A kis Jeff engem is imádott, attol a pillanatól, amikor egyik edzésen sipsip-et úgy hanyat fejeltem, hogy majdnem hasra érkezett(+15kg volt a javamra).Hozott nekem grátisz kézvédőket is .bi-bi
A kis Jeff próbált csapatrészeket külön edzeni, ezért lehívta 1-2 ismerősét edzőnek, volt valami tanár Poul, meg 1 Kanadai , nevére már nem emlékszem , de ez 1 elég sikertelen probálkozás volt.
Amikor a Bécsi Vikingek ellen mérköztünk, be is álltak játszani ,hogy segítsenek "nyerni" .Az 1 jó poén volt , amikor Poul kivette a fogsorát a meccs elött.
A Nagy Jeff-Jeff White, amerikai hittérítő-A USC-ben vagy a UCLA-ban volt LB, a legkisebb..... A Kiss Jeff-Jeff Egan volt a Vice Consul aUS EMbassy-n.
Én csak szerettem volna RB lenni. Egy párszor gyakorolhattam csak, aztán menet. Prágában egyetlen támadásra álhattam be.............................................................
Mind a két Jeff sokat tett a csapatért...De az nem titok, hogy a Kiss Jeff a Fiki-Gyagy RB párost favorizálta....És ez rányomta a bélyegét a további Cowboysos évekre.
A Simányi Balázs is beválhatott volna, ha nem az a mentalitás lett volna, hogy"ugyan már, mit akar ez a kis fasz?Majd mi megmutatjuk neki, milyen a magyar amerikai foci";a Csata Kislány Balázs is ki lett cikizve a csapatból......Stb,stb...
Mikor te már nem nagyon játszottál, volt egy kissrác, a Szép Laci. Jó kis pörgős, tömör,95kilós,exjudós kissrác. Ő sem nyomhatta....pedig csak 2 RB-nk volt.....
A Szórádi pedig szörny. Szubijektív, de a legzorallabb párunk szerint.
Egyébként a személyi kultuszról annyit, hogy a Defensből pl. aCB-ket miért nem istenítettük?Pedig nélkülük szopesz lett volna. Azért, mert a Bence meg a Pacuk Laci nem csinált annyi pontot, mint az offense backs, attól még ugyan olyan fontos volt a játékuk.....
Annyi volt szerintem, hogy az RB-LB brigádnak volt a legnagyobb arca-ezért ők lettek sztárolva....Persze, mi zúztuk agyon a legtöbbet egymást...:)
Mindegy, remélem a Wolvesben csapatabb a csapat.......
Köszi a faszszopást Rambi jól eset de általában ez egy szubjektív dolog és ebben tényleg igazad van "neked tetszett" ennyi.
Én nem éreztem hogy el lettem volna nyomva szerintem egyenlő arányban játszhattam a Gyagyással hol előtte futottam hol a Fika mögött.
Megkaptam minden lehetőséget. Szerettem és szeretek most is játszani
Viszont mások minősítését nem szeretem se pro se kontra (se + se -) se most sem akkor.
Túlságosan is érdekeltek vagyunk voltunk magunk sztárolásában ennek kiküszöbölésére jó a pártatlan edző (szerintem Jeff az volt).
Úgy emlékszem te is kaptál lehetőséget FB-ként csak akkor ha jól emlékszem állandóan a nagy lábad újján nőtt vadhús ami miatt sokszor voltál sérült (lehet hogy rosszul emlékszem elnézést).
Mindenki kapot lehetőséget ha máshol nem a speciális csapatrészekben,
Én például eggyikben sem szerepelte tehát tehát ott valaki más játszott akkor helyettem.
Ha megnézed az NFL-t ott is három négy csere QB, 5-6 csere RB van és lehet hogy jobbak a sztároltnál mégsem játszhatnak.
Ez egy csapat sport és olyan mint az élet nem mindig érezzük igasságosnak hol nekünk van igazunk hól nincs hol felfelé megy a szekér hol meg ha meggebedsz se sikerül semmi.
