Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Darragijje Tovarris Rocky! Az MKP mindenkit szivesen var a tagjai koze! A szamodra kiutaljuk Tovaris Ucsityelnyica Lancosszukat aki meg fog gyozodni az ideologiad helyessegerol.
Bolsevik üdvözlettel kérem beutalásomat egy pszichoanalízisre. Már régóta nagyon vörösen látok. A pszichoanalízis Tovarisna Sarokszkajával jelentösen megnövelné a forradalmi lendületem, amelyen a gyözelem útján haladunk elöre. A POárttal, a Néppel egy az utunk!
Rocky a Ljubljankáról
ps.: Az én tagkönyvemben mintaszerüen minden bélyeg (még a téglabélyeg) is be van ragasztva.
Daragijje Tovaris Velikaja Oktyabr!
Partunk mar ki is utalta az MKP legujabb agitacios titkarnojet Tovaris Ucsitelnyica Sarokszkajat a Kommunizmus eszmejeinek dicsoitesere es ellenorzesere! Nye felejtsd el felmutatni a parttagkonyvedet (remelem beragasztottad a belyegeket !) mivel a veteranok kulon pszichoanalizisben reszesulnek!
Termeszetesen varjuk a hozzaszolasaidat itt az elektronyikus hadszinteren! Jelenleg miljen mozgalmi munkat vegzel az imperialistak bunos beszivargasanak megakadalyozasara illetve mivel segited elo az internacionalizmus gyozelmet a Vilagban?
ui:Megbiztam Tovaris Kobacsovicsot a kaderlapod ellenorzesevel illetve mentorovicsnak kijeloltem Tovaris Natasa Csulyasszkajat az esetleges ideologiai kerdesek tisztazasara.
Itt Natasa kepe lathato a kapcsolatfelvetelhez.
Szeretnek az alapszervezetbe jelentkezni. A porbakat mar kialtam, es voltam uttoro is, meg KISZ-tag is a kies Sztalinvarosban.
Szeretnek szervezo titkar lenni, es a politiki bizottsag is kooptalhat.
Daragijje Tovaris Tajekoztato Offisz! Partunk a mai nap hatarozatot hozott az MKP kemeny magjanak megalakitasara. A hatarozat ertelmeben Tovaris Csiccsolina (a kolimai atnevelo tabor vegzos hallgatoja) es Tovaris Terry Black (az alulrol jovo mozgalmak elvharcosa) ujra megismerteti a megtevedt vengerszkijje tovarisokkal a Kommunizmus ideologiai es fizikai gyonyoreit. A feladat pontos vegrehajtasanak ellenorzesere Magyarorszagra rendeltem a Rekreacios Kozpont ideologiai agymasszoret Tovaris Korbacsovat.
Tovabb a lenyini uton - elore a kommunyizmus reneszanszaert!
Darragijje Tovarriss Onogur! Csak semmi turelmetlenkedes. Partunknal 25 ev ide vagy oda nem szamit mivel magasabb szinten gondolkodunk mint az imperialista berencek.
DE. Regi mozgalmi multodra illetve az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsagra valo tekintettel most valaszt adunk a kerdesedre.
A kepen nyem tovarris Horny hanyem az Imperialista satani nagyhatalom vezire Prezident Bush lathato. A Volga-gyar dolgozoit tovabbkepzesre kuldtuk Magadanba (lasd a csatolt illusztraciot).
Tovarris Stirrlitz
Kolimai Rekreacios Kozpont
Holisztikus Tanacsado es Fokonspirator
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre!
Ez az elvtárs akkor most horgyula a Volga-gyár új gyáregységének ünnepéjes megnyitóján,
vagy Bús elvtárs aki ippeg bizonyíttya nemzetének szkíta gyökereit???
Ebből is látszik a kapitalizmus egy ártány! Rákosi pajtás idején huszonéves voltam. Kádár elvtárs idején már negyvenes is. Most Orbán polgártárs alatt meg már lassan a nyolcvanat súrolom.
Támasszuk fel Sztálint! És éljen a visszakolhozosítás!
Partunk mindig orul amikor egy iljen regi tovaris visszater a topicba! Varjuk tovabbi hozzaszolasaidat! Mi ujsag Debrecenben ? Megvan meg a laktanyank?
