Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Köszönöm a figyelmeztetést!
A Forradalmi Ezred Röszkénél, a láncos kutyák állásaival szemben elsőfokú készültségben van, egyetlen disszidálni szándékozó darv sem lépheti át Népköztársaságunk határát!
Jó érzés ebbe a fórumba időnként beleolvasni. Felér egy szemináriummal vagy egy nívós Szabad Nép félórával.
De mi itt a Kominformnál (Vigyázat eftásak, nem Komilfó, el ne tévesszék!) - szóval, mintha nem lennének eléggé fejlettt eftársak. Magik ott Vengrijába, megfeledkeznek a népek, köztük a maguk kis népének nagy tanítójáról, Sztálin eftásról. Kimondjuk: hiányoljuk Sztálin eftársat.
Mert nehogy asziggyék, hogy Sztálin eftárs már nem áptudét, ilyet még álmukba se gondoljanak. Nagy szíve megszűnt dobogni, szobra ledőlt, de emléke, tanítása, örökké szívünkben él.
"Verni, verni, verni.", avagy az ő klasszikus nyelvén: "Bity, bity, bity."
Partunk remeli hogy azok a kis uttorok termeszetesen a csaladod/rokonaid korebol kerulnek majd ki mivel iljen megbizhato tovarisok nem minden bokorban szuletnek es a forradalmi langot orizni kell!
Partunk felhivja a figyelmet az otthoni politikai munka szuksegessegere ugyanis ertesuleseink szerint egyes tovarisok illetve csaladtagjaik egyre nagyobb hangsulyt fektetnek az anyagi joletre.
Ne felejcse el, Rocky elvtárs, én nem csak akasztok hanem borotválok is.
Úgy hogy elég jól ismerem a fasiszta nyakak anatómiáját.
De hát pártutasítás, hogy a jövőben villanyosítani kell, mert a kommunizmus és a humanizmus édestestvérek.
Lassan visszavonulok, hiszen húsz év után már jár nekem a kiérdemelt és kiemelt nyugdíj, de előtte átadom tapasztalataimat a Jövő Nemzedékének.
Kis úttörőink: UTÁNPÓTLÁSUNK A JÖVŐ HARCAIHOZ!
Mi az hogy elveszítheti a munkahelyét? A kommunizmus felé vezetö úton annyi tennivaló van, hogy mindenkinek jut belöle! El tudja képzelni, hogy mennyi imperialista kártevö férget kell ártalmatlanítani? Még legalább 5 másik VezérÖrnagy Elvtársra volna szüksége Pártunknak és Népünknek! Én is jelentkeztem önkéntesen kommunista hétvégékre Natasa Kurvaková elvtársnö továbbképzésére!
A Párttal a Néppel egy az utunk!!
Rocky a Ljubljankáról
ps.: VezérÖrnagy Elvtárs, haladjon a korral, s végezze el a lenini tarkóügyi tanfolyamot is. Igen hatásos, semmi vonaglás, gyors és biztos.
Partunk az InterNaciONalizMus szellemeben egyetert a Kommunista Vasarnap bevezetesevel.
De maradjon meg a Kommunista Szombat is mivel egy igazi kommunisztikus tarsadalomban nem lehet elonytelen helyzetbe hozni a Partba jelentkezo tavarisokat.
A belepes utan ugyis mindegy hogy ki miljen felekezeti hatterrel rendelkezett elotte hiszen felismerte a kommunizmus dicso legyozhetetlenseget es az osszes mas alideologia feletti gyozelmet.
Eljen a Kommunista Hetvege!
ui:
Partunk intezkedett hogy utaljanak ki 3 lada tubus kontakt-zselet a vengerszkijje tavarisok villamositasi mozgalmi munkajanak elosegitesehez.
Izééé....szóval Stirlitz elvtárs ezt a szombat dolgot ne erőltessük, ha kérhetem!
Pártunk vezetőinek többsége megbízható ateista, de ateista vallásukhoz híven szombaton nem dolgoznak!
Szóval javaslom a kommunista vasárnap bevezetését, nehogy pártunk és a szövetséges SZDSZ-es elvtársak ellentétbe kerüljenek hitetlenségükkel!
Nem beszélve arról, hogy a kommunista vasárnap bevezetése után rögtön kibújna a szög a zsákból és kiderülne, kik is képezik a pártunkba befurakodott klerikális reakciót, hiszen a keresztények vasárnap nem dolgoznak!
A mi vengerszkijje tovarisaink tovabbra is orzik a langot az igazsagugy teren (is) es ezzel tamogassak a fejlett emberarcu szocializmus alatt hozott jogi dontesek igazsagossagat nem engedve a befurakodo imperialista ugynokok armanykodasainak.
Egy darabig nem voltam, továbbképzésen vettem részt. Mint Lenin-díjas állami ítéletvégrehajtó a villamosszék használatát tanulmányoztam.
Hiába, a haladás....ha nem akarom elveszíteni a munkahelyemet, a kötélcsomózás után a villamosszék használatát is meg kellett tanulnom.
Még szerencse, hogy Bayer Zsolt és a többi fasiszta keretlegény azt hiszi, hogy múzeumot alakítunk ki az Andráss....akarom mondani Népköztársaság útja 60. szám alatt.
Hogy meg fognak lepődni ezek a nácik az áprilisi kékcédulás szavazás után!!!
Ne feledjétek, Elvtársak:
Szovjethatalom és a székek villamosítása: Egyenlő KOMMUNIZMUS!!!
Viccet félre téve ezt már egy... közeli ismerősöm is javasolta a minap.
A hivatásos bíróságok alkalmatlanok az ítélethozatalra ez nyilvánvaló. Nem is jogyzsabályok alapján kell elítélni őket hanem az emberi normák alapján - valami népbíróság által.
Eloszor arra gondoltam hogy esetleg valamelyik Tovaris vette kolcson azt a traktort de aztan elovettem a marxista dedukcios diabetikat es egybol ertelmeztem hogy csakis nevjorkban lehet az az Mgtsz (nem kolhoz?). Ez a kovetkeztetes pedig arra enged kovetkeztetni tovabba hogy amerika hamarosan terdre kenyszerul ! Tovabb a lenyini uton!
Egyebkent egy igazi komenista erzelmu traktor siman kiassa magat az imperialista ho alol.
A kinai tovarisokk elutasitsak a kapitalista hitvany minosegu termekeket amelyekkel az imperialista satani nagyhatalom csatlosai el akarjak arasztani Kinat!
Partunk az aktiv egeszseges eletvitelt tamogatva biztositotsa nepunknek az ingyenes tisztalkodast.
A TASSSZ hirei a nagyvilagbol:
A kinai tovarisokk elutasitsak a kapitalista hitvany minosegu termekeket amelyekkel az imperialista satani nagyhatalom csatlosai el akarjak arasztani Kinat!
SRC="http://www.spiegel.de/img/0,1020,154195,00.jpg" WIDTH=420 HEIGHT=322>
Partunk az aktiv egeszseges eletvitelt tamogatva biztositotsa nepunknek az ingyenes tisztalkodast.