Sok mindenben igazad van, de ti már jó ideje edzettetek, mikor mi a Lionsból csatlakoztunk a kis Jeff féle edzésekhez, ráadásul nem sokkal később tört el mind két bokám, sok idő kiesett, mire újra tudtam edzeni, nem tartoztam a kis Jeff kedvencei közé, ráadásul éveken keresztül védő voltam, átrakott a támadó falba mert ott kevesen voltak, de ez sem nyomasztott.
De utánna a nagy jeff szeretett és foglalkozott velem, tanított, talán tőle tanultam a legtöbbet, még ha nem is volt ott minden edzésen elég sokáig a csapat vezetője volt! Nekem sokkal több emlékem és jó élményev van azokról a meccsekről, edzésekről amin a nagy jeff volt az edzőnk. Bár a kis Jeff valóban többet tett a csapatért. Utánna Hulio és Pol vagy hogy hívták őket, valóban nem voltak vezetőink, nem is volt kellő tekintéjük.
Mi lett volna ha -- val kezdödő mondatokat nem nagyon szeretem, de Mi lett volna ha, a Cowboys és a benne játszó emberek kb 300km-re nyugatra kezdik meg működésüket?
Szerintem felforgattuk volna egész nyugat-európát és még most is a krémbe lennénk!
Ne értsetek férre , én büszke vagyok arra , hogy Magyar vagyok ,dik mán he, de ha osztriába indulunk útnak ez a történet még mindig tartana!
Vissza kellett volna vennia z arcokból, fenntartani a csapatot, játszani két-három havonta meghívásos barátságos meccseket cseh-ill. osztrák csapatokkal és előbb-utóbb jött volna szponzor. És ha nem a szupersztárok fociztak volna kizárólag és néha kikapunk, akkor mi lett volna? Nem állt volna meg a világ...
Csak hát fiatalok voltunk és megbasszuk a világot hangulat uralkodott a csapaton....
Egyébként meg, elment a Kis Jeff és még volt egy jó pár meccsünk...És széjjelbasztuk őket ugyan úgy....De tény,hogy edző nélkül elég szar volt..Valahogy, ha más nem, nyolcas focival átvészelhettük volna ezt a köztes időszakot. Az Árpát meg megtalálhattuk volna évekkel ezelőtt. Vagy Ő minket.....:)
Minden féle faszszopás nélkül én jobban szerettem-szeretem,ahogy te futsz, mint akármelyik RB-t a csapatban. Ehhez képest nagyságrendekkel kevesebb esélyt kaptál, mint a többiek...Erre azért sokan emlékszünk...
Lehet, hogy fáj is vmi. Hogy anno abbamaradt a foci...
Hiába mondod, de voltak agyonsztárolt emberek. A kis Jeff határozottan szopta a Fika-GI RB párost. Rajtuk kívül még edzésen sem futott nagyon sokat más, nem hogy meccsen....Pedig aztán a Pisti kapott elég savazást, hogy előre fusson, ne oldalra, meg hogy ne pörögjön, hanem fusson.....
De nem is ezzel a korszakkal van a bajom, hanem a kis Jeff utánival. Akárki akár mit mondhat, a fiatalok NEM kaptak lehetőséget a játékra. Csak meg kell nézni egy csapatképet és hogy abból hányan játszHAT tak egy meccsen. Mivel szarban volt a csapat, esélyt kellett volna adni nekik is, hogy tapasztaljanak egy kicsit. Hogy bizonyíthassanak. Hogy halálosan beleszeressenek a fociba. Hogy aztán vmelyik apuka-nagybácsi-keresztapa-faszomtudjaismerős odabasszon a csapathoz egy kis lóvét, hogy hadd játszon a fiacskája-unokaöcsikéje-keresztfia....A jelenben ez azért megvan,asszem...
Kit érdekel, hogy szart sem ér az ember?!? Érezze jól magát, legyen boldog, hozzon pénzt a csapatnak-fennmaradjon a csapat....
De anno a Cowboysos öregek ehhez túl büszkék voltakahhoz, hogy veszítsen a csapat. Ezért el is veszítettük a csapatunkat.....
