Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Eloszor arra gondoltam hogy esetleg valamelyik Tovaris vette kolcson azt a traktort de aztan elovettem a marxista dedukcios diabetikat es egybol ertelmeztem hogy csakis nevjorkban lehet az az Mgtsz (nem kolhoz?). Ez a kovetkeztetes pedig arra enged kovetkeztetni tovabba hogy amerika hamarosan terdre kenyszerul ! Tovabb a lenyini uton!
Egyebkent egy igazi komenista erzelmu traktor siman kiassa magat az imperialista ho alol.
A kinai tovarisokk elutasitsak a kapitalista hitvany minosegu termekeket amelyekkel az imperialista satani nagyhatalom csatlosai el akarjak arasztani Kinat!
Partunk az aktiv egeszseges eletvitelt tamogatva biztositotsa nepunknek az ingyenes tisztalkodast.
A TASSSZ hirei a nagyvilagbol:
A kinai tovarisokk elutasitsak a kapitalista hitvany minosegu termekeket amelyekkel az imperialista satani nagyhatalom csatlosai el akarjak arasztani Kinat!
SRC="http://www.spiegel.de/img/0,1020,154195,00.jpg" WIDTH=420 HEIGHT=322>
Partunk az aktiv egeszseges eletvitelt tamogatva biztositotsa nepunknek az ingyenes tisztalkodast.
Meghalt a dohányos, akinek az eddigi legnagyobb kártérítést ítélték meg
--------------------------------------------------------------------------------
Los Angeles, 2002. január 19. (MTI) - Tüdőrákban meghalt az az amerikai férfi, akinek eddig a legnagyobb összegű kártérítést ítélték meg egy dohányipari cég elleni perben. Úgy távozott az élők sorából, hogy nem volt ideje felhasználni a megítélt kártérítésnek még csak egy csekély részét sem - közölte pénteken az 57 évesen elhunyt Richard Boeken egyik ügyvédje.
Boeken 13 éves kora óta dohányzott, hosszú éveken át napi két csomag Marlboro volt a rendes adagja. 1999-ben diagnosztizálták orvosai a tüdőrákját. Ekkor pert indított és nyert a Marlborót gyártó Philip Morris cég ellen. 2001 június 6-án hárommilliárd dollárt ítélt meg neki egy Los Angeles-i esküdtszék a cigarettagyártó terméke által okozott súlyos egészségkárosodásért, az ügyben illetékes bíró azonban két hónappal később százmillióra csökkentette az összeget.
Boeken arra hivatkozott keresetében, hogy a Philip Morris "hazudott negyven éven át a dohányzás egészségre gyakorolt hatását illetően". A gyártó képviselője azzal védekezett, hogy a felperes szabad akaratából döntött a dohányzás mellett. +++
+Az Imeprializmus újabb szegény ártatlan proletár áldozata.+
A képen a boldog magyar dolgozó nép együtt ünnepli pártunk győzelmét az idő múlása felett. Szeretett első titkárunk megnyugtató pillantásai kíséretében.
(Még nem raktam be képet... Itt volt az ideje. Az MTI egy kincsesbánya.)
Budapest, Vengrijja, 2002:Janvar:18:22:53:17:Sára, Márió napja
Daragije Vengerszkijje Tovarisokk!
A mi szeretett Horny Tovarisunkat Partunk a mai napon Partdicseretiben reszesitette az elnyomott dolgozo nep lelkesiteseert!
Az ulesen a resztvevok eltettek a mi draga es szeretett Tovaris Janosom Kadarom altal teremtett joleti tarsadalmat.
A tovarisok megtapsoltak a Magyarorszagot a fejlett szocializmusba juttato ravasz gazdasagpolitikat (hiszen egy halodo kapitalizmusnak nem kell visszafizetni a kolcsonoket + a kamatokat).
Az eloadas vegen pedig kipenderitettek a provokativ 56-os ugynokot aki Tovaris Horny mozgalmi multja utan erdeklodott.
Partunk 2 het jutalomudulesben reszesiti Tovaris Ucsitelnyica Ildiko Lenvait es Istvan Ujhelyit a Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett "Tények és hazugságok " cimu igazsagfeltaro mozgalmi munkajaert.
Olyan hithű káder vagyok, aki még nem tudta levetkőzni a reakciós és irredenta kulák származását jelentem! - így kevésbé vagyok föltűnő - ugyanis mint tuggyuk "az a gyanús ami nem gyanús" - tehát ami gyanús az nem gyanús! De éberség, továbba is!
(Emellett Mgtsz-ünk névadójának a nagy szlovák népi hősnek, Rakoczinak a nevét méltán veheti szájára büszkén minden hazai kis üttörő - szerte e kis topikon és kívül!)
Nem tudom, Főtitkárhelyettes elvtárs hogy megkaptad-e a két elvtárs névmagyarosítási kérelmét.
Bauer elvtárs a jövőben a Körmösffy vezetéknevet kívánja használni, Horn elvtárs még gondolkodik a tükörfordításon ( Horn=Tulok ), vagy a Pufalykásch nevet választja.
Légy üdvözölve körünkben, Patyom kinn elvtárs!
Örülünk, hogy ilyen dinamikusan nő kommunyista táborunk.
Azért azzal a Lenini úttal vigyázni kell, kanyarok is vannak ám! Emlékezz, mit mondott Honecker elvtárs, amikor a Robur teherautók fékrendszerének gyenge hatásfokát kérték számon a baráti német kommunistáktól:
"Elvtársak! Lenin elvtárs is megmondta: Előre, és az úton nincs megállás!!!"