Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Itt Pöffeteg ügynök a KGB Frankfurti kihelyezett alosztályának dandártábornoka, az elörelot szimat alakulatok taktikai ügyvezetöje jelentkezik.
A 2. világháboru óta elsö alkalommal vetnek be német alakulatokat 3900 nácikapitalista militarista mikádótölteléket vezényeltek az afgán anyaföldre.
Páncélosokat, helikoptereket mozgositanak.
Természetesen kihelyezett mobil uttöröcsapataink gondoskodnak a jármüvek, fegyverek "megfelelö" elökészitéséröl...
Hirszerzoink jelenetese szerint az imperialistak bevetettek ellenunk az orias pokokat!
Valamint - ismet megjelent az kapitalistak beszivargo ugynoke draga anyacskank teruleten es antialkoholista szlogenekkel felfegyverkezve probalja mergezni tavarisaink elmejet es tavol tartani a jol megerdemelt vodkasuveget a szomjazo neptol!!!
Partunk es nepunk orommel veszi hogy lelkes daloddal erosited a moralt a satani nagyhatalom elleni kuzdelemben. Tyegnap felkeszitettem a szabadsagharcos tavarisok kulonleges lopakodo kommandojat az imperialistak elleni kozelharcra - kiosztottam mindenkinek 3 flakon hajlakkot es 2 csomag gyufat.
most olvasom a mai Pravdat, Igor Iusufov energiaugyi-miniszter bejelentette, hogy a Szovjetunio az afganisztani valsagbol kifolyolag fellepo OPEC olajhiany eseten garantalja a fix olaj ellatast, valamint a fix olajarat a piacon.
Elvtarsak, hat mi csalhat konnyeket szemunkbe, ha nem ez...
Most, mikor a vadoc, ordas, agitalo nyugat verzik, MOST lepjunk fel, mikor maskor!!!!
De meg e pattanasig feszult helyzetben se felejtsetek Elvtarsak:
Kremlnek uzenem: vettem, 7 voros rozsa nyilik majd a Bajkal tonal, pontban ejfelkor.
Éberség, éberség, éberség! Most kell figyelnünk. Végletekig fokozódott a nemzetközi helyztet. Mint korábban emlitettem, jelenleg Frankfurtban látok el fontos, a moszkvai elvtársak számára nem kis jelentöséggel biró szerepet.
Egyelöre jelenthetem: a helyzet a VÉGLETEKIG fokozódott. A kapitalista sárkány már 1000 sebböl vérzik. Most kell lépnünk! amig nem késö!
Ugyanakkor: Éberség!!!!
A nemzetkozi helyezet fokozodasa miatt rohamot rendeltem a Puli Khumri Hill toveben allomasozo imperialista berenc csocselek visszaveresere. Hamarosan kozlom Partunk es nepunk legfrisebb ideologiai utmutatasat a forradalmi hangulat novelesere. A kepen lathato tavaris mar viszi magaval az aktataskaban a 3 peldanyban soxorositott ukazt.