Keresés

Részletes keresés

Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1661
Az MKP kommandosai ejszakai bevetesen terjesztik a Kommunizmus legyozhetetlen eszmejet es emberisegformalo ideologiajat...

Előzmény: Nagy Oktober (1660)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1660
Tavaris Ucsítyelnyica elvtársnő is csak a láncait veszítheti a forradalomban! ELŐRE!
Előzmény: Stirlitz2000 (1659)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1659
Darragijje Tovarris Rocky!
Az MKP mindenkit szivesen var a tagjai koze! A szamodra kiutaljuk Tovaris Ucsityelnyica Lancosszukat aki meg fog gyozodni az ideologiad helyessegerol.

Előzmény: rocky (1658)
rocky Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1658
Tovaris Stirlitz,

Bolsevik üdvözlettel kérem beutalásomat egy pszichoanalízisre. Már régóta nagyon vörösen látok. A pszichoanalízis Tovarisna Sarokszkajával jelentösen megnövelné a forradalmi lendületem, amelyen a gyözelem útján haladunk elöre. A POárttal, a Néppel egy az utunk!

Rocky a Ljubljankáról

ps.: Az én tagkönyvemben mintaszerüen minden bélyeg (még a téglabélyeg) is be van ragasztva.

Előzmény: Stirlitz2000 (1657)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1657
Daragijje Tovaris Velikaja Oktyabr!
Partunk mar ki is utalta az MKP legujabb agitacios titkarnojet Tovaris Ucsitelnyica Sarokszkajat a Kommunizmus eszmejeinek dicsoitesere es ellenorzesere! Nye felejtsd el felmutatni a parttagkonyvedet (remelem beragasztottad a belyegeket !) mivel a veteranok kulon pszichoanalizisben reszesulnek!

Előzmény: Nagy Oktober (1656)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1656
Tavarisom Stirlitzem! Nem-e lehetne-e engem is tisztázni valahogy Tavarisnaja Csuszkaja elvtarsnő kemény ideologiai próbatételei által?
Előzmény: Stirlitz2000 (1655)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1655
Darragijje Tovaris Sztalinicsocso

Termeszetesen varjuk a hozzaszolasaidat itt az elektronyikus hadszinteren! Jelenleg miljen mozgalmi munkat vegzel az imperialistak bunos beszivargasanak megakadalyozasara illetve mivel segited elo az internacionalizmus gyozelmet a Vilagban?

ui:Megbiztam Tovaris Kobacsovicsot a kaderlapod ellenorzesevel illetve mentorovicsnak kijeloltem Tovaris Natasa Csulyasszkajat az esetleges ideologiai kerdesek tisztazasara.
Itt Natasa kepe lathato a kapcsolatfelvetelhez.

Előzmény: sztalinicsocso (1654)
sztalinicsocso Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1654
Daragije tovarisi!

Szeretnek az alapszervezetbe jelentkezni. A porbakat mar kialtam, es voltam uttoro is, meg KISZ-tag is a kies Sztalinvarosban.
Szeretnek szervezo titkar lenni, es a politiki bizottsag is kooptalhat.

Elvtarsi udvozlettel, a munka frontjarol.

Nagy Oktober Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1653
Hogy verné szét a korbácsom ezeket a rohadék kapitalista dögöket!
Előzmény: Stirlitz2000 (1651)
Rákóczi Mgtsz. Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1652
vagy épp ótörök gyökereit...? ;)

a Bush-Bús etimolófiával méjségesen egyetértek akár riska tehén az elektromos ösztökével!

Előzmény: onogur (1649)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 1651
Daragijje Tovaris Tajekoztato Offisz!
Partunk a mai nap hatarozatot hozott az MKP kemeny magjanak megalakitasara. A hatarozat ertelmeben Tovaris Csiccsolina (a kolimai atnevelo tabor vegzos hallgatoja) es Tovaris Terry Black (az alulrol jovo mozgalmak elvharcosa) ujra megismerteti a megtevedt vengerszkijje tovarisokkal a Kommunizmus ideologiai es fizikai gyonyoreit. A feladat pontos vegrehajtasanak ellenorzesere Magyarorszagra rendeltem a Rekreacios Kozpont ideologiai agymasszoret Tovaris Korbacsovat.

