Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Hirszerzoink jelenetese szerint az imperialistak bevetettek ellenunk az orias pokokat!
Valamint - ismet megjelent az kapitalistak beszivargo ugynoke draga anyacskank teruleten es antialkoholista szlogenekkel felfegyverkezve probalja mergezni tavarisaink elmejet es tavol tartani a jol megerdemelt vodkasuveget a szomjazo neptol!!!
Partunk es nepunk orommel veszi hogy lelkes daloddal erosited a moralt a satani nagyhatalom elleni kuzdelemben. Tyegnap felkeszitettem a szabadsagharcos tavarisok kulonleges lopakodo kommandojat az imperialistak elleni kozelharcra - kiosztottam mindenkinek 3 flakon hajlakkot es 2 csomag gyufat.
most olvasom a mai Pravdat, Igor Iusufov energiaugyi-miniszter bejelentette, hogy a Szovjetunio az afganisztani valsagbol kifolyolag fellepo OPEC olajhiany eseten garantalja a fix olaj ellatast, valamint a fix olajarat a piacon.
Elvtarsak, hat mi csalhat konnyeket szemunkbe, ha nem ez...
Most, mikor a vadoc, ordas, agitalo nyugat verzik, MOST lepjunk fel, mikor maskor!!!!
De meg e pattanasig feszult helyzetben se felejtsetek Elvtarsak:
Kremlnek uzenem: vettem, 7 voros rozsa nyilik majd a Bajkal tonal, pontban ejfelkor.
Éberség, éberség, éberség! Most kell figyelnünk. Végletekig fokozódott a nemzetközi helyztet. Mint korábban emlitettem, jelenleg Frankfurtban látok el fontos, a moszkvai elvtársak számára nem kis jelentöséggel biró szerepet.
Egyelöre jelenthetem: a helyzet a VÉGLETEKIG fokozódott. A kapitalista sárkány már 1000 sebböl vérzik. Most kell lépnünk! amig nem késö!
Ugyanakkor: Éberség!!!!
A nemzetkozi helyezet fokozodasa miatt rohamot rendeltem a Puli Khumri Hill toveben allomasozo imperialista berenc csocselek visszaveresere. Hamarosan kozlom Partunk es nepunk legfrisebb ideologiai utmutatasat a forradalmi hangulat novelesere. A kepen lathato tavaris mar viszi magaval az aktataskaban a 3 peldanyban soxorositott ukazt.
Elvtársak!
Miközben a nemzetközi helyzet sosem látott mértékben fokozódik mi sem tétlenkedhetünk. A szélsőséges fidesznáci kormány és a vele szoros konspirációs kapcsolatban álló klerikálreakciós sovinofasiszta MIÉP ügynökei mára odáig szemtelenedtek, hogy demokratikus vívmányainkat arculcsapva bele merik írni a senki progresszív gondolkodású elvtárs által nem kérdezett véleményüket a fórumba!
Az irredentokulákoid erők megfékezése érdekében tett erőfeszítő lépéseink nyomán sikerült két női elvtársnak álcázott duplanullás cenzort elhelyeznünk az Index moderátori testülepében, akik a legmodernebb Tokarev mintájú Gyilít gombokkal felfegyverezve veszik fel a harcot az ordas eszmék sötétben bújkáló terjesztőivel szemben.
Maholnap a miénk lesz az Index fórum, vagy senkié!
Elore a bekeert! Az afgan tavarisok barati segitsegnyujtast kernek a hos felszabadito hadseregtol! En mar intezkedtem Partunk es nepunk keresere es Kolimabol elinditottunk 10000 onkent jelenkezot a lemgmodernebb Tokarev tipusu puskaval felszerelve a harcmezore. Varjuk a tovabbi jelentkezoket.
Semmi problema! Partunk es nepunk mar intezkedett hogy a renitens tavarisokat ide szallitsak az Afgan szabadsagharcos tavarisok megsegitesere.
Kulonosen fontos szerepet szanunk nekik mivel az imperialista satan visszaveresere az Afgan tavarisainknak a hegyekben kell harcolni es nem tudjak teljesiteni a makgubo leszedesi kvotat.
Igy oket fogjuk kivezenyelni a mezokre a betakaritashoz.
Eljen az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag!
Partunk es nepunk halasan koszoni az imperialista satan eloseregeinek visszavereseben tanusitott hosies magatartast! Sajnos konspiracios tevekenysegem miatt nyem tudok mostanaban olyan gyakran tudositani az elektronyikus hadszinteren ellentallo tavarisoknak mint amennyire szeretnek de potolni fogom amikor az indiai ocean vizebe soporjuk a hitvany vilagcsendoroket.
Ma hosszu utazas utan vegre elertem egyik celpontomat Mazar-e Sharif varosat. Az itt ellentallo tavarisok mar kiehezve vartak Partunk es nepunk segelyszallitmanyat amely 10000 darab Polinez nyelven irt Empiriokriticizmusbol allt.
Itt Tavaris Muhammad Atef-et lathatod aki az helyi osszekotom az itteni tavarisokkal es eppen gyakorolja hogyan fogja a fentiekben emlitett muvet olvasgatni szabadidejeben.
Pm52 elvtárs testi fenyítése és MoJo JoJo kiváló elvtársunk jogosultságainak visszaadása folyamatban.
Elensírer elvtársnak viszont valami rendes kommunista nikket kellene választani, imperialista labdáberúgókért nem folytatunk osztályharcot.
Szabaccság!
úgy érzem, néhány karvajtöke után loholó osztályellenes nyugati kapitalista agitátor megpróbálja megrepeszteni baloldali világbékére törekvö egységünk bányászkönyökni vastag védfalát.
Hát közlöm velük nem fog sikerülni!
Elvtársak, hagyjuk meg az ellenségeskedö hangnemet a kapitalista burzsoázia opiumának, rohassza az agy egyébként is végnapjait élö nyugati dekadens fertöt!
Eröt egészséget, Elvtársak, tovább a kijelölt úton!