeresni még az ún. "H.264"-es codec problémára.

Előzmény: Yorktorp (787)
Yorktorp Creative Commons License 2015.05.24 0 0 791

Köszönöm !

én akár hogyan kerestem nem találtam meg :))

már meg is rendeltem .... :))

további jó pihit !!

Előzmény: badmad (790)
badmad Creative Commons License 2015.05.24 0 0 790
Előzmény: Yorktorp (789)
Yorktorp Creative Commons License 2015.05.24 0 0 789

Köszönöm !

azóta mióta átállítottam PAL-ba gyorsan készítettem pár rövid videót és semmi gond nincs vele :))

viszont a saját szerkesztő progija még most sem hajlandó beimportálni :(((

Köszi a tippeket a beállításhoz, szerintem ezekkel a beállításokkal fogok kezdeni !! :))

a víz alá vettem már szűrőt, de köszi a tippet !  remélem majd be is válik :)

Első nekifutásra a "kesztyűszerű" rögzítést választottam, úgy gondoltam kevésbé fog zavarni mint a "bot" :))

Láttam nagyon jó lámpákat is, csak későn kapcsoltam, így már nem merem megrendelni őket.

( 5-15 nap a szállítás, és 2 hét múlva indulok )

Viszont külső aksitöltőt és tartalék aksit nagyon szeretnék beszerezni !

Esetleg tudsz megbízható helyet ahol "raktáron" van is és azonnal ki tudják postázni ??

a mayactioncam-ben sajnos nincs, és nem is biztatnak :((

Előzmény: badmad (788)
badmad Creative Commons License 2015.05.24 0 0 788

Nekem is NTSC a beállítás, mert így 120fps-t tud és nem csak 100-at. De ettől még működik, legalábbis a mac lejátszik minden ilyet is (VLC és QT is).

Víz alá szerintem nem kell semmi extra beállítás, a 1080psuperview/25fps, az  ultrawide mód érzésem szerint tökéletes, azzal nem maradsz le semmiről és úgyis látsz mindent a kijelzőjén. Wifi, bluetooth kikapcsolva. A magasabb fps csak a szuperlassításhoz szükséges és ugyanakkora kártyára kevesebb percet tudsz azzal rögzíteni.

A fehéregyensúlyt hagyd automatán, a fénymérés ne spot legyen, a protune-t kapcsold be: WB-auto, color-gopro, ISO 1600, vagy ha mélyre mész 6400, sharpness-high. A többivel ne foglalkozz.

És mindenképp vegyél egy vízalatti szűrőt, ebben nem vagyok nagy tudós, lévén nem búvárkodok, de itt is fognak segíteni, vagy a myactioncam-ben is, ott kapsz is pár ezresért megfelelőt. Ajánlott vagy egy selfiebot, vagy egy kézfejre rögzíthető kesztyűszerü cucc, vagy egy búvárrigg, amire akár egy lámpa is felszerelhető.

Előzmény: Yorktorp (787)
Yorktorp Creative Commons License 2015.05.24 0 0 787

Köszi Badmad !!

közben rájöttem, hogy alapból NTSC-re volt beállítva a video formátum :(((

áttettem PAL-ra és azóta legalább a win med. player szépen lejátsza ! :))

most agyalhatok azon, hogy az elkészített NTSC videókat hogyan konvertálhatnám át PAL formátumra ...

esetleg ötleted vagy javaslatod ???

tudnál esetleg ajánlani beállításokat vízalatti felvételekhez ?????

elsősorban ugyanis ezért vettem a kamerát, és jó lenne ha már az első alkalom sem a kísérletezgetésekről szólna ( legalábbis a beállítások szempontjából :)) )

Köszi a választ mégegyszer !!!!

Előzmény: badmad (786)
badmad Creative Commons License 2015.05.24 0 0 786

Nekem a win7/64-en a gopro studio el sem indult. Bezzeg Mac-en hibátlanul megy minden. :)

Ötletem sincs. Amit próbálnék, az a firmware frissítés, a memóriakártya goproban formatálva párszor és win-re valami univerzális codec-pack telepítése. Mondjuk nekem win7-tel sem szaggatott soha (XP-vel viszont sokszor még az SD fájlok is), az leginkább proci, vagy VGA gyengeség, esetleg kevés memória lehet.

De hátha valaki win-es user is jár erre, én már teljesen elengedtem a Windowst, csak melóban használom a céges gépeken.

Előzmény: Yorktorp (785)
Yorktorp Creative Commons License 2015.05.24 0 0 785

Üdv Nektek !

Egy kis segítséget szeretnék kérni video formátumokkal kapcsolatban

Pár hete vásároltam GoPro Hero4 Silvert és elkezdtem próba felvételeket készíteni vele különböző beállításokkal

Az első gondom, hogy amikor csatlakoztatom a gépet a PC-hez látja ugyan a PC, még az SD kártyát is látja, de azon belül nem lát semmit.

Próbáltam a saját progijával ( GoPro Studio ) is beimportálni, de az sem látja.

Kártya kivétele után kártyaolvasóból már át tudom másolni a PC-re.

Viszont a PC-n lévő egyetlen videolejátszó sem tudja rendesen lejátszani
( jetAudio, Quicktime Player, SMPlayer, KMPlayer, VLC media player, Win. med. player )

mind akadozva, szaggatva játsza le, vagy sehogy, sok esetben a hang is torz vagy ha jó akkor a videóhoz képest durván el van csúszva.

A GoPro beállításai a felvételkor az alábbiak voltak :

1080

60 fps ( de kevesebbnél is ugyan ez az eredmény )

Narrow ( látószög ) de próbáltam már mindegyikkel - eredmény ugyan az

kártya : SanDisk Extreme PLUS 32 GB ( az eladó szerint a leggyorsabb amit el lehetett érni )

Tanácsot szeretnék kérni, hogy min változtassak, vagy hogyan tudnám élvezni is a felvételeket ?

Vagy esetleg a készülékkel - kártyával lehet a probléma ??

Talán a PC-n lévő programokkal ?

( Win 7 Ultimate )

az érdekes az, hogy a saját szerkesztő programja ( GoPro Studio ) SEMMILYEN video fájlt nem hajlandó beimportálni a PC-ről sem, csak fotókat.

Segítségeteket és a tanácsaitokat előre is köszönöm !

Üdv : Yorki

tomiphotos Creative Commons License 2015.05.21 0 0 784

Üdv,
januárban vásárolt GOPRO HERO 4 BLACK EDITION, alig használt nagyjából 5x volt használni. Kihasználatlanság miatt eladó.
Garancia és minden egy kis kiegészítővel, illetve egy állványtalppal. A  külső tokon egy minimális karc amúgy teljesen hibátlan.

145.000Ft mivel alig használt garanciás

nagy.gabor.tamasskukacgmail.com
kérésre küldök képet

Sonya91 Creative Commons License 2015.05.18 0 0 783

Párosítsd össze valamilyen telóval, töltsd le rá a GoPro App-ot, nyisd meg, majd keresd meg és nyomj rá a "Delete All Files"-ra. Utána jónak kell lennie.
(A magyarázat az, hogy ha nem a saját szoftvere formázza a kártyát, a kamera sokszor nem ismeri fel azt. De ha utána formatálod a leírt módon a telóval a GoPro app segítségével, törlés után a szoftver automatikusan létrehozza a saját könyvtárstruktúráját az adott kártyán, amit aztán már felismer a kamera.)

Előzmény: peppePickup (782)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!