Újdonsült Hammondos zenekaromnak keresek próbatermet, havidíjjal. Szeretném lent tartani az orgonát és a zenekar felszerelését is, így csak egy olyan helyre lenne szükségünk ami kb 20nm és lehet recsegni viszonylag hangosan is, nem kell emeleteket lépcsőzni és biztonságos.
Ha bárki tud segíteni, bármilyen ötlettel azért nagyon hálás lennék.
Pénteken Cry Free a Krézimamában. Soós Jon Lord Norbi nagyot alakított. Meg maga az egész zenekar. Több új nevet láttam, azt hittem ez az oka, hogy viszonylag kevés a koncertjük mostanában. Nagyot tévedtem, jobbak mint bármikor. Sokkal jobbak. Sokkal hitelesebbek, profibbak most, így számomra. A dalokat nem előadták hanem végigjátszották. Nagyívű szólók, fergeteges megoldások. Külön pozitívum az időrendi előadás. A korai Hush, Wring That Neck és Mandrake Root szólói a hatvanas éveket idézték. Később a hetvenes évekbe vágtak, gyakran lezli nélkül, szúrós hangon. A többi hanxeres kolléga is hibátlanul teljesített. Ének? Jobb mint bármikor! Norbi a Lazy elején bevállalt egy igazi szólós bevezetést teljesen szólóban. Gratula hozzá. A Demon's Eye számot viszont nem játszotta a többiekkel. Azt nekem "kellett" lenyomnom :-) Lenyomtam hát. Még egy apróság a dobosokról. Ahogy máshol is megtapasztaltam mennyire meg tud dobni egy bandát egy kíváló dobos (vagy a reciprok érték), úgy itt is szinte "csak" bele kellett feküdni a többieknek a dobolásba és így már könnyű magasan teljesíteni. Remélem lesz sok koncertjük a közeljövőben. Sajna az éjféli Stormbringer nem engedett többet a félhetes kelésemhez, pár számról lemaradtam.
Wring That Neck négyesben. Chid In Time Burn énektrióval
Joey bàtyánk a legújabb hírek szerint kifejlesztett egy technikát akkord repetícióra (ua. mint amit szóló hangra 2 ujjal csinálnakmások) viszont nem tudom hogy keresni a youtubeon. Vki esetleg ismeri itt a kérdéses felvételt?
Csatlakoznék a hirdető brigádhoz az ellenkező oldalon. A kérdésem, hogy van-e valakinek közületek valamilyen kisebb, tranyós, lehetőleg két rotoros leslie-je (Elka, Dynacord, Echolette, stb.)?
Igen, jó kis hely ez az Old Buda! Zenész szempontból nem mellékesen segítőkész, "jófülű" technikussal! A Leslie-hez csak annyi, hogy VB3-ból a Rock 147, Clean állásban, gyári beállítással. Nekem bentről ez a túlzott pulzálás nem tűnt fel, de köszi az észtevételt, majd a "mikrofonokat hátrébb rakom" (distance: -25-ön volt). Ja és jutt eszembe, monóban, ami tovább emeli a hangerőpulzálást.