Ezzel a fekete sereggel már elkéstél. A LIONS egy darabig volt az is!
Ha megnézed a sisakom egy 'B' betű van rajta, az az: Black Army !
Ez a Thunderbolts után volt egy darabig (mert elegünk volt abból, hogy folyton le 'Tündérboltoztátok' a csapatot :D) De abban az időben a Jónyerék már egyeztettek az Osztrákokkal, és a szövetség nem engedte volna, hogy ilyen néven bármikoris nevezhessünk, szerintük sátánista név és nem érdekelte őket a történelem, Mátyás király meg mehet a francba... na szóval mikor az egyesületet bejegyeztük, főleg Jónyer Pista unszolására már LIONS volt (1992). Baszott rég volt már...
Szia Rambi egy öröm volt veled találkozni nem virtuálisban.
Kérdésedre a válasz szerintem szaporítják öket de komolyan most nem viccelek.
Pl.: A fekete Lovagok név szerintem az egyik szaporító vicce volt (ha nem igaz elnézést kérek).
Gondolom sokan hallottuk a következő ominózus párbeszédet
- A hídon átkelek ha addig élek is
- Akkor addig élsz
majd a végén kiegyezett volna döntetlenbe a hülye
bakfity bolhacsipés stb.
Most azok a srácok lehet hogy nem is tudják mi járhatott a szaporító agyában amikor a nevet kiötlötte.
Ami nekem fáj hogy mostmár nemcsak domain név foglalás jött a divatba hanem a csapat név foglalás is. Az általam annyira nagyratartott Mathias Rex seregének nevét is elfoglalták
Pedig azt a csapatot én akartam megalakítani ;-)))))))))))))
Amúgy csak hogy a Snacipancit felbasszam agyilag amíg valaki nem bizonyított vagy alázta magát a porba minek fikázni.
Ami a komoly része, ha minden posztra KELL két megközelítőleg ugyanolyan tudású ember ( bár én még a cipőjét nem vihetem a Biró Gyuszinak mint Rush ), de ha kint vagy és figyeled, hogy mit csinál a posztodon, abból csak Tanulsz b..meg. Mert elég egy rossz lépés, vagy rátolják a futást a lábadra a falban(mint nekem három hete), vagy bárhol a pályán lesérülsz... int az edző, gyere öcsém..Ha meg fogalmad sincs az egészről, mert nem jársz és nem figyelsz, ezt az ellenfél pillanatok alatt kihasználja és a fent lévő 10 ember melóját hazabaszod....a CSAPAT melóját. Az, hogy erős vagy fizikailag a fociban egy alap és kész, ha meg hülye vagy mert nem tanulsz playeket mehetsz bármilyen csapatba, az ellenfél átbasz és megbasz... Ready
Nem kell aggódni. Jöjjenek csak az új csapatok. Minnél több annál jobb.
Ősszel indul az első magyar bajnokságon. Csak az a 6 csapat játszhat (persze ha több lesz addigra, akkor több, de kétlem) aki meg tudta lépni a következő lépcsőfokokat is (ami a honlap készítés és a "hű de kurva jó nevet találtunk magunknak" fázis után jön).
Az MAFL feltételei pont olyanok lesznek, hogy csak "kész" és "komolyan vehető" csapat tud belépni. Pl kötelező lesz minimum két meccset nem-magyar csapat ellen lejátszani (egyet kint, egyet hazai pályán). Ebből aztán rögtön kiderül hogy van e zsé, akarat, pálya, szervezőkézség és persze nem utolsósorban CSAPAT.
És tényleg nem kell idegeskedni, mert ha egy csapat kihullik, akkor hirtelen lesz egy csomó játékos aki csapatot keres magának (és ez Budapesten vagy Debrecenben ez a helyzet könnyen elképzelhető). És ez jó lesz így.
Ha pedig majd olyan csapattal játszunk, ahol csak a "faszom fog megküzdeni a posztomért, csinálok saját csapatot" emerkék játszanak, akkor az ollllyaaaannn élvezetes lesz őket lezúzni a faszba és integetni a mentősnek, ha épp negyedszer kell megvárni hogy elvigyenek egy "játékost" a közeli klinikába. Legkésöbb egy ilyen meccs után mindenki meg fogja érteni hogy kurvára nem elég a honlap.
Nem vittem el sisakot, csak egy Rowlling-ot ami ki volt belezve, még az Attila adta oda, ha életre bírjuk kelteni vigyem. Milyen márkájú sisakod volt?
Azt hiszem egy Adams ugye? Olyan szürke pumpálhatós béléssel? Annak ott kell lennie valahol!!! Még amikor páran kaptak szerkót ott volt, de lehet, hogy valaki elvitte, de ha kinyitod a szemed edzésen biztos megtalálod! Ja Mogyikám, hosszú, rögös pályafutásom alatt 6 felszerelést vettem (a cápák 20szerelésén kívül), itt az idej, hogy beruházz egy sisakra és senki nem veheti el tőled, mert velem gyűlik meg majd a baja!!! :)))
Anno Ezerkilencszáz.. valahányban mikor a Star Force-nak lett edzője (nagy Jeff) és elhatároztátok indultok az Osztrák bajnokságban, max. 30-an voltatok. Így aztán elképzekhetővé vált az elképzelhetetlen, a Pisti beszélt velünk Lions-okkal és egyesítettük az erőinket, pedig mindíg ellenfelek voltunk. A következő idényben már együtt edzettünk az osztrákok ellen. Nem volt kérdés, hogy akarunk tanulni egy komoly edzőtől mi is, nem önérzeteskedtünk, küzdöttünk a pályára lépés lehetősőgéért! Nem érdekelt, hogy a fekete mezemet és számomat piros akárhányasra cseréljem, nem a szám tett naggyá, pedig a 72-es már akkorra a szívemhez nőt, a számot amit viseltem Én akartam naggyá tenni!
