számomra csak egy különleges album volt, a többi "csak" tetszik. megint az van, hogy csak számok tetszettek nagyrészt, full albumok nem. volt egyáltalán tökéletes lemez idén? :(
1. queens of the stone age - lullabies to paralyze
juliette and the licks - you're speaking my language
akkor legyen úgy, hogy az esperestől fölfele mindenki tud: esperes, kanonok, püspök, érsek, pápa. a szimpla papok pedig képtelenek sorrendet felállítani!
Medi, nálad a Black, Bloc, Bravery, DM sorrendet tekintsem akkor mérvadónak, vagy összeütsz még valamit? Nem fontos tízet, van, aki csak egyet írt, azt is számoltam.
így van mindenki írjon helyezést. az az izgibb része. sztem beírni 10 v. 20 jó lemezt mindenki képes. sorrendbe állítani csak a kanonokok tudnak!!! én is azért pöcsölök vele még egy hónapot.
Jaj, rétike, ha mind 10 pontot kap, az kicsit igazságtalan, csak a Pisti kap 10 pontot, és kész. Számodra azért lehet mind első, oké? Csak a játék kedvéért, megegyeztünk?
Sziasztok, kiskrapekok. Mivel ebben az évben én már csak mérsékelten dolgozok, jut idő mindenféle marháskodásra. Úgyhogy azt gondoltam ki, hogy összesítgetem a hülye listáitokat, és akkor a végén ki fog derülni, melyik tíz lemez a legpüspökebb a topikba írók szerint.
DidiKirály nov. 3-i szavazatától számolok, és mondjuk január 15-ig mindenki beírja a maga faszságait. Első helyezett lemez 10 pont, 2. 9 és így tovább, de az összesítésnél előnyt élvez olyan lemez, amely több embertől kapott szavazatot, tehát pl. két 10. hely kajakabb, mint egy 1. Szerintem ez így igazságos.
Eddig ők szavaztak értékelhetően időrendben: DidiKirály, elektromos gyali, Kivlov, tyler-durden, Slint, extrmntr, Wolfhauser Ottokár, Mega, réti, Espike, B-side, Ape, Alhazred és Dögg.
earwaxi és youlooki ábécésorrendben írt, kurvára nem tudom, melyik tizet számoljam nekik, úgyhogy ha akarják, beírják ide, vagy instrukciókat adnak, hogyan járjak el a listájukkal, ha érdekli őket a dolog.
Tessék, tessék, lehet, lehet, jelenleg a Bloc Party a nyerő, szóval kéne ám szavazgatni :-DDDD