Hali!
A városligeti népautós összejövetel egy afféle nem hivatalos évbúcsúztató, ahova elvileg mindenféle népautós és egyéb szimpatizáns meg van hívva. Nem a Bogárklub, hanem a www.bogarhatu.hu lelkes csapata szervezi, illetve idén sajnos nem nagyon szervezi. De hátha lesz belőle valami! Bővebben a www.bogarhatu.hu népautós fórumában!
(Én sajna dolgozom még akkor :( )
Leült a topic.Mi ez a henyélés.Pénteken lesz egy népautó találkozó a lizsiében( liget).Mi lenne ha néhányan képviselnénk magunkat? végül is a gyártott mennyiség alapján akár népautó is lehetne a merci ( nem szentségtörés :)
Budapesti vagyok :) Igen inkább hívjuk úgy, hogy összefutunk, csak nem találtam ezt a szót a találkozó helyett :))) Remélem nem szegedi rakpartra gondoltál ?? Vagy igen?
Üdv!
Talán karácsonykor vasárnap, vagy a két ünnep között valamikor kigurítom a vasat a rakpartra, megbeszélem a többiekkel, mikor érnek rá. Ne nevezzük találkozónak, inkább csak mondjuk úgy hogy összefutunk...
Üllésről 2-en vagyunk, Bordányból egy, Te szegedi vagy?
Az én Mercim egyébként a saját ízlésemre lett elkészítve, tehát nem egészen korhű és nem gyári színű, de a többségnek eddig nagyon tetszett. Piros az autó a nagytető pedig fehér, 124-es vajszínű (taxi) ülésekkel, fakormánnyal és váltóval, 16"-os nagyperemes BBS felnikkel, hátul a hosszú lökhárító van rajta.
Nem 100% az állapota, de nekem eddig 300E Ft-ban van, többet erre a célra nem akartam áldozni, mindennapi használatra alkalmas. Képet a jövő héten rakok fel, mindenki eldöntheti mekkora "kárt" tettem egy olyan autóban, amiben már nem sokan láttak fantáziát...
Minden jót!
A mercedes-es topicban szokott lenni ált minden kedden találkozó féle Lurdy/Pólus/Felvonulási közül valamelyiken. Vagy akár megbeszélhetünk időpontot is, bár erre volt már egy kísérlet egy hónapja kb, de nem lett belőle semmi.
Ha van javaslatod találkozóra akár össze is futhatunk, a rakpart nekem megfelel, talán Gy69 kolléga is el tud jönni, vagy bárki más :)
Egy kicsit OFF-topic, 97-98 között foglalkoztam a 3D Studio nevű progival, akkor készült ez a kép is, bár mindenféle rajz hijján, csak szemre (ezért lett ily béna szegényke..)
Sziasztok! Most regisztráltam, nagyon örülök ennek a fórumnak! Itt legalább mindenki tudja miért jó egy ősrégi Mercivel autózni! Nekem 200D van 1976-ból, sajátkezűleg rendberakva, majd próbálok képet felrakni.
Bocs, ha hülye kérdéseket teszek fel, az itt regisztrált tagok autóit meg lehet nézni valahol?
Szeged környékiek vannak itt? 2 haveromnak van még állólámpása, egyszer összefuthatnánk a rakparton!
Minden jót!
Volt róla egy cikk az Origon (de lehet, h. a Veteránból vették át...). Szép, de az ára is. Persze coupé...
Tényleg, ma d.e. láttam egy szürke kupét a Hungárián. Sajnos a kipuffja a kocsi alatt mintha le lett volna szakadva, igen lógott ott középen.
Köszönöm az ajánlást, van egy szerelő aki 15 éve ismeri az autót, hozzá fogom vinni.De nyáron lakatos és fényező ajánlásra nagy szükségem lenne.Hacsak le nem cserélem a gépet egy 126-ra.
szerintem majd a kolléga eldönti, h mekkora munka és meg tudja-e (v akarja) csinálni a munkát és beszerezni az anyagot, vagy esetleg ajánljunk-e neki vkit:-))
azért egy hengerfej le-fel nem olyan nagy vaszisztdasz! egytengelyes láncos motorról van szó, egy óra alatt le lehet kapni a HF-ét. A gépmunka sem sok, legalábbis felénk a síkolás pár ezer ft, a nyomáspróba szintén, egy HF tömítés is megvan 10bôl.