Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Sikerült már valakinek olyan képet csinálni, amikor a stop karácsonyos (tehát, hogy Karácsony ne indulhasson) faszságnál állt nagy sor ? Én egyet sem láttam. Nincs pénz statisztákra ?
"Elképzelem, ahogy állok a szavazósátor előtt kb századmagammal és pont be akarom dobni a szavazócédulámat az urnába, amikor rám szólnak:- Most nem lehet, majd két óra múlva, mert bővíteni kell az erőforrásokat.- De én csak ezt a lapot szeretném oda bedobni.- Nem lehet, hekkertámadás. Nem tudjuk pontosan, mi történt, de azt igen, hogy 24 óra alatt javítható. Majd hétfőn tessék visszajönni.Nem lehet, hogy ez egy újabb mocskos kis Gyurcsány-féle trükk az ellenzéki szavazók mozgósítása érdekében?"
Dehogynem. Nagy eséllyel. Látták, hogy alig akar valaki szavazni, erre kitaláltak valamit.
Nem biztos, hogy Orbánék hekkeltelték meg az előválasztást, de nem lenne szokatlan tőlük. Ami biztos, nekik bőven van pénzük megfizetni informatikai szakembereket. A módszer sem áll távol Orbántól. Nem ez lenne az első szemétség a Fidesztől.
Ez csak a casting, kedves.:-) A választás majd 7 hónap múlva lesz. Ettől a procedúrától ugyan nem fog semmi változni az országban.:-)) Ha valakinek érdekében állt (volna) megakasztani, az az ellenzék, hogy legyen mivel telejajgatni a médiát, és a vízcsapból is az előválasztás folyjon. De miután tudjuk, hogy már a tesztüzemet se bírta a rendszer, sokkal valószínűbb, hogy nem történt semmiféle támadás.