Milán ecsém mé nem lepté meg a beszólásoddal? Ez tőlled teljesen várható beírás volt. Na mindegy. Szakmai szempontból jó volt a szpíkelésed de a kommentárokat mellőzni kellett volna. Majd belejössz. Ha már játszani nem tudsz akkor legalább jól beszélj.
A szombati munkanap miatt az edzés vasárnap 10.00-13.00-ig Rákóczifalván. Utánna megyünk meccset nézni de mindenki szervezze magának mert kocsikkal megyünk.
Milán ááááá wwwwwww őrület ...az első olyan beírás ezen a fórumon amin végig szakadtam!Bazira feldobta a napomat!Weheheeee a kommented a meccs alatt pedig fenomenális volt!...
Látom megy nektek a feszkó-keltés nélkülem is :) Sharky: a Maddenről annyit, hogy nem sok köze van ahhoz, amit itt kishazánkban tolunk amcsifoci néven - ennek ellenére kiváncsi lennék én is, hogy miért nem hívtak snake-et... (Ettől függetlenül respekt az öreg Uborkának, mert legalább a TD vonalig eljutottunk 2x.) A telefonos segítségedre válaszolva: én megértelek, hogy sokat kell cuccolnod, és respektálom is. Gerinek meg el kell magyarázni a dolgokat, mert néha elég retardált. :)
Kistaki védelmében írok én Egerről: 3szor játszottunk velük, 3szor kikaptak, az egyetlen csapat, amit meg tudtunk verni, oda igazolt 1-2 játékosunk, meg a gőzgombóc edzőnk 50mezzel, amiket a faszára húzgálhat. (Megvan a 4 sor...) Ennél többet én sem tudnék mondani róluk, annak ellenére, hogy mind a 3meccsen ott voltam 2őn játszottam... Szimpi csapat. Egyébként meg nem értem, hogy mit lázadtok ellene, mert semmi bántót nem írt. Az egri csávó nickje most nem jut eszembe, meg ne itt sírjon, hogy így nem megy, meg úgy sajnálják magukat, mert telibe leszarom. Én sem írkálok át hozzájuk, hogy nekünk mi nem jó...
Sztem azt is telibe leszarom, hogy a többi csapat mit lát a fórumunkon, mert általában különböző faszságok belinkelése, meg vicces baromságok vannak rajta, tök feleslegesen... Észosztáskor legalább érdemes elolvasni - még ha nem is én osztok... :) Mondjuk az is jelent valamit, ha más csapatok tagjai is olvasgatják a fórumunkat - vagy azt, hogy az övékén még ennyi sincs, vagy azt hogy csak engem nem érdekel a többi fórum és rajtam kívül mindenki többet olvas. Amúgy mit szóltok a szakkommentálásomhoz? :)
Feri!Ezeket a dolgokat egyáltalán nem itt kellene megbeszélni.Szerinted ha más csapatok megnézik a fórumunkat mit gondolnak?Hogy egy csapat vagyunk-e?Ha már beírtad az egriekről szóló mondatodat akkor legalább Gerivel vagy Bélával beszéld meg személyesen ne itt a fórumon , mert ez nem csak téged minősít hanem az egész csapatot.Részemről ennyi......
Jó , szerintem itt hagyja abba mindenki a szövegelést. Majd edzésen mindent megbeszélünk. Csak annyit hogy a madden csak játék a pálya szélén pedig nagyon gyorsan történik minden és nem olyan egyszerű döntéseket hozni. Uff beszéltem. Téma lezárva.
(ez kimaradt)Az én kiirásom inkább humoros mint támadó jellegű volt semmi komoly dologgal,ellenben veled!Te majd a fejemet követelted!Asszem inkább neked kéne elgondolkozni,nem indulatból és meggondolatlanul meggyanusítani embereket!