A gyanu felmerult hogy nyem Tavaris Perecevics hanem Tovaris Szarvasovics JohnDeerevics volt az oka a horzsolasnak. Partunk tovabb folytassa a nyomozastot.
Nem hoztam magammal az olvasó szemüvegemet, elvtársak!
Ez a fócer itt a képen most Bús, vagy horgyula???
Olyan könnyű összvekeverni őket, annyira egyformák...
Inkább Búsnak tűnik, de a folt a bal orcáján inkább vodkától származó horgyulásnak tűnik...
Daragijje Indekszkijje Tovarisokk! Tyegnap majdnem sikerult az Imperialista satani birodalom vezeret a tulvilagra kuldeni! A vezer torkan megakadt a Baltimore Ravens-Miami Dolphins futball meccset nezve a Tovaris Perecovics altal elokeszitett perec darab es igy eszmeletet vesztve a foldre zuhant.
Nagyon helytelenítem, hogy kamaszokat indítanak az elvtársak a végső harcban. Ezek annyira meggondolatlanok, hogy még képesek lesznek mankó, TENA betét, katéter nélkül agitálni. Bezzeg a pekingi elvtársainkat még a főtárgyalásra is hordágyon vitték be. Nem kell a fideszt majmolni elvtársak, ők csak focizzanak, addig mi győzünk!!!
pp et.
Utólag megjegyezném, hogy Medgyessy elvtárs tudom, hogy a bányában járt, de nekem bevallotta, hogy az Orbán papánál volt, igy ijedtében otthagyta az aknákat, s bennük a kézigránátokat is.
Munkáját mi is folymatosan kiértékeljük, és az egyik éber elemzőnk szerint az 1593-as számú jelentése 1. számú képének leközlését súlyos politikai hibának tekintjük.
A nagyon előnytelen képből az a látszat keletkezhet - és az ellenség ezt könyörtelenül ki fogja használni -, hogy pártunk csak ebből a néhány tagból áll. Ráadásul úgy ülnek ott, mint egy rakás szerencsétlenség. Nem azt mondom, a vitriny kraszívij, sok szép kitüntetés, oklevél látszik benne, de valahogy az egész olyan szomorú. Pl. ki az harcban megfáradt ülő et. Kovács et. mellett? Azt legközelebb retusálják ki. Lendvai et.nő pedig ne nézzen a kamerába (ne féljen, a villanófény nem torkolattűz), vegyen példát Szili et.nőről, aki tekintetét a zelnökre függeszti, ahogy kell.
Nem értjük azt a sok zászlót se, elég volna a vörös.
Szóval, valahogy így. Munkára fel!
Daragijje Tovaris Tajekoztato Iroda!
Az IntYernaCIoNalizMUs szellemeben Tovaris Greenspan szinten egyenlo esellyel indulhat a megmozdulason. Mar maga a VOROS nyakkendoje is nagy tetszest keltett Partunk ertekelo kollektivajaban hatmeg a mozgalmi munkaja! Az imperialista satani vezer meg csak nyem is sejti hogy Amerikat az orranal fogva vezetik!
Tovabbi hirek a TASSZ jelenteseibol:
Tovaris Bankarovics Mentorovics Medgyessy tovabb erositi a nepek baratsagat.
Tovaris Banyaszovics Medgyessy alaaknazza a kapitalistak terveit es gyozelemre viszi a mi draga szeretett vengerszkijje tovarisainkat!
Elöl járunk a harcban
Elöl járunk a harcban, és bátran támadunk,
Vagyunk az ifjú gárda, kegyelmet nem adunk.
Egész nap robotolunk, és majd, hogy éhen nem veszünk,
De fogja már a fegyvert munkába tört kezünk,
De fogja már a fegyvert munkába tört kezünk.
Az osztályháborúra a gárda készen áll,
Nem rettenk minket vissza statárium, halál.
A gyötrelmünknek vége, nem alkuszunk mi többé már,
Sallaira és Fürstre emlékezz, proletár,
Az összes vértanúra emlékezz, proletár!
Szerintem Kádár alatt jobb volt fiatalnak lenni- kérdezzétek meg erről a prájmminyisztyert, Szájer Józsikát és a többi bal....-t. Akkor még ők is tanulhattak, ma meg...