Javaslom én is olyanoknak akik saját erőből, a semmiből akarnak csapatot létrehozni, ne tegyék, ha van a környéken, környező településen már létező csapat ahoz csatlakozzanak, ott is érvényesítheted a tenni akarást, segízsd azt!
Nem könnyű egyedül győzni! Nekünk elhihetitek! atól, hogy van honlap meg pár lelkes ember, még támogato sem lesz, ha még osztrák vagy cseh csapatoknak sem sikerült így "eladnia" magát ez itthon sem fog sikerülni. A Farkasok vagy Cápák is úgy jött létre, volt pár alapítótag aki a saját zsebébe nagyon mélyre nyúlva finanszírozta. De attol, hogy valami csoda folytán van pénz esetleg még nem amerikai futball csapat!
Bírjatok beállni a sorba és küzdeni a posztért amin játszani akarsz!
Mi egy páran (7 exCowboys) részesei voltunk a Wolves alapításának és edzői lettünk a csapatnak. Mikor Lee a mostani vezetőedző jelentkezett a csapatnál, nem volt kérdés, hogy átadjuk az edzői státuszt neki, az Ő 35éves edzői tapasztalatával nem is akartunk versenyezni. Nem azt mondtuk, CSINÁLJON MAGÁNAK SAJÁT CSAPATOT! Örültünk, hogy tanulhatunk még mi is valakitől, és most játékosok vagyunk, mindenféle előjogok nélkül, az edzés munkánkkal és játékunkkal vívjuk ki Lee tiszteletét!
Kérek mindenkit legyen tanulság az itt leírtak !!!
Majd mi csinálunk külön csapatot, ne gondolja senki, hogy küzdeni fogok a posztért, így még kapitány is lehetek. Viszont elkezdhetjük szervezni a bula-csapatot, ha kapitány vagyok jobban harapnak rám a pom-pom lányok.És szerepelhetek a Tv-ben, a meccseinkre meg szervezünk koncertet, bulit, nagy show-t és akkor özönleni fog a nép.
JA a foci... azt meg majd megtanuljuk valahonnan, ha máshonnan nem akkor majd megnézzük a Minden héten háború-t, abbol sokat lehet tanulni, és különben is ha én vagyok a 'hátvéd' senki sem pofázhat mert én dobom a labdát és vezetem a csapatomat, akinek nem tetszik csináljon másikat!
Nehéz elképzelni, hogy ez tényleg végigmegy valaki fejében... :)))
Árulja már el nekem valaki Oldboys, hogy mi a fasztól van az, hogy gombamód szaporodnak az amifoci csapatok? Mitől lesz csapat egy csapat? Attól, hogy csinálnak egy weboldalt???????????????????????????????????????????????????????????????
Akkor csapat már, ha össze vannak szokva és tudnak legalább játszani=2*11 ember. Addig mi a faszomról beszélünk.....
Érdekes dolgok ezek....Miért nem lehet lemenni a már meglévő edzésekre? Ott küzdeni kell, hogy bekerüljön az ember a kezdő csapatba....De szar. Jobb inkább csinálni egy csapatot. "Hé, milyen fasza ez az amerikai foci. Mi lenne, ha csinálnánk egy csapatot?""OK. Bár csak öten vagyunk, de hajrá. Majd jönnek még. Addig is csapjunk össze egy fasza weboldalt"....Csapat lettünk....Bár játékosaink,pályánk,edzéseink nncsenek,de a lényeg a szándék...
Anyjáért nem lehet összefogni és pl. Northpest Vipers összeül Budapest Black Knights-al(?) és megalakítják a North Pest Bulldogs-t. Egyből vannak jó sokan, nagy emberek, kis emberek, és többre vihetik.....A csapatszellem meg majd kialakul.....
Fele defense, másik fele offense és jól széjjelbasszák egymást. "sehova!"-üvöltik, mikor a RB-et hanyattbasszák és egy jardot sem tud menni előre. "eddzetek még"-mondják, mikor a LB-t hanyattvágja a F B és benyomják a szükséges 3 yardot.....
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM, külön csapat kell.....
Nem gondoltatok még arra, hogy az elmúlt idők hazai történéseit (csapatok, meccsek történetek) összeírjátok? Jó olvasni azt, hogy van múltja a sportágnak idehaza, még ha foszlányokból is kell összetenni nekünk a történteket.
94-es idényt még végig játszottam,aztán késöbb télen jártam 1 iskola tornatermébe
valahol a határút után, akkor két Olasz edző volt. Abbahagytam, mert szétfolyt az egész ,nem volt aki összetartsa a csapatot!Majd hallotam 2001 környékén, hogy van valami mozgolódás a Hajógyári szigeten,1x kinéztem, de csak lézengtek az emberek.
Most újrakezdtem, illetve próbálom.