Keresés

Részletes keresés

totola Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1467
Válasz: "Nem biza" Ismétlem: "Nem biza"
Gyemszkyj aktáiból:
Szabotálta a tavasszal megindult nagyszabású építkezést. Elcsábította tovaris Stirlitz titikárnőjét, Natasa Kurvakovát. Magával vitte Magyarhonba, ahol továbadta a nőt Valentyin Vengerszkijnek.
Tudjuk, hogy Natasa az imperialisták beépített ügynöke volt, és valószínűleg elárulta az imperialistáknak (az extovaris Gyemszkij volt az összekötő) a Sokol rádió hangosító csavarjának tyechnológiai leírását.
Egy titkos ügynököt Gyemszkijre ráállítottam.
Előzmény: Lajos bácsi (1466)
Lajos bácsi Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1466
A Kreml üzeni: Debiza!
(Gyemszkij et. a mi emberük!)
Előzmény: totola (1465)
totola Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1465
Dorogije Tovaris Stirlitz!
Ma jelentette a rágyijó Bugyapesty, hogy a Hudegeci Kommunicsi Mezsdunarodnij Metrovonalat elszabotáló tovaris Gyemszkij jövőre is Bugyapesty első embere kíván maradni!
Üzenet a Kremlnek: "nem oda bugya" ismétlem : "nem oda bugya"
elvtársi üdvözlettel
totola
Előzmény: Stirlitz2000 (1463)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1464
A koordináták maradnak! Elvtárs: Éberség! A belső ellenségről sose szabad elfeletkezni! Ezért maradnak a kabuli koordináták csapatainkon rajta, mindazonáltal a külső ellenségről sem szabad elfeletkezni, ezért kijelöltünk további öt koordinátát a Kanári szigeteken található turistaparadicsomnak álcázott imperialista fészkekben.

elvtársi üdvözlettel: Tovaris Ivan Gorcsok!

Előzmény: Stirlitz2000 (1463)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1463
Kabul, 2001:11:28:02:36:32:11

Daragijje Tovaris Gorcsok !

Felszabadito humanitarianus csapataink megerkeztek Kabulba.

Kerem a raketakordinatak athelyezeset 200 meterrel.

Tavaris Stirlitz
A kolimai rekreacios kozpont ideologiai fotanacsosa.

Előzmény: Ivan Gorcsok (1462)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1462
Elvtársak!

Feltámadt a topikunk! Mert az index kommunistái éltek, élnek és élni is fognak!

Elvtársi üdvözlettel: Tovaris Ivan Gorcsok, a szovjet rakétaerők marsallja és birodalmi főkomisszár.

Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1461
Moszkva, 2001:11:28:02L38:55:87
Osszetartas tavarisok! Moszkva nem hisz a konnyeknek ! A Tassz jelentese szerint a Blazsennaja szekesegyhaz kupolajat valaki megdobta hogolyoval! Mindenki gyanus aki a kezeben hogolyoval jarkal!

"Vilagmegvalto szabadsag, zaszlajat fujja a szel !"

aZIGAZI HurkaPisti Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1460
Főtitkár elvtárs!!! Én HurkaPisti vagyok, aZIGAZI!!! NEM ÉN VAGYOK onogur elvtárs!!!
Kegyelem..., bocsánat, ÉLJEN A Pááá..
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1459
Kolima, 2001:11:27:08:50:32:11
Daragije Tavaris aZIGAZI HurkaPisti!

Partunk es nepunk szigoruan harci celra utalta ki a RED ARMY tipusu imperialistapusztito eszkozt. Ha a tartalmaval akarod irtani a begyuruzo sepredeket az is rendben van - ha az uveggel kivanod jobb belatasra birni a hitvany kapitalistaberenc remhirterjeszto fergeket az is rendben van.

Az erdeklodo elvtarsnoknek mond meg hogy szeretettel varjuk oket a kovetsegre Vasarnap delutan 3 orara a "Ki tud tobbet a Szovjetuniorol ?" cimu vetelkedore ahol ertekes beutalokat lehet nyerni a kolimai rekreacios kozpontba.

Ma Kolimaban az enyhe idojaras miatt szabadteri foglalkozast rendeztunk a tyegnap esti tombola nyeremenyeseinek a kozeli to jegen. A jatek 8 ora hosszat tartott es a lenyege az volt hogy vodorrel a to egyik oldalan levo lekbol a to masik oldalan levo lekbe kellett a vizet atmerni.

Partunk es nepunk udvozletet kuldi a magyar elvtarsaknak - "Nagy munka var ma reaaatok, allnak meg a palotak !".