Tovabb a lenyini uton - elore a kommunyizmus reneszanszaert!

Előzmény: Tájékoztató Iroda (1631)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1650
Darragijje Tovarriss Onogur!
Csak semmi turelmetlenkedes. Partunknal 25 ev ide vagy oda nem szamit mivel magasabb szinten gondolkodunk mint az imperialista berencek.

DE. Regi mozgalmi multodra illetve az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsagra valo tekintettel most valaszt adunk a kerdesedre.

A kepen nyem tovarris Horny hanyem az Imperialista satani nagyhatalom vezire Prezident Bush lathato. A Volga-gyar dolgozoit tovabbkepzesre kuldtuk Magadanba (lasd a csatolt illusztraciot).

Tovarris Stirrlitz
Kolimai Rekreacios Kozpont
Holisztikus Tanacsado es Fokonspirator

Ugyfelfogadas a nap 24 orajaban.

Előzmény: onogur (1649)
onogur Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1649
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre!
Ez az elvtárs akkor most horgyula a Volga-gyár új gyáregységének ünnepéjes megnyitóján,
vagy Bús elvtárs aki ippeg bizonyíttya nemzetének szkíta gyökereit???
Előzmény: Stirlitz2000 (1640)
Rákóczi Mgtsz. Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1648
Mer a szovjet munkás proletári önzetlenségből dolgozott nem úgy mint ma holmi lealacsonyító minimálbérért! Pfúj!
Előzmény: Törölt nick (1647)
Rákóczi Mgtsz. Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1646
O:) ?

"Mikor volt jobb fiatalnak lenni?" (Munkáspárt)

Hát húszévesen volt sokkal jobb fiatalnak lenni!

Ebből is látszik a kapitalizmus egy ártány! Rákosi pajtás idején huszonéves voltam. Kádár elvtárs idején már negyvenes is. Most Orbán polgártárs alatt meg már lassan a nyolcvanat súrolom.

Támasszuk fel Sztálint! És éljen a visszakolhozosítás!

Előzmény: Főtitkárhelyettes (1621)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1645
Korrupcio Magyarorszagon! Igy jar aki leter a Kommunizmus fele vezeto utrol (pedig mar majdnem fejlett Szocializmus volt). :-)

Előzmény: Törölt nick (1644)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1643
Daragijje Tovaris PvCPadlo!

Partunk mindig orul amikor egy iljen regi tovaris visszater a topicba! Varjuk tovabbi hozzaszolasaidat! Mi ujsag Debrecenben ? Megvan meg a laktanyank?
Előzmény: Törölt nick (1642)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1641

Figyelem es Fegyelem Tovarisokkk!
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1640
A gyanu felmerult hogy nyem Tavaris Perecevics hanem Tovaris Szarvasovics JohnDeerevics volt az oka a horzsolasnak. Partunk tovabb folytassa a nyomozastot.

Nagy Oktober Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1639
vagy pediglen a Sztolicsnaja Vodka verte fejbe eztet a naplopót, mert ezek a szelvényvagdosó bitangok egész nap a lábukat lóbálják és csak vedelnek!
Előzmény: Stirlitz2000 (1637)
onogur Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1638
Nem hoztam magammal az olvasó szemüvegemet, elvtársak!
Ez a fócer itt a képen most Bús, vagy horgyula???
Olyan könnyű összvekeverni őket, annyira egyformák...
Inkább Búsnak tűnik, de a folt a bal orcáján inkább vodkától származó horgyulásnak tűnik...
Előzmény: Stirlitz2000 (1637)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1637
Daragijje Indekszkijje Tovarisokk!
Tyegnap majdnem sikerult az Imperialista satani birodalom vezeret a tulvilagra kuldeni! A vezer torkan megakadt a Baltimore Ravens-Miami Dolphins futball meccset nezve a Tovaris Perecovics altal elokeszitett perec darab es igy eszmeletet vesztve a foldre zuhant.

Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1636
SZABOTáZS!!!!!!

Éljen a megbonthatatlan baloldali egység!

Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1635
img src=http://valasztas.mti.hu/partok/logo/mszp_logo.gif>
Éljen a megbonthatatlan baloldali egység!
psycho-pata Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1633
Kedves főtitkárhelyettes elvtárs!

