Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Voltak vele gondjaim bőven. Számomra bőven elmarad az első 2 évad mögött, DE még így is olyan erényeket csillogtat, amiért kihagyhatatlan.
Sajnos nekem ez az "utcagyerekes" story egyáltalán nem jött be. Kétségkívül jól illeszkedik a sorozat hangulatához, de el tudtam volna képzelni érdekesebb ügyet. A Sewardos "mellékszál" engem kifejezetten fárasztott, ahogyan a fiatalok beszélgetései is. Ez van. További negatívum, hogy főhőseinken kívül nem volt igazán ütős karakter és alakítás. Az első 2 évadból 1 év múltán is fel tudok idézni ilyeneket, most ez a veszély nem fenyeget.
Ami viszont nagyon pöpec. Linden és Holder. Maradtak olyannak, amilyenek, és őket így szeretjük. Sőt, számomra mindkét karakter jobban ütött, mint az előző évadokban. Ez nagyon-nagyon ott van. A másik pedig a hangulat. Zseniális.
Maga a nyomozás nem volt rossz, de voltak benne egészen bugyutaságok is sajnos. Hullámzó volt nagyon az egész. Az utolsó 2 részt sokan kritizálták, érdekes módon nekem ezek működtek a leginkább. Tetszett a vége is, főleg úgy, hogy úgy érzem ezzel a befejezéssel erősen megágyaztak a negyedik évadnak.
Összességében egy erős 7est megérdemel. Linden, Holder, és a hangulat miatt pedig kihagyhatatlan.
SOA season 3 - nem volt annyira energikus, mint az első kettő, de az írországi kiruccanás és a vége felejthetetlenné teszi ezt az évadot is. egyelőre nálam mind a három rész nagyon ott van, bármikor újra tudnám nézni. a szezonzáró részre az írók annyira, de annyira odarakták magukat, hogy baromira nehéz lehetett ennél katartikusabb, csavarosabb zárást írni a következő két évadnak. na, ezt most megnézzük. jöjjön a következő!
" Itt nemcsak a pénzről van szó, hanem a büszkeségről. A mi kajánkat zabálják: pizza, spaghetti, mozzarella, sajt, olajbogyó. Ezeknek nemvolt semmijük, ették a szart, míg meg nem ismerték az olasz konyhát! De ez, ez a legrosszabb eza, ezaz espresso-lötty!"
Nekem a masszív kedvencem Paulie marad :D az egész FEJ, megjelenés, viselkedés, sóherkedés... elképesztő figura, de gyak. ezt mindegyikre rá lehet húzni. :)
Bejött, amitől tartottam, a 10.rész volt az évad csúcspontja, a dupla zárás pedig szvsz elég gyengére sikerült, főleg az utolsó rész. Nem is a gyilkos személyével volt a gond (azt már lehetett sejteni korábban is), hanem azzal, hogy szinte semmi indítékot nem kaptunk, plusz egy szálat bántóan nem zártak le, pedig megérdemelte volna. Ezzel együtt is örülök, hogy folytatták, és remélem lesz 4.évad is, de így összességében csak egy gyenge 8-ast tudnék adni az évadra. Ami persze simán jó osztályzat, csak úgy érzem többet is kihozhattak volna belőle.
Nagyon tetszett, végig élveztem. Két bajom van vele.
1. Bántóan kevés ez a 14 rész
2. SPOILER
Az utolsó 2 rész nem tetszett. Valahogy ez a Tom Marwood-os önbíráskodós vonal nem nyerte el a tetszésemet. Persze értem én, hogy meglenne ennek a maga értelme, de nem volt olyan kidolgozott és izgalmas számomra, mint a korábbi storyk.
rohadtul kellett a légkörváltozás a sorozatnak. minden tekintetben mélyítette a korábbi eseményeket. tágult az univerzum is, láthatjuk, hogy a SAMCRO is pillanatok alatt lehet kiskutya és vannak dolgok, amelyek magasan felettük állnak. de megoldják:)
SOA s03e01-09 - egy kicsit belassult a sori az évad első felében, azonban még jobban ömlik a szar. és valóban a 8. részben, ahogy megérkeznek Írországba és zúznak a bérelt harleykon a Black 47 The Big Fellah-jára, az valami ultra fasza:) szépen megszopatták az írek a charmingi srácokat. kiváncsi vagyok ebből hogy másznak ki. jöjjön az évad vége akkor!