Eljen Tavaris lenyin meg a lebonthatatlan szovjet-magyar baratsag !

Előzmény: aZIGAZI HurkaPisti (1455)
Caligula84 Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1458
Elvtársak!
Vagyis Mókus Párttitkár Úr! Beléphetek a pártba? Példamutató volt az eddigi kommunista ténykedésem!!! :)))))

Előre!
Caligula Elvtársnő
:)
onogur Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1457
Örülök, hogy jelentkeztél.
Tévedésről van szó, Mintamókus engem akart elvitetni. Szóljál Főtitkár elvtársnak, hogy tévedés történt. Ha nem sikerül beszélned vele....emléked örökre megőrízzük.

Kitar...izé...szóval: Szabaccság!

Előzmény: aZIGAZI HurkaPisti (1456)
aZIGAZI HurkaPisti Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1456
Kedves Mintamókus elvtárs!!!

Felhívom a figyelmedet tévedésedre, s szigorú Ön bírálatot kezdeményezek. A kép ugyanis ENGEM ábrázol!!! Tévedésből se hidd, hogy én vagyok az egyik AVH-s vagy csekista pribék. Nem!!! Én az áldozat vagyok Mintamókus elvtársam. Aláírtam, persze, hogy aláírtam, hiszen a hazát akartam segíteni. Meg jelentettem is, minden verés után, de a jelentés elveszett. S most visznek a kivégzésre!!! Miccsináljak mókuselvtársam?

Élőhalott et.

Előzmény: Mintamókus (1446)
aZIGAZI HurkaPisti Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1455
Kedves és kellemes Stirlitz elvtársam!

Ez a RED ARMY csak ivásra vagy ívásra is alkalmas? Nagyon foglalkoztat a kérdés. Persze csak politikailag. Hol lehetne f@szolni belőle, mert az osztagomat is érdekli a dolog. Az egyik elvtárnő megesküdött, hogy ez biztosan rúzs, a másik pedig arra, hogy ha rúzs is, nem a felső ajkakat érdemes vele kipingálni.

Előzmény: Stirlitz2000 (1452)
Caligula84 Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1454
Elvtársaim!
Én csak egy pillanatra kukkantok be (de nem mocskos imperialista kém vagyok...mókus, ne nézz így rám!!:) ), ugyanis nincs túl sok időm most.
Hát, az a véleményem, hogy ez a topik érdekes. Engem amúgy érdekel ez az egész politikai rendszer.

Ave...
ööö...Előre!

Caligula elvtársnő
:))))

Őrnagy elvtárs Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1453
Elvtársak!
Vigyázat, itt az ellenség sorainkban!!! Ma olvastam a METRO újságban:

"Nem minden időben kedvelték az emberek annyira a mókusokat, mint napjainkban.
A germán mitológiában a fürge rágcsálókat a tűz és a mennydörgés istenének alattvalóiként tartották számon. Azokban az időkben a mókus állandó lakhelye a világmindenség középpontján terebélyesedő, szentnek tartott, az év minden szakában zöldellő kőrisfa odvában volt, és a néphit az odút PLETYKAFÉSZEKNEK tartotta, A MÓKUST PEDIG SPICLINEK.
Az emberek szerint jó és rossz hírek, valamint igazságok és híresztelések továbbadójaként BÉKÉTLENSÉGET, illetve ELLENSÉGESKEDÉST szított a kőrisfa többi lakója között."
MTI

Hol is van a bunkócskám? Az a kőrisfának gircses-görcsös á-ága, a drá-á-ga???
Segíííííííííccs-MOST!

Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1452
Volgograd, 2001:11:24:02:07:44:32
Daragijje Tavarisokk,
Partunk es nepunk municioraktarabol kiutalt a hithu magyar kommunista tavarisok szamara 2-2 darab imperialista satan irto lovedeket. Tovabb a lenyini uton!

A loszereket Tavaris Krasznaja Mintamokusszkaja aranydiokeszletenek onkentes felajanlasaval szponzoraltuk.

totola Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1451
Vettem, és megtettem a szükséges intézkedéseket!
Válasz: A kalitka nem fabatka! Ismétlem: A kalitka nem fabatka!
Előzmény: Őrnagy elvtárs (1450)
Őrnagy elvtárs Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1450
A cinege elrepült Losonc városába. A kalitka ajtaja nyitva. Ismétlem:
A cinege elrepült Losonc városába. A kalitka ajtaja nyitva.
onogur Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1449
"Ejnyebejnye, Őrnagy elvtárs! Kalásza-virága!
A sorrend fontos! Előbb a kalász, és csak azután a virág. Ennek mély ideológiai okai vannak."

