Én is fogok, csak most még egyenlőre ezt a távolságot időhiány miatt nem tudom bevállalni, hiába szeretném. Majd' 500km-t oda-vissza nem tudok kiszorítani , előre három hétre már be van osztva szinte minden percem. 150km -t még lemasíroznék, de ezek a távolságok már nem jönnek össze. Az összes jó kis kacsa pedig ilyen távolságra van. Tavasszalra majd úgy szervezem, hogy beleférjen. :-)
Nekem az ősök eleve sokallják az 51 kacsát. (+2 tojó + 4 idősebb vad.) Pedig jövőre nem beltenyésztett, hanem vagy mulard, vagy jó némákat akarok, és nem 50-et, hanem 250-et.
Én még kezdő vagyok és nem lennék nyugodt ,hogy mi van velük egész nap. Erdőben vagyunk , azért itt kicsit extrémebb helyzetek vannak, mint mondjuk egy falu közepén. Balatonkeresztúrtól még 30 km a telephelyünk, így jött ki nekem cc.240 km. :-) Pedig nagyon szeretnék ám elmenni!!! Tavasszal már tuti nem hagyom ki.
Egyszer majd oda is eljutok :-) Az is 240 km tőlünk. Ha elmegyünk nincs aki ellássa a kisállatokat :-(. A libusoknak és társaiknak meg nem mondhatom, hogy bocsi, ma a mami korzózik :D