Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Atyaég! Nálam simán ott a helye az all time 5 legjobb sorozatrész között. Peter Sarsgaard játékára nincsnek szavak. Most kell egy kis pihenés, holnap finiselek.
Emlékszem, teljesen véletlenül futottam bele...mondom magamnak ez megér egy próbát...a vége az lett, hogy nem tudtam leállni és ledaráltam mind az 5 évadot. Nem mondom, hogy tökéletes sorozat (olyan tán nincs is:), de nagyon ott van a szeren.
És ne felejtsük el említeni azt a sok iszonyat jó zenét, amiket innen-onnan már talán ismer az ember, de részekre lebontva, mindig beletaláltak a tutiba és elájultam a sok zenei mannától :)))
Kb. hasonló a véleményem (azzal a kivétellel, hogy nekem a hatodik évad is teljesen rendben volt). Ha valaha választanom kellene, akkor biztosan nem a Sopranos lenne a legjobb sorozat, amit láttam, de ott a helye a legjobbak között. Látni kell. Remek cucc. A vége szerintem zseniális, és sejtettem, hogy neked is bejövős lesz ez a lezárás.
Sopranos kivégezve - azt hiszem, ha másért nem, ezért a sorozatlezáró jelenetért már megéri megnézni -de egyébként is. Az az utolsó jelenet... az egyik legvitatottabb, legdurvább befejezés evör! Aki látta, tudja miről beszélek... :D Eszméletlenül ütős, pont amiatt, hogy. no spoiler.
Nekem egyébként az ötödik évad nagyon tetszett, a hatodik viszont néhol kissé vergődésbe ment át. Voltak igazi WTF-momentumok, igazi mélypontok is, összességében teljesen megértem azokat, akiknek a 2000-es években a Sopranos volt A Sorozat. Mivel azóta születtek már jobbak, ezért nálam nem egyértelműen A Sorozat, de ott van a kultkedvencek közt, ez nem kérdés. Örülök, hogy igaz jóval a "szezonja" után, de csak megnéztem :)
Ami még különösen tetszik, hogy minden évad kiemel egy-egy bandtagot, akit jobban bemutatnak. Bobby Elvisé sztem a hatodik lesz, de én szívesen látnám Happyt is:-))
(Asszem H. csak a harmadik évad végefelé van gyakrabban)