Tévedsz, Lajos elvtárs bácsi!

Virág elvtárs kimondottan a lelkemre kötötte, hogy dalunkban a "virág" a trockista kulák Kalász elvtárs előtt szerepeljen.
Az MKP KB 1956/1968 számú határozata alapján a "Kiskacsa fürdik" című nótában most már alkalmazható Lengyelország megnevezése. Mint tudjuk, a nyolcvanas években módosítottuk a dalt, és az "annyához készül az NDK-ba" formulát javasoltuk. Most, hogy a Lengyel Kommunista Párt elsöprő győzelmet aratott, visszatérünk a régi versikéhez.
A határozatról körlevelet küldtem minden rajvezető pajtásnak.

APÁR TÉSAKISZ,
GYŐZELEM REVISZ!!!

Előzmény: Lajos bácsi (1382)
Mintamókus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1448

A jól végzett munka után jöjjön egy kis ünneplés...

Egessegetekre tavaris
Lajos bácsi Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1447
A Kreml vette, és azt üzeni: Nem minden fajta szarka farka tarka.
Előzmény: totola (1431)
Mintamókus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1446

A kép sajnos lemaradt!
De itt mellékelem...
Mintamókus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1445

Amint az alábbi képen is látszik Őrnagy elvtárs már útban van a Gulág felé, az embereim már intézkedtek.
Ha a többi elvtárs nem akarja követni akkor csatlakozzanak a dalárdánkhoz...

src="http://www.fsb.ru/images/history/museum/zader.gif">
Vöröss zászló leng...
Lengeti a szél!

Az őrnagy úr Bűnlajstroma!
? ???????? ??????? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ? ??? ????

? ????? ????? ????????? ??????? ????? ?????? ? ???????????

? ??????????? ???? ????????? ??? ???????-????????

?? ????? ?????????? ??-18 ?????????? ? ?????? ??????????-???????????? ?????? ???? ?? ???????? ???????

Mintamókus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1444

Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti

Elvtársak!

Előre egy Vöröss Európáért valamint egy Vöröss Amerikáért!

Egy Vöröss világot!

Mintamókus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1443

Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti

Elvtársak!

Javaslom hagyjuk abba az ellenségeskedést!
Mögöttem úgyis ott álla KGB és ez önök egészségi állapotára nézve igen hátrányos lehet :-)
Inkább elvtársi kéznyújtást javaslok egy elvtársi csókkal és énekeljük el együtt a:

Vöröss zászló leng!
Lengeti a szél!
kezdetű Hit-et

Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1442
Daragijje Tavaris Velikaja Poffeteg,

Partunk es nepunk koszoni a helyesbitest. A hirt tovabbiccsuk a PRAVDA-nak!

A Parttal a neppel egy az utunk !!!

Előzmény: Oriás Pöffeteg (1441)
Oriás Pöffeteg Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1441
Elvtársak,

Most adta le a Tassz. A hir ferdités. Az igazság az, hogy, vörösmókus zsebében nem amerikai mogyorót, hanem amerikai mogyorónak álcázott kapitalista (szingapúrban kifejlesztett) titkosügynököket találtak.
a kivizsgálás még tart. Egy biztos: a tajgán még van hely a köfejtökben...

Őrnagy elvtárs Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1440
Aha, szóval AMERIKAI mogyoróért árulta el mozgalmunkat...
Akkor fogok én még így dalolni:

"Mintamókus bitófán,
Őrnagy elvtárs oly vidám..."

Szabaccság!

Előzmény: Stirlitz2000 (1439)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1439
Daragijje Tavaris Major,

Krasznaja Mokusszkaja beutalt tovabbi intezkedesig a helyi sajatossagokkal ismerkedik. A rekreacios kozpont ellenorei AMERIKAI mogyorot talaltak a zsebeben es most folyik az ugy kivizsgalasa.

A habot es a borotvat azert tartsuk kezugyben hatha megiscsak rendbe kell tenni a nyakat.

Előzmény: Őrnagy elvtárs (1438)
Őrnagy elvtárs Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1438
Elvtársak szóljatok, hogy most akasztás lesz, vagy csak borotváljam le Misimókus lompos vörös farkát?
Jó azt előre tudni, mert nem mindegy hogy milyen szerszámot veszek magamhoz.
Szabaccság!
Előzmény: Stirlitz2000 (1436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!