Nagyon helytelenítem, hogy kamaszokat indítanak az elvtársak a végső harcban. Ezek annyira meggondolatlanok, hogy még képesek lesznek mankó, TENA betét, katéter nélkül agitálni. Bezzeg a pekingi elvtársainkat még a főtárgyalásra is hordágyon vitték be. Nem kell a fideszt majmolni elvtársak, ők csak focizzanak, addig mi győzünk!!!

pp et.

Utólag megjegyezném, hogy Medgyessy elvtárs tudom, hogy a bányában járt, de nekem bevallotta, hogy az Orbán papánál volt, igy ijedtében otthagyta az aknákat, s bennük a kézigránátokat is.

Előzmény: Főtitkárhelyettes (1620)
Székely Kecskés János Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1632
Elftársak tartsatok ki! Már csak nyolcvan valahány nap! Addig, egyfolytában szeretnék röhögni ralytatok.

És ha lehet, egy kicsivel több voroset a képekre. Evfhűbbnek nézne ki.

Aztán a végén pezsgőzünk egyet.

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1631
Moj Dárágoj Drug, Táváris Stirlitz!

Munkáját mi is folymatosan kiértékeljük, és az egyik éber elemzőnk szerint az 1593-as számú jelentése 1. számú képének leközlését súlyos politikai hibának tekintjük.
A nagyon előnytelen képből az a látszat keletkezhet - és az ellenség ezt könyörtelenül ki fogja használni -, hogy pártunk csak ebből a néhány tagból áll. Ráadásul úgy ülnek ott, mint egy rakás szerencsétlenség. Nem azt mondom, a vitriny kraszívij, sok szép kitüntetés, oklevél látszik benne, de valahogy az egész olyan szomorú. Pl. ki az harcban megfáradt ülő et. Kovács et. mellett? Azt legközelebb retusálják ki. Lendvai et.nő pedig ne nézzen a kamerába (ne féljen, a villanófény nem torkolattűz), vegyen példát Szili et.nőről, aki tekintetét a zelnökre függeszti, ahogy kell.
Nem értjük azt a sok zászlót se, elég volna a vörös.
Szóval, valahogy így. Munkára fel!

Előzmény: Stirlitz2000 (1596)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1630
Daragijje Tovaris Tajekoztato Iroda!
Az IntYernaCIoNalizMUs szellemeben Tovaris Greenspan szinten egyenlo esellyel indulhat a megmozdulason. Mar maga a VOROS nyakkendoje is nagy tetszest keltett Partunk ertekelo kollektivajaban hatmeg a mozgalmi munkaja! Az imperialista satani vezer meg csak nyem is sejti hogy Amerikat az orranal fogva vezetik!

Tovabbi hirek a TASSZ jelenteseibol:
Tovaris Bankarovics Mentorovics Medgyessy tovabb erositi a nepek baratsagat.

Tovaris Banyaszovics Medgyessy alaaknazza a kapitalistak terveit es gyozelemre viszi a mi draga szeretett vengerszkijje tovarisainkat!

Elöl járunk a harcban

Elöl járunk a harcban, és bátran támadunk,
Vagyunk az ifjú gárda, kegyelmet nem adunk.
Egész nap robotolunk, és majd, hogy éhen nem veszünk,
De fogja már a fegyvert munkába tört kezünk,
De fogja már a fegyvert munkába tört kezünk.

Az osztályháborúra a gárda készen áll,
Nem rettenk minket vissza statárium, halál.
A gyötrelmünknek vége, nem alkuszunk mi többé már,
Sallaira és Fürstre emlékezz, proletár,
Az összes vértanúra emlékezz, proletár!

Előzmény: Tájékoztató Iroda (1629)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1629
Na de Stirlitz et., egészen elpirultam!

De muszáj keménynek lennem. Az imprilizmus vezérének lestrapált láncos szukáját azért mégsem. Az a kis hejre virágos fiatal, az igen, az mán döfi...

Előzmény: Stirlitz2000 (1619)
csonkabrendy Creative Commons License 2002.01.13 0 0 1628
Szerintem Kádár alatt jobb volt fiatalnak lenni- kérdezzétek meg erről a prájmminyisztyert, Szájer Józsikát és a többi bal....-t. Akkor még ők is tanulhattak, ma meg...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!