Srácok gondoltam lehetne a topiknak egy képe mint mondjuk a Vipersnek, vagy a Gladiatorsnak, mert talán ennyire adhatunk a topikra... Nektek melyik tetszene???
hmm... az egyik fogadóirodánál ma a Twinsnek 1.39-es oddsa van.... vicc... ennyivel azért nem esélyesebbek mint a Brewers. érdekes lesz ma Clement-Smoltz párharc
Nem ismerem a progit, de a baseball nem hoki vagy amerikai futball: ha a skip reklamal egy iteletet, annak 75%-ban az a vege, hogy nem valtozik a biroi dontes es kizarjak, mig 25%-ban nem valtozik a dontes es nem zarjak ki; nincs videon visszanezes. (Az adatok becsultek! Ha vki pontos szamokat tud, irja be! :) )
Jaj, gyerekek!!! Az MVP Baseball 2005-ben van egy olyan opció hogy "ARGUE CALL". Ilyenkor bejön a skipper és elkezd veszekedni a bíróval... van egy csúszka amin a piros vonalat fel kell tornászni, és hiába viszem fel max-ra nemtörténik semmi.... (remélem értitek miről beszélek) Szóval ennek a funkciónak mi a feladata??? Az hogy meggyőzze a bírot hogy mondjuk nem OUT hanem HIT volt pl.?
Valaki aki érti válaszoljon please, mert ilyenről én nem tudok...
??? A Blue Jays-re gondolsz? Nyilvan eliras, a szajko egyaltalan nem hasonlit a szarkahoz. Egyszer lattam nehanyat (Amerikaban) IRL, baromi jol neznek ki.
Hát a javítás elmaradt... nagyon jó lenne ha elkezdenénk hozni a győzelmeket mert az L2 nagyon nem jó a nevünk mellett. Elvileg kedden jön vissza S.Sosa. A hírek szerint már pénteken rendben volt, de az orvosok keddet javasolték. Hát remélem sok HR-t szerez majd mert a statjaira is ráférne meg a csapatra is... Go ORIOLES
Bizony sajnos... bár a szarkákat annyira nem tudom sajnálni :) Viszont én a 4. inningbél még nagyon bizakodó voltam... :) Hát ez lett belőle. Lehet ma javítani a Phillies ellen.
Mora a kettő HR-jával segítette a csapatot. Ovastam az O's oldalán hogy nagyon nincs megelégedve a védelemmel, és magával sem, és még mindig nagyon bosszantja hogy az az ominózus május 10.-i meccs a Twins ellen rajta ment el és ezzel már 4Errorja van. Azt nyilatkozta hogy: Úgy gondolom nagyon sokat tanulok ahogy haladunk előre, de ugyanakkor nem engehetek meg olyan hibákat amik veszélybe sodorhatják a győzelmet. A legjobbat kell hozni a pályán.
Érdekes pedig tavaly ővé volt a Silver Slugger. Az idén az eddigi 39 (26-13) meccsen szerzett 9HR-t 24RBI-t, de elégedetlen. Mondjuk a .294-es ütési átlag az tényleg kicsit csúnya hogy a neve mellett nem 3-assal ezdődik :(