Szevasztok bazmeg! Az angol sunak rondak mint allat.Meg a kaja is eleg furcsa.Az ido meg rendkivul szar volt ma, de nem panaszkodok.Minden nagyon kiraly itt. A sor finom, rendesek az emberek, meg ma vettem 3 cdt leertekelve>Soundgarden:Badmotorfinger, RATM:Evil Empire, Pantera:Reinventing hell(best of, egy dvd-vel kiegeszitve(osszes klip)).A harom nem volt 7 ezer forint osszesen, es full origi mind, hehe.Na maj irok meg, addig is csiszoljatok meg egy bananfat. Csok
Na mennyé innen Lappossch koma!Hogy telik te baromállat?Egytől nem félek:a kukid kikerül a gatyából, mert az angol csajok....Hmm.Hát szóval nem az a magyar szint.Nem úgy a sörök!Hozzá mán konyorgok!!!Légyszi barátom bazmeg!Egyébként kabbe.És vigyázz magadra!
Szevasztok Bmeg! Megerkeztunk Angliaba a csaladokhoz.Sulival vagyok kiserotanar, szoval nem rockandroll a cuccos, de azert nagyon jo.Metalos vonatkozas>Ma volunk a Stonehengenel.Maj irok meg, csak hulla vagyok a 2 napi buszutazas utan. Pusz
Örömmel közlöm Veletek, hogy a nagylemez április 10-én jelenik meg a Hammer égisze alatt.Országos terjesztés várható. A lemez bolti ára 1500Ft lesz előreláthatólag.A frontborítót itt láthatjátok.
Hmm. Egy hétig nem néz rá az ember a Tool honlapjára, és rögtön lemarad a legfrisseb hírekről: új album címe, tracklist-je... Kíváncsi vagyok, valós adatok-e, hehe :)
Egyelőre ennyit tudok tenni Coheed and Cambria ügyben. Ezen a címen van 4 ingyenes szám az új albumról. A régieket barátnőm tölti. Néztem videókat a honlapjukon. Viccesen néz ki az énekes-gitáros. Itt-ott a hangja is vicces. Viszont az eddigiek alapján bejön, amit csinálnak.
Üdv.
A Vendégköny naggyon kirrrálly. Aki még nem nézte, csak ezt a fórumot, annak nagyon merem ajánlani. Bár nem mindenkinek való a Miguel- és SolarTom-féle bemutatása a bigmágocsi életnek. Az már nem is metál, hanem inkább brekk-tál.
Bazzeg, folyamatosan az új Seput hallgatom, és szerintem akkor is kibaszott jó, ha mindenhol lehúzzák.Andreas Kisser egy isten, meg persze Igor is. Jó, a Dark Wood tényleg I-osan indul, de nem hinném, hogy direkt koppintás lenne.Sepultura Rulez!!!
Sajna otthon van az "I", de szerintem szinte egy az egyben lenyúlták az elejét abban a számban Sepuék, nem? Ismerd el, hogy legalábbis nagyon hassonnllóó.
Más: Pattogó linkjéről eszembe jutott egy oldal, amit mostanában olvasgatok:
http://kortarselvtars.freeblog.hu/
Van itt minden:
-letölthető Weöres Sándor: A teljesség felé c. könyve -letölthető a Galaxis útikalauz stopposoknak -fényképek csajokról -fényképek dolgokról, amiket épp egy lövedék lő át
+ egyéb érdekes, néha elgondolkodtató dolgok
NI! Neked biztosan tetszeni fog. A Weöres könyvet mindenkinek tudom ajánlani.
A fenti link pedig a következő oldal utódja (szintén marha érdekes dolgok vannak ott Strajjáról [Ausztrália]):
Satan=Lucifer Lucifer="Bringer of Light" Isn't it funny?
Anyway: Avenged Sevenfold, Harem Scarem and Sepultura albums are being downloaded. However, Sepultura's Dante XXI. is maybe just a promo version (it has four versions for the intro - very interesting).
One more thing: the beginning of Sepultura's "Dark Wood of Error" seems quite similar to the beginning of Meshuggah's "I". Sepultura as a copier? Khm-khmmm.
Pedig azt mondta a tyúkotok, hogy megvárja a következő Solar koncertet! Erre kiderül, hogy egy bödüs ribanc, aki minden jöttment tapsifülessel leáll! Pedig pont hoztam volna Gergő új gitárját és erősítőjét: