A pontszerzőst nem tudom, én csak egy kódot találtam, de amikor beírtam, nem változott semmit a verseny után.
A 25 sec penalty-t onnan vettem hogy unalmamban barangoltam a fájlok között, és ott találtam a speech-eknél. ergo valamikor lennie kell csak nem tudni hol. meg mintha olyat is hallottam, hogy elveszik a leggyorsabb kört. ez a játék tartogat még újdonságot számomra, a legutóbbi mentésemnél, pl. megtapasztaltam, hogy hogy sérülm meg a pilótám.
A mentésről. mindegy, csak küldj valamit lécci, már unom a sajátjaimat :) + kíváncsi vagyok másokra is :P
Amúgy ebben a nagy unatkozásomban azon is filóztam, hogy akkor lehetne kihozni sokat ebből a játékból, ha pl. lenne GPW 70's GPW 80's meg GPW 90's edition. és akkor a régi nagy csatákat újra meg lehetne élni. kár hogy ez csak álom. itt a kezdet és a vég a különböző korszakok határai lennének. ááá ezt nagyon nehéz lenne kivitelezni, ráadásul már rég szétment a csapat.
hehe, ez aranyos, egyszer velem is megesett...ott is vmi hasonló arány volt...az utolsó 20 körben suspension problem volt, mégis 2. lett a versenyzőm... :)
a san marinoi időmérő király volt a verseny merg király lesz:DDD megszoptatta a népet az eső rá és így tuero a 9. nakano pedig a 11. helyről rajtolt a 13 ből:DDD kiváncsi leszek a végére
csak téged:) valaki elárulná hogy hogyan tudnám növelni a minardik állóképességét mert elég vicces:S 3 futamon vagyok túl időmérőn mindig vertem a Tyrelleket, ausziba az 1. körbe kiesett a két minardi meg az egyik tyrell(sztem nem kell ecsetelni mié:)) a 2. körbe aztán takagi is kiállt de azé abban az egy körben megfutotta a verseny leggyorsabb körét(hátsó szárny nélkül:DDD) brazilban verseny a Tyrellekkel a 45. körig aztán az 55.körben nakano meg tuero is kiállt argentinben a tyrellek elléptek fél körrel aztán végülis megadta magát megin mindkét gépjármű télleg másik probléma a versenytempóm időmérőn megverem a két tyrellt még a prostokat is meg tudom közelíteni de a versenyen már nem feltétlenül tom őket tartani
Én még egy teljes évet sem játszottam a Ferrarival. A fő gond, hogy én meg akarom tartani Schumachert is, és amikor elvitte előlem a Prost, ott khm, inkább hagytam az egészet. Az vicces volt, mikor IRL 2006 Japán GP után a játékban a San Marinoi futamon az élen haladva Schuminak ugyanúgy megállt a motorja :) (akkor nem volt ennyire vicces. Persze Irvine az utolsó nyolc körben bukta el a győzelmet....)
Nem akarom kisebbíteni a kitűzött cél értékét, de ez gyerekjáték lesz... ;)
Én a Benettonnal nyertem az első nyolc-kilenc szezonom (nem emlékszem már mennyi volt) de aztán kirúgtak pénzügyi csőd miatt :)
Most az Arrows-zal tolom, első két szezon langy, utána hét VB. Utolsó évben Kanada előtt vagyok, eddig minden futamon kettőgyőzelem. Sajnos a vége már majdnem mindegyik csapattal ilyen laza...
Bejött! :) 1998 Francia Nagydíj: enyhén esős rajtra feltettem a vizes gumikat intermediate helyett, 40 körre tankoltam a Ferrarikat. Az első három körben a Häkkinen-Frentzen-Hill trió jelentős előnyre tett szert. Schumacher a 9. Irvine a 13. helyen futott a 3. körben, majd a negyedikben állt a víz a pályán, és ekkor kezdődött meg a felzárkózás, aminek természetesen kettős győzelem lett a vége 2 kör előnnyel.
Most az a célom hogy minden évben világbajnok legyek a Ferrarival. Sikerült ez már valakinek?
én most kezdtem el egy minardival de egy amatőr hioba miatt két futam után mentés nélkül maradtam:D az 1. futamon a 40. körben Nakano kigyilkolta a fékeket Ttuero meg egy lightos taktikai hiba miatt az uccsó 10 körben kapott 4 kört:D a 2. futam lényegesen jobb volt a Tyrellek végig mögöttem voltak és egy prosttal is tartottam egy darabig a lépést hála nakanonak
utolsó körben minden ablakba tegyél ki feliratos monitort (tehát ne versenyképet) és vegyél le minden hangot...én így küszöböltem ki a kilépéseket... :))
Ha nem pörgeted át a futamot, '99-ben is össze lehet kaparni pár pontot. Érdekes módon én '98-ban egyet sem gyűjtötem.
A Non-F1 pilóták teljesen véletlenszerűen fizetnek. Minden játéknál más.
Tyrrell-el szvsz nem túl nehéz, nincs teszt, se VIP, se semmi, minimum agresszivítás, '99-re két fizető pilóta, oszt' jó' van. Ja, és egy erős motor, partner szinten. Így Gascoyne bácsi által tervezett autóval + erős motorral simán lehet pontokat szerezni.