fáradságról: igen én is fáradtabb voltam mikor vissza jöttem, és szerintem rozoga is. ja ö a feleségével volt! b_b is nagyon fáradt ö nem csak a feleségével volt de az utleirásban is csak addig jutott ,hogy lemerült a viz alá. y- ka olyan fáradt, hogy csak figyelni tud.gombóc meg olyan fáradt, hogy nem is jön. mogyoró meg olyan fáradt otthon ülő barátai ellenére, hogy egyenesen a mentők számát viseli.
SAT jót tenne neked ha egy kis utazásba belefáradnál! oszt jól feldobódnál!egy csodálatos ősz a szobában egyedül .,lehuzott redőnyök,nem a legjobb hangulat javitó!( boccs a redöny attól a bizonyos gombóctól loptam)
G 666 jé soha nem hittem volna,hogy ezt igy lebirom irni. ha vissza olvasol sok sok napokat noszogattunk itt egy páran irjál piciket , szösszeneteket az is jó. szerintem mindenki kiváncsi rá, rád! ismeretlenül meg irhatsz bátran nem? de hiába kostolgattunk itt legalább is nem nagyon reagáltad le a dolgokat! aztán meg amikor meg piszkáltalak , piszkáltunk valamiért inkább eltüntél innen. kár volt! de jó hogy itt vagy megint! minden szinten kitartás!!!!!!
na hál istennek ! egy elmebeteg találmány! és közben ibolya illat lengi be a sör sátrakat, ásd el magad oszt maradj ott!
a tarhonya különben nem a gombóc granulátum! csak egy kis gőz és kész a gőzgombóc.
Sat ha már-már rómát kihagytad, prahával ne tedd ezt! ki fog nekünk élménybeszámolót irni az utról? g-pont696? egy férfi soha nem fogja azokat az apró rezdüléseket leirni ami prágát prágává teszi.
sat minden kivánsága teljesül hamar gyorsan! kincses prága, sörözők , haj, ajaj
még megboldogult diák éveim alatt álmodoztam a" nessz" sör előállitásárol,vagy legalább sör granulátum megteremtéséről. gondoljátok meg egy kis filteres zacskóban elfér két korsó sör. hány ládát cipelhetsz magaddal igy?
vagy vegyük a granulátum gombócot, vagy a nessz (lé) mogyorót lehet hivni a mentőket 04, 04
a másik nagy álmom tegnap teljesült, valaki megcsinálta a másik találmányomat ami első görög nyaralásom elme szüleménye volt a magyaros hegyes erős paprika eltéve savanyunak és megtöltve feta sajtal , apróra vágott olaj bogyóval és tegnap láttam ,hogy lőn ilyen. de nekem a diploma munkámban van ilyen igy minden csücsök az enyém vagy perelek!! mit is akartam ezzel? ja a mogyoró pezsget mi mindent kell még tanulni...