Nagyon vonz a dolog, de "elakadtam" azoknál a tapasztalatoknál, hogy hangosabb lesz a motorzaj! Azt nem szeretném, mert 11ezer km után már így is régóta jóval hangosabb,mint még bejáratós korában, amikor is szinte síri csendes volt a motor, még húzatva is, emiatt még hangosabbat már nemigen szeretnék!
Én is megjártam már ezzel és csak a gépkönyvből tudom visszaállítani.
HA jól emlékeszem a rádió adóknál sugározhatnak forgalmi információt,stb.. plusszként és erre kapcsoltál be (véletlenül) funkciót. Böngészd át a kézikönyvet benne lesz az ellenszer is..:-)
Ha vársz, itt a fórumon is lesz nálam okosabb, pontosabb segítség.
Nekem még mindig nincs Lacim, mert az autópályások olyan állapotokat generálnak, hogy a mostani idősebbel (8éves) is félve megyek, egy újat nem kockáztatok. Várok még.
A klub lapjával kapcsolatban:
Szerintem a betűk elég picik. Nekem 1280*1024-en szólnak a monitoraim, és eléggé olvashatatlan. Állítsam kisebbre a felbontást? :-)
Néztem még a laciklub lapján, a logotervezést is. A másik topicon végigmentek már a logotervezési mizérián. Szerintem hasznos egy egyszínű egyszerű logo, ami matricázható mérettől függően a kulcstól a kocsi oldaláig bárhova. Pölö a Lacetti betűtípusával. Csatolok pár képet mire gondoltam. (azért ide, mert a klub fóruma csak http://-s beszúrást engedélyez.) Ezt lehetne esetleg módosítani feltöltősre?
....arra, hogy te valószínű 1280x1024-ben tervezted,illetve nézted meg az oldalt, de ha 1024x768-ban nézem,mint ahogyan én is és a felhasználók 95%-a,akkor a bal és jobb keretnél és a felsőnél sem jelenik meg az automatikus gördítősáv,holott kéne,mert nem látszik benne az egész,mint pl a szavazórész és a látógatók száma sem (monitoronként változhat, hogy épp mennyi nem látszik), és pl. a felső keret képeiből a jobb szélső lacsiból nálam épp hogy csak a segge látszik....
Szeretem az autóm,de ez egy lusta dög és a nyomatékot meg a pacikat a gyári adatokkla ellentétben kifelejtették az autóból, de azért picit meghajtottam, hogy el ne lustuljon....
Alalapvetően tetszik a munkád és elismerésem, hogy időt áldozol rá!
építő jellegű kritikák:
Emlékezetem szerint az előző "verzió" valahogy jobban egyben volt, de az biztos, hogy a jelenlegin IE6SP2 alatt böngészve elég sok (megjelenési) hibát látok és találok,ami részben zavaró is és biztos te sem úgy akartad megjeleníteni, ahogyan mondjuk én épp láttam....
A Slágert meg legalább egy kikapcs vagy némít funkcióval el kéne látni....hogy ne az oldalt kelljen lezárni,ha nem akarom hallgatni vagy épp mást hallgatnék.....és a sávszélt se fogja direktben....
Nekem az elsősorban ez előre fizetendő beugróval van gondom, ami azért nem kis tétel, szóval nullszaldóssá is max. akkor válik az ember, ha viszakapta a korábban befizetett (százezres nagyságrendű ) összeget, majd következhet a rendszeres havi bevételtermelés. Emberek tömegével még nem találkoztam, akik ezzel jártak jól, bár lehet, hogy még korai ilyet várni. Szóval elég szkeptikus vagyok az ennyire -talán túlságosan is- előnyös dolgokkal szemben, de ne legyen igazam.
Abban az esetben ha a hitel feltétele volt a CASCO megkötése, nem fogja hagyni a biztosító elmúlni a szerződést. A Bank ilyen esetben ad egy igazolást, hogy nincs az autón tartozás, és ebben az esetben mondhatod fel a CASCÓ-t.
Remélem van közöttetek, aki CASCO ügyben jártasabb. Kifizettem a kocsi hitelét, le akartam mondani a (havi csekkes) CASCO-t. A biztosítós srác azt javasolta, hogy egyszerűen ne fizessem a csekket így kb.3hó múlva a biztosító felmondja. Felmondani (ahogy én gondoltam vagy szerettem volna) csak fordulónappal lehet, azaz év végén tehetném meg! A kötött szerződést még nem kerestem meg, hogy átnézzem.
Ez tényleg így működik...? Olyan idióta szitunak érzem, hogy udvariasan, szabályosan nem lehet - szinte javallják, hogy sunyíba old meg :-((
Matricázás: Én is gondolkodtam és utánajártam. Nem egy kis himihumu cégről van szó. Nyugatabbra állítólag nagyon elterjedt. Szerintem kimondhatjuk Ilferro. Vagy a másik ? Ha az Új autó konstrukcióját nézed, mivel vernének át ? Maximum pár hónap után te leszel aki fizeti. Ebben mi a lehúzás ?
Matricázásra vonatkozóan (utálom, hogy utólag mindig kiderül, hogy igazam volt) ha arról van szó, ami az utóbbi napok, hetek őrülete, szerintem nem más mint az év piramisjátéka. Ahol előre kell befizetni nem kis összeget, az mindig gáz, a dolgok törvényszerűsége alapján az így épülő piramis előbb utóbb összeomlik. Ezek a dolgok soha nem arról szólnak, hogy a "kisember" jól járjon, sokkal inkább arról, hogy hogyan lehet minél több embert rászedni és kizsebelni.
Ha félreértettem hozzászólásodat a matricázásról és annak anyagi vonzatairól (melyhez természetesen semmi közöm) előre is elnézésedet kérem, de munkámból adódóan az elmúlt 10-15 év során számos ilyen őrülettel és átvágott emberrel találkoztam, aminek soha nem lett jó vége.
Mégegyszer elnézést mindenkitől ha OFF voltam, vagy félreértettem az alant írtakat, szintén jó éjszakát mindenkinek.
Engem "sajnos" meg lehet ismerni. Anyagi okokból bematricáztattuk a lacsit. Ez annyit tesz, hogy reklámfelület lesz az autón. Holnap teszek fel képeket róla.
Azért így is büszkék vagyok a kicsikére az asszonnyal.
A póló az nagy tuti ötlet, de mondjuk egy klublogos matrica, (valami diszkrét, pici) se lenne rossz dolog. :) Hátsó szélvédő sarkára kitenni, és nem kéne többet gondolkodni ha az ember lát az utcán egy lacsit, hogy ő most klubtag avagy nem? :) Üdv!
Na, nem is gondoltam volna, hogy szakmabeli is lesz ezen a fórumon. Én vezető gépmester vagyok. (csak megjegyzem, a logó sorozatgyártását sajna nem tudom vállalni. További jó munkát.
Mint a MÁSIK topicunkban mondottam volt, én nyomdász vagyok, grafikus kiadványszerkesztő. HA VAN ÖTLETETEK, küldjétek el a mailcímemre .jpg vagy bármilyen formátumban, én profi módon megbütyizem. Csinálhatunk pólót, stb. is!
Alphának Palotára üzenem, hogy a Páskomliget 71-ben Korponai-Kiss csengőt nyomja meg a kapualjban, ha ráér, várja egy jó hideg sör. Egyébként mindenkit, ki erre jár, de palotaiak előnyben. NEM KOCSMA!