na akkor válaszok még mielőtt kiborul valaki: -kérdéssel kezdem!Minek nekem leírni mit tudok az egerről amikor az egerről egy szót se szóltam ezen a fórumon soha????!Ha kérdez tőlem valaki alamit az egerről akkor annyit tudok róla mondani,hogy őrülten jól eltalálták a csapat nevé mert történelmileg nagyon illeszkedik a városukhoz! -Szerkóról nem hazudtam ,amúgy ha figyeltél akkor is azt modntam,hogy mivel pénteken szegedről érkeztem ahol csak a kesztyűm volt mert azt oda rendeltem, a többi cuccom az berényben volt,és figyeld a nagy összefüggést amihez talán még Colombónak sem kell lenni,kölcsönkértem egy sisakot meg egy vállvédőt amiben pénteken voltam,vasárnap nálam volt a nacim,cipőm,zoknim meg minden protektor cucc ami csak kell saját fogvédő ilyesmi...(és közben nem voltam szegeden)de mivel ha megnézed én berényben lakom és nem egyszerü ezzel a cuccal utazgatni úgy voltam vele,hogy elhozom azt amit elkértem és odaadom NEKED és mivel az akitől elkértem az megy elvileg már a héten edzeni akkor ne legyen cucc nélkül,és én se szakadjak meg hogy két cuccot cipelek ide-oda!Érthető?Ja és ezt amúgy ott is megkérdezhetted volna mielőtt itt leHazugozol, amit amúgy köszi!Hazug?Végülis... -Playhívás...hát pl a gólvonalnál történt dolgok,nem a legkissebb futónak kellett volna ott lenni,ezekre mindenkörülöttem álló ember szerint minimum 20kilóval nagyobb FB-k kellettek volna akik akkor épp oldalt ácsorogtak!De ha nem is ők mennyenek fel ilyenkor mert pl nincs idő cserélni akkor trükkösjáték : jobbra fake, ballra toss és tisztán befut a játékos!Vagy QB-snake!Csak annyit a playhívásról,hogy féléve All-Madden szinten játszok és ha valamit akkor playt hívni tudok!Aki játszik az tudja,hogy miről beszélek!(Bárki ellen kiállok ha kell) -Gyorsaság...hát erre no comment ,pénteken ott leszek edzésen,futhatunk párat,majd meglátjuk! -Én Bélát tisztelem szerintem semmi tiszteletlent nem mondtam!Ha ő ezt másként értette akkor elnézést!De ezt ott két mondtatban meg is dumáltuk!Én igyekszem minden szombati edzésen is ottlenni,és kialakula a kölcsönös bizalom! -Ja és annyit az edzésrejárásról,hogy ok nem vagyok ott sok edzésen(más még ennyin se) de sajnálom nem egyszerü suliba járok ezt lássa be mindenki, ami nem is a közelben van!Amit lehet megteszek a csapatért ,heti négyszer-2 órát vagyok kondiba,szerdánként reggel megyek kajakozni mindig,és ha tehetem elmegyek futni is!Asszem kondició terén jól állok! -nem akartam senkit untatni de tisztázni akartam néhány foltot!Én nem támadtam meg csúnya szavakkal senkit,nem írtam elhamarkodott szavakat senkire!És azt hiszem nem kellett volna így nekem esni!Szerintem neked sem esne jól! -visszatérve a tegnapra: Isteni jók voltunk!
Csontinak már üzentem, de ezúton is szólok, hogy ma sajnos Pestre kellett jönnöm és csak későn érek haza.
Csapattársaim!
A kudarc nem adhat indokot arra, hogy bárkit is hibáztathassunk, mielőtt mélyen magunkba néznénk. Kemény és bonyolult játékot játszunk, ami 70%-ban a fejekben dől el. Ami volt elmúlt. Most már a következő meccsre és az edzéseken való még keményebb felkészülésre kell koncentrálnunk. Magunkhoz képest jók voltunk, de még nem elég jók egy rutinosabb csapattal szemben. Jobbaknak kell lennünk, nekem is és mindenkinek akinek komolyan fontos a játék, a társaság, a siker. Aki csalódott (többek között én is), tartsa meg a Debrecen ellen: "A pályán az nyer aki uralni tudja a dühöt."
Hát bazzeg RealCool, Alexander88 ti nem vagytok normálisak!!!!!!!!! Eszem megáll! Ti nem fogjátok fel, amikor azt mondjuk, hogy nem anyázunk fórumon???? Tartsd meg magadnak, vagy esetleg a helyi ivóban beszéld meg a haverokkal.
Real Cool, most őszintén, mit tudsz te az egri csapatról? 4 sorban fejtsd ki itt!
Alexander, te kapsz 6-ot. Ebben leírod, amit a Heroes-ról tudsz, majd pedig utánakérdezel, hogy ki is az a MadZombie, és 2 sorban bemutatod nekünk!
És legközelebb ne hazudd azt nekem, hogy otthon hagytad a felszerelésed, mert akkor a szombati meccsen nem kölcsön cuccban játszottál volna. Vagy pénteken nem mentél haza? Fogadjunk, hogy Szegeden hagytad! Kérdés: minek az neked Szegeden? Erre egy mondatos válasz is elég.
Mi bajod neked a playhívásokkal, meg a cserével? Az egyikhez nem értesz, a másikhoz meg semmi közöd! Kistakács egyszer sem volt pályán pedig többet jár edzésre mint te, és még gyorsabb is. Ezúton kérek tőle elnézést, hogy nem ő mehetett fel legalább arra a néhány percre. Talán jobban megbecsülte volna.
Szerintem jobban jártál volna, ha inkább TVzel, mint, hogy a fórumra írkálsz.
Hát skacok ma valami nagyn jók voltunk!A td-ink és pontjaink kiirását és füzetekbe való bekerülését az istenek kezei vagy talán egészen más tartotta vissza , hát nem is tudom, de én büszke vagyok mindenkire aki ma harcolt ,küzdött és megtett mindent amit csak tudott!Köszönöm nektek!A play hívás és a csere - dolgon még egy kicsit csiszolni kell és:) Bélának kölcsön kell adni az új maddent ,és minden nap amíg én kondiban vagyok addig ő azt gyűrje! Köszönöm a Black Knights-nak is! MadZombie kilétéről nyissunk szavazást?:)
Ne haragudj rá légyszi még sok dolgot nem ismer főleg a másik csapat iránti tiszteletet, még újonc.Elnézést mégegyszer már beszéltem a fejével.
Go Soldiers csak igy tovább. Jók voltatok de még lehettek jobbak is. Tudjátok mit kell tenni és tegyétek is. Hétfőn remélem sokan leszünk. Én is javítom a hibáimat amennyire csak tudom. Jó éjt mindenkinek.