Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Bejött, amitől tartottam, a 10.rész volt az évad csúcspontja, a dupla zárás pedig szvsz elég gyengére sikerült, főleg az utolsó rész. Nem is a gyilkos személyével volt a gond (azt már lehetett sejteni korábban is), hanem azzal, hogy szinte semmi indítékot nem kaptunk, plusz egy szálat bántóan nem zártak le, pedig megérdemelte volna. Ezzel együtt is örülök, hogy folytatták, és remélem lesz 4.évad is, de így összességében csak egy gyenge 8-ast tudnék adni az évadra. Ami persze simán jó osztályzat, csak úgy érzem többet is kihozhattak volna belőle.
Nagyon tetszett, végig élveztem. Két bajom van vele.
1. Bántóan kevés ez a 14 rész
2. SPOILER
Az utolsó 2 rész nem tetszett. Valahogy ez a Tom Marwood-os önbíráskodós vonal nem nyerte el a tetszésemet. Persze értem én, hogy meglenne ennek a maga értelme, de nem volt olyan kidolgozott és izgalmas számomra, mint a korábbi storyk.
rohadtul kellett a légkörváltozás a sorozatnak. minden tekintetben mélyítette a korábbi eseményeket. tágult az univerzum is, láthatjuk, hogy a SAMCRO is pillanatok alatt lehet kiskutya és vannak dolgok, amelyek magasan felettük állnak. de megoldják:)
SOA s03e01-09 - egy kicsit belassult a sori az évad első felében, azonban még jobban ömlik a szar. és valóban a 8. részben, ahogy megérkeznek Írországba és zúznak a bérelt harleykon a Black 47 The Big Fellah-jára, az valami ultra fasza:) szépen megszopatták az írek a charmingi srácokat. kiváncsi vagyok ebből hogy másznak ki. jöjjön az évad vége akkor!
Atyaég! Nálam simán ott a helye az all time 5 legjobb sorozatrész között. Peter Sarsgaard játékára nincsnek szavak. Most kell egy kis pihenés, holnap finiselek.
Emlékszem, teljesen véletlenül futottam bele...mondom magamnak ez megér egy próbát...a vége az lett, hogy nem tudtam leállni és ledaráltam mind az 5 évadot. Nem mondom, hogy tökéletes sorozat (olyan tán nincs is:), de nagyon ott van a szeren.
És ne felejtsük el említeni azt a sok iszonyat jó zenét, amiket innen-onnan már talán ismer az ember, de részekre lebontva, mindig beletaláltak a tutiba és elájultam a sok zenei mannától :)))