vonulj be te 25 napra a sittre azert, mert a soha nem latott elidegenitett, ellennevelt "gyerek" utan nem fizetsz tartasdijat. (aki valojaban mar nem a gyereked, csak valaki, akit nemzettel, de mar semmi kozod hozza...)
havi 100k-t fizetek, ugy, hogy a lanyom par havonta eccer latom, es vagy ket evig majomnak hivtak a gyerekeim a hatam mogott az anyjukkal
Mondom, tudom, hogy létezik, csak nem ítélik meg, max elvétve. Ahogy az állam általi gyt. is. Ha az apa ad akár csak párszáz Ft-ot, már nem is kapja meg az anya.
Totál hidegen hagy, ha femiértéken kezel a nyagyközönség, aminek nagy része kb a férfihangról cuppant ide. Szalmabábozásban pedig AI viszi a prímet, de vannak még hozzá foghatók.
apak az igazsagert facse csoport, 2019. nov.29-i bejegyzes, 25 nap koter (foghazban letoltendo) tartasdij meg nem fizetes miatt (tiltja a szabalyzat a kimasolast, de aki belep el tudja olvasni, ha nem hinne nekem)
Keresd ki sorban, mely érvelési hibákat vétetted ma is és tanulj belőle, mert ez így ismét, sokadjára is harmatgyenge riposzt volt tőled és ebből a legenyhébb a permanens szalmabábozás volt. Tudod, minél több ilyet lát tőled a T. közönség, annál inkább fog a femihelyiértékeden kezelni...
De, pontosan értem. Te "elmagyarázol" nekem valamit, ami SZERINTED úgy van. Ez nem el- hanem belemagyarázás. Hadd ne fogadjam el a megfellebezhetetlen magyarázatodat.
A válások többségét lehet, hogy a nők kezdeményezik aztán apa eldöntheti válás után, hogy továbbra is odafigyel a gyerekeire, mert nem tőlük vált el, hanem anyutól. A gyerekekkel összefüggésben tök mindegy ki kezdeményezte a válást.
Közös tulajdonú lakásból ki lehet a másikat tenni?
siman
elvalsz tole, majd jelzed, hogy bantalmazza a gyerekeket
akkor eltiltjak es csak az ingatlanhasznalati dijat fog kapni, amit a birosag allapit meg
lattam olyna iteletet, hogy videki nagyvaros 60m2 lakas utan 12k-t kapott a faszika. abbol utana egy negyed szobat tud berelni a mai alberletarak mellett.
Ki lehet . Ha a gyerekek felügyeleti jogát az anyának ítélik , és az apa bántalmazó/vagy egyéb hátrányos magatartást tanúsít , a lakás kizárólagos használati jogát is megítélhetik . Az apa tulajdonjogát ez nem érinti , de a hajára is kenheti . Szerintem .