Ha a Ezer Laci féle réteg kapott volna több lehetőséget játszani, akkor felhajtottak volna vmi pénzt....De volt olyan, hogy egész meccsen egy down-ra mehetett be, akkor is a Fikáék futottak......Nem gáz ez egy kicsit? Mennyire érezhették feleslegesnek, kívülállónak magukat???? "Akkor anyátok bohóckodjon itt!"-gondolták és elmentek egy másik cirkuszhoz bohóckodni. A mi cirkuszunknak meg emelt fővel, de vége lett....Ami, ha nem történeik meg, már valószínűleg kitermelt volna egy pár profi játékost az osztrák ligának-tudod, hívtak minkettöbbször is Draftolni a Vienna Vikingshez....Igy viszont tovább cukrászkodhatott, kaszinózhatott,mentőzhetett,elektromos művekezhetett,követ faraghatott,USA kövizhetett,stb...a csapat. Senkit nem akartam kihagyni, a listám nem teljes...
Nem másra, a Szórádi Józsira mondta a Kis Jeff, hogy az NFL-ben lenne a helye..akkor az Osztrák ligába is befért volna, asszem.....
Vége lett és kész. Faszán levezetted és részben igazat is adok. Viszont a fent leírtakban hiszek, hogy ezek legalább annyit, ha nem többet nyomtak a latban a csapat széthullásával kapcsolatban.....
Ja, még egy gondolat.
1: Hogyan indult el a Wolves? Az Ezernek nics hozzá köze???
2:A Pistit mindenki elfogadta, mint vezető edzőt. Anno a Cowboysnál nem volt ilyen teljes bizalom vele szemben. Miért? Mert sokan gondolták úgy, hogy nem akkora spieler, mint aminek BEÁLLÍTJÁK...Nem ő magát, hanem a többiek illetve a Kis Jeff..
Ha emlékeim nem csalnak, sajnos még egy komoly törés is volt ami elgondoltatott mindenkit, hogy hobbi szinten megéri-e csinálni, és szerintem, vagyis nekem az öltözö kifosztása adta meg a végső lökést. :(
De azért bennem is inkább a szép dolgok maradtak meg!!!!!!!!!
Mi van Rambi fájdalmat érzek kicsengeni a hangodból, ez már a második nem ép pozitív hozzászólásod.
Valami nyomja lelkedet ki vele régen volt.
Én csak a jóra emlékezem.
és szerintem ez a sztárolt szó kicsit erős a mondás úgy tartja erősebb kutya baszik !!
A csapat Kis Jeff távozása után került a süllyesztőbe
okok
1. Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik ( Jeff volt a hiteles személy a szponzoroknak ő szerzet felszerelést a nagykövetségen keresztül )
A Wolves is ezeket kiegészítőket használja még most is !!!!!
Ha megnézem Cápák képeit akkor ott is legalább 80%-ban az Ő örökségét látom
2 Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik: Ha a nincs ilyen személy akkor érvényesülnek a Rambi által említett gondok. Nem volt hiteles ember akit a csapat elfogadott volna vezetőnek akire hallgatott volna mindenki (szófogadó gyerekként viselkedett volna)
3. Jónyer gyerek elment az USA-ba tanulni így elvesztettük legnagyobb szponzorunkat a papáját (újat meg a fenti két okból kifolyólag nem tudtunk szerezni). És mint gondolom mindnyájan tudjátok mi az a három dolog ami a háborúhoz kell
Montecuccoli papa megmondta
PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ
na röviden ennyi
ui.
És mi lehet a Wolves sikerének a titka ???
Ott (itt) jelenleg három hiteles személy is létezik ez pedig eggyel több mint ami Kavbojoknak volt
+ (van néhány edzői vénával és ambícióval +játéktapasztalattal megáldott nem túl fiatal játékos is szerintem ez is felér legalább +1 hiteles személyi ponttal)
Meló miatt nem tudott járni senki, illetve a fiatalok, akik játszottak volna szívesen,el lettek marva a szupersztárolt játékosok által...Így hát nem volt, aki tovább vitte volna a